ana hakkı ana hakkı evlat hakkı nerde?

ana hakkı var ama önceki konunuzu da biliyorum, genelde anneyle ilgili konularda netimdir ama sizin anne biraz aşmış durumu.
gitme arkadaşım, bak evin var düzenin var, sayılı gün nedir ki geçer, değer mi psikolojini bozmaya, itilip kakılmaya. iletişim kurmaya çalışma.
bir kaza oldu, herkes öldü, tek başımayım de.
sen elinden geleni yapmışsın, bu saatten sonra seni sevseler ne olur, sevmeseler ne olur.
kimse için ruh sağlığını bozmaya değmez.

Annelerimiz kendi annelerini kopyalamış. Annesinde karşı çıktığı her şeyi bize yapıyor.
Beğenmediğimize benziyoruz en çok. Ufff yaaa!!! :mad:

Annelerimiz kendi annelerini kopyalamış. Annesinde karşı çıktığı her şeyi bize yapıyor.
Beğenmediğimize benziyoruz en çok. Ufff yaaa!!! :mad:
yani ben de evladıma ciğerin g.tünden dökülsün, s.ktir git bu evden, o..pu ol da kucak kucak gez dicem?
ben ölmeyi tercih ediyorum

iyi ama o eve hala daha gidiyorsun. muhtemelen evladina da bu laflari isittireceksin ileride.
nereye gidiyim ? ne b.k yiyim? lanet olsun keşke tatili az bir meslek seçseymi,şim.ben zaten kurban bayramında yarıyıl tatilinde bu b.ktan yere gelmiyorum sadece yaz tatilinde.geldiğimde para saçıyorum bu eve ama yine o...puyum yine o..puyum.
en iyisimi gidip cidden o.puluk yapayım da o lafı hakkıyla işiteyim

nereye gidiyim ? ne b.k yiyim? lanet olsun keşke tatili az bir meslek seçseymi,şim.ben zaten kurban bayramında yarıyıl tatilinde bu b.ktan yere gelmiyorum sadece yaz tatilinde.geldiğimde para saçıyorum bu eve ama yine o...puyum yine o..puyum.
sahil kenarinda yazlik bir ev tut 3 aylik orda kal. ya da her sene bir cik yurtdisina bir ulke gez. biliyorum yalniz tadi cikmaz ama bu kadar laf isitmeye sinir hastasi olmaya dger mi? bak agzindan ne kotu laflar cikiyor.
hep ofkenden mutsuzlugundan.
hicbirseyin duzelecegi yok.

Yapsanda öylesin yapmasanda bırak günahını alsınlar canım. Benimkilerde aynı. Kız kardeşimi evde erkek arkadaşıyla oturrurken yakaladılar ama söz geçti mi ben o.yum boşverseneeee

Yapsanda öylesin yapmasanda bırak günahını alsınlar canım. Benimkilerde aynı. Kız kardeşimi evde erkek arkadaşıyla oturrurken yakaladılar ama söz geçti mi ben o.yum boşverseneeee
hahahah sen de o..pusun :) gel kız beraber yapalım bu i,şi sonra da be beni doğuran kadının karşısına geçip ""artık bana o..pu diyebilirisin layıkıyla kabul ediyorum bu kelimeyi çünkü artık ben gerçek bir o..puyum " diyim

hahahah sen de o..pusun :) gel kız beraber yapalım bu i,şi sonra da be beni doğuran kadının karşısına geçip ""artık bana o..pu diyebilirisin layıkıyla kabul ediyorum bu kelimeyi çünkü artık ben gerçek bir o..puyum " diyim

Töbe yarabbi hahaha böyle anne babalara cidden müstehak valla ama işte napıcaksın

yani ben de evladıma ciğerin g.tünden dökülsün, s.ktir git bu evden, o..pu ol da kucak kucak gez dicem?
ben ölmeyi tercih ediyorum
Allah muhafaza... Sıfatın kutsallığına yakışır bir anne olursun İnşallah.
Bu tür söylentiler dolaşır durur ama araştırmadım, gerçeklik payını biliyorum desem yalan olur.
Annemin eleştirdiğim bazı yönlerini kendimde bulabiliyorum mesela.
Çekim yasası ile ilgili bir durum sanırım. İstemediğimizi çekmeme konusunda dikkatli olmakta yarar var.
Zalimlik yönünden benzeşir mi anneannenle annen?

Allah muhafaza... Sıfatın kutsallığına yakışır bir anne olursun İnşallah.
Bu tür söylentiler dolaşır durur ama araştırmadım, gerçeklik payını biliyorum desem yalan olur.
Annemin eleştirdiğim bazı yönlerini kendimde bulabiliyorum mesela.
Çekim yasası ile ilgili bir durum sanırım. İstemediğimizi çekmeme konusunda dikkatli olmakta yarar var.
Zalimlik yönünden benzeşir mi anneannenle annen?
aynı aynı beni doğuranın anası da onu umursmamış sevmemiş sevgi göstermemiş hep yalnız bırak mış şimdi anasından gördğünü bana itinayla uyguluyor

Ilk defa bir konunuza cevap yaziyorum ama daha onceki konularinizi da okumustum. Psikolojik durumunuz sıkıntılı hale gelmiş artık. Lutfen bir an once ordan ayrilin. Annenizle iletisim kurmayin artik. Yazin çok bunalirsaniz bir arkadaş onermis 2 qylogina yzlik kiralayin. Mersin'de hatay da filqn ucuz yerler var. Begenirseniz cevrecde olusur orda. Kendinoze ezdirip hakaret isitmeyin artik. Sadece şunu söyleyebilirim kimsenin ahi kalmiyor. Anneniz eninde sonunda elinize bakacaktir. Bu arada yillarca yalniz yasadim mecburi 35 yasimda evlendim. Yalniz gezmeyi de tatile gitmeyi de iyi bilirim. Hayat sizin lutfen degerini bilin ve kimseye kendinizi kullandirtmayin.

Ilk defa bir konunuza cevap yaziyorum ama daha onceki konularinizi da okumustum. Psikolojik durumunuz sıkıntılı hale gelmiş artık. Lutfen bir an once ordan ayrilin. Annenizle iletisim kurmayin artik. Yazin çok bunalirsaniz bir arkadaş onermis 2 qylogina yzlik kiralayin. Mersin'de hatay da filqn ucuz yerler var. Begenirseniz cevrecde olusur orda. Kendinoze ezdirip hakaret isitmeyin artik. Sadece şunu söyleyebilirim kimsenin ahi kalmiyor. Anneniz eninde sonunda elinize bakacaktir. Bu arada yillarca yalniz yasadim mecburi 35 yasimda evlendim. Yalniz gezmeyi de tatile gitmeyi de iyi bilirim. Hayat sizin lutfen degerini bilin ve kimseye kendinizi kullandirtmayin.
samimi yorumun için tşk ederim

Neden kendinize bunu yapiyorsunuz? Butun konularinizi biliyorum ben de ailemden turlu iskenceler gormus biriyim ve cok icten soyluyorum bunu. Neden artik hayatiniza devam etmiyorsunuz? Gorusmeyin lutfen annenizle, siz cok degerli oldugunuzun farkinda degilsiniz. Olsaniz kendinizi bu kadar uzmeye izin vermezdiniz.

Bosa konusmuyorum bu arada 17 yasinda evden ayrildim ben. Her zaman da uzulup sizlanmak yerine gorusmemeyi tavsiye ederim. Herkes anne olamiyor benimki de hic olmadi. Ama ben artik annemden nefret bile edemiyorum hicbir sey hissetmiyorum. Iyi kotu hayatimda degiller ve huzurumu bozmuyorlar. Neden denemiyorsunuz huzurlu olmayi?

Neden kendinize bunu yapiyorsunuz? Butun konularinizi biliyorum ben de ailemden turlu iskenceler gormus biriyim ve cok icten soyluyorum bunu. Neden artik hayatiniza devam etmiyorsunuz? Gorusmeyin lutfen annenizle, siz cok degerli oldugunuzun farkinda degilsiniz. Olsaniz kendinizi bu kadar uzmeye izin vermezdiniz.

Bosa konusmuyorum bu arada 17 yasinda evden ayrildim ben. Her zaman da uzulup sizlanmak yerine gorusmemeyi tavsiye ederim. Herkes anne olamiyor benimki de hic olmadi. Ama ben artik annemden nefret bile edemiyorum hicbir sey hissetmiyorum. Iyi kotu hayatimda degiller ve huzurumu bozmuyorlar. Neden denemiyorsunuz huzurlu olmayi?
evli misiniz? şu an görüşüyor musnuz annenizle?

evli misiniz? şu an görüşüyor musnuz annenizle?

Nisanliyim.
Ilk evden ayrildigimda uzunca zaman sonra belirli araliklarla tekrar gorusmeyi denedim. Hep ne de olsa annem babam diye dusunuyordum. Baktim ki hicbir sey degismemis. Artik hic gorusmuyorum butun baglarimizi kopardim

peki kendi başınıza mı nişanlandınız? aileniz olmadan? zor olmaz mı bu? yarın birgün erkek başıma kakar diye düşünüyorum ben çünkü muthemelen böyle bir durum olsa benişm de yanımda kimse olmayacak

peki kendi başınıza mı nişanlandınız? aileniz olmadan? zor olmaz mı bu? yarın birgün erkek başıma kakar diye düşünüyorum ben çünkü muthemelen böyle bir durum olsa benişm de yanımda kimse olmayacak

Soz yaptigimizda ailemle son gorusme cabalarindaydim aileyle oldu. Nisani ben istemedim olmasa da olurdu nisanlimin ailesi yapti. Dugunume de anne babam haric butun akrabalarim seve seve geleceklerini soylediler ki baska ulkeden baska ulkeye gidecekler.
Yani ben de dusundum bunlari ama bir sorun olmadi. Nisanlim benim bu hayattaki en buyuk sansim, biz 5 senedir beraberiz ve her seyde yanimda oldu, ailesi de cok iyiler ailem oldular, o yuzden hicbir endisem yok.

Back
X