Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
özellikle deneyimli annelerden tavsiye istiyorum..
doğumdan itibaren kullanılabilen oyun parkımız var, ancak ana kucağı almalı mıyım?
gerekli mi, paylaşır mısınız fikir ve deneyimlerinizi??
Ben ana kucağını 3 ay falan kullandım bence çok da gerekli değil.Ama çok eğlenceli ana kucakları var.Ben oğlumu onda bırakır işlerimi hallederdim.Hafif oturur pozisyonda olduğu için daha çok hoşuna giderdi.Park yatağı gece yatırmak dışında hiç kullanmadım.Bir de ana kucağını ben ek gıdalara geçtiğimizde de kullandım.Mama sandalyesi yoktu daha onda yedirdim hep.Yani tamamen senin kullanım amacına bağlı.Mama sandalyen varsa doğumdan itibaren kullanılan modellerden o zaman hiç alma derim ana kucağını.
ben oğlumda sadece park yatak aldım keske anacugaıda alsaydım benı odadan dısarı cıkarmazdı keske ılk oğlumda alsaymısım şimdi ıkıncıyı beklıyorum ve alcam bence al canım
ben park yatak aldim geri iade ettim cunku bizimki sallanmayi seviyor annemlerde 1 yasina kadar kullanabilecegi bir beisk aldilar cok rahat ettim ozellikle geceleri anakucaginida ilk 15 gun icinde aldim benim beni gormeyince cildiriri her yere benimle geliyor bence cok rahat o yastaki bi cocougu baska nasil yaninizda gezdirebilrisinizki ama simdi 1 yasindan itibaren kullanabilecegi bi yatakli besik almam lazim cunku sabit bi yatak aldim ondan hayatta uyumaz
hem park yatak hemde anakucağı kullandık hemde 2 sene :)
fisherpricenin anakucağını severek kullanıyoruz şimdide onunla oyun oynuyor..
park yataktata yatıyor