ben aldığım şeylerin fotosunu yükleyeyim sana..Eki Görüntüle 604353 Eki Görüntüle 604354 Eki Görüntüle 604355
Güle güle kullan arkadaşım bebek arabasının markasını söyler misin? Bir de anakucağı sanki küçük gibi göründü gözüme bebeğin boyu uzadığında o ayaklık yeri kesmez mi ayağını acaba? Büyüklüğü nasıl? Ben de ev tipi ana kucağı kesinlikle almayı düşünüyorum çok kullanışlı ve pratik çünkü..Arkadaşlar sonunda karar verdim ve ana kucağı bebek arabası hepsini tamamladım;
Arkadaşlar sonunda karar verdim ve ana kucağı bebek arabası hepsini tamamladım;
Arkadaşlar sonunda karar verdim ve ana kucağı bebek arabası hepsini tamamladım;
ana kucağına yeni bir altenatif daha çıktı benim kararsızlık seviyem aldı başını gitti...
Hem doğumdan itibaren ana kucağı 6 aydan sonra da mama sandalyesi
acaba bunu mu alsam yoksa diğer ana kucaklarından birini mi?
Bu bebek arabasından ben de aldım. Alırken marka konusunda çok tereddüt etmiştim. Arabanın kalitesi iyi ama ya markası diye düşünüyordum. Aynı markanın park yatağını da aldık. İnşallah kullanırken sorun çıkarmaz.
Sen memnun musun? Nerden ve kaça aldın merak ettim.
Bir de yukarıda resim eklemişsin 6 aydan sonra mama sandalyesi olan ürün nerde satılıyor ve hangi marka?
Bu ürün normal bi ana kucağından daha kullanışlı gibi geldi bana.Sonuçta çocuk 3-4 yaşına kadar mama sandalyesine ihtiyaç duyuyor.Bende senin gibi gereksiz eşya alma taraftarı değilim.Bu ürün.iki işi birden görebilir.Bayıldım.Mutlaka araştıracağım.
Aldığın ürünleri güle güle kullanın inşallah.Ana kucağı harika görünüyor.İnşallah çok kullanışlıdır.Ben oda takımı almayı düşünüyorum.Ama 3-4 ay odamda kalacağı için beşik de almak gerekiyor.Park yatağı kesinlikle düşünmüyorum.Aldığın ana kucağı beşik olarak da kullanılabilir sanırım.Ürün elinde olduğu için fikrini yazarmısın?Beşik yerine yatak odasında 3-4 ay kullanılabilirmi aldığın ana kucağı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?