Ana kucağı, puset ve oto koltuğu tavsiyesi ???

mineminem

Öykü Irmak'ım & Anıl Göktürk'üm
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2013
465
107
123
Arkadaşlar hangi markaları tavsiye edersiniz?
Etrafınızdaki arkadaşlarınızdan tecrübeliler varsa sorar mısınız en kullanışlıları hangılerı???
Ben sitelerdeki yorumlara bakıyorum şimdilik.Araştırmalarımıda paylaşacağım sizlerle.

Güzel konu olmuş benimde son dönemde gündemindeki konu bu. Bana kraft twist rxl'yi önerdi bir arkadaşım ama biraz pahalı geldi. Casual Cadillac modelde fena görünmüyor ama kullanıcı yorumu bulamadım onunla ilgili de. Şimdilik benden bu kadar bende yorumları bekliyorum. :46::46:

Güzel konu olmuş benimde son dönemde gündemindeki konu bu. Bana kraft twist rxl'yi önerdi bir arkadaşım ama biraz pahalı geldi. Casual Cadillac modelde fena görünmüyor ama kullanıcı yorumu bulamadım onunla ilgili de. Şimdilik benden bu kadar bende yorumları bekliyorum. :46::46:

konu güzelde kımse bişi yazmamış ki :0 ben ana kucağına odaklandım şuan ev tipi istiyorum.var mı senınde aklında bişiler

ben de ev tipi ana kucağı istiyorum ama pek fikrim yok arabalar konusunda hele hiç yok
bakalım aslında en güzeli kullananların bilgi vermesi :)

1- Fisher Price Safari Anakucağı ve Sallanan Sandalye

$FSH-X7044_b.webp $FSH-X7044_b-3.webp

Bebeğinizle Büyüyen Sallanan Anakucağı-Sandalye
Doğumdan itibaren kullanabilirsiniz
Bebeğin gelişimine uygun olarak 3 aşamalı kullanımı vardır
Doğumdan İtibaren : Koltuk yatay ve oyuncak kolu dik pozisyonda
Üç Aydan İtibaren : Koltuk yatay ve oyuncaklar yanda
Altı Aydan İtibaren : Koltuk dik ve oyuncaklar yukarıda
Oyuncaklar bebeğin görme , dokunma ve keşfetme yeteneklerini geliştirir
Titreşimler bebeğin rahatlamasını sağlar
Üç noktalı koruma sistemi ile bebek güvenle yatar ve oturur
1 Adet '' D '' alkalin pille çalışır ( piller dahil değildir)
Maksimum ağırlık : 18 kg

Sadece yattığı yerdeki destek kısmı az gıbı geldı gorup kontrol etmelı sonrasında da kullanılması avantajlı gıbı gorunuyor :)

2- Chicco Polly Magic Mama Sandalyesi

$CHC-79090060_b.webp

Bebeğin doğumundan itibaren 3 yaşına kadar kullanılabilen bir mama sandalyesidir
Sıfır ay dan itibaren ana kucağı, 6 aydan itibaren Mama sandalyesi, 12 aydan itibaren bebeğinizin sizinle yemek yemesini sağlayacak bir sandalye olarak kullanılabilir
Değişik aktivitelerle bebeği oyalayan oyuncağı vardır
Önündeki tepsi rahatlıkla çıkarılabilir ve üzerinde yemek taşınabilir
Eşyaları taşımaya yarayan geniş ve rahat bir sepeti vardır
Bebeği tıpkı rahat bir yuvadaymış gibi sarmalayan yükseltici yastığı vardır
Kapatıldığında çok az yer kaplayan haliyle herhangi bir köşeye konulabilir

Avantajı yıne dogumdan 3 yıla kadar kullanılır yemek yerken rahat edermısız bebek hep goz hızamızda olurmuş:)) kafam karışmaya başladı doğrusu
Gün boyunca anne ile bebeğin ideal bakış açılarında olmasını sağlayan oturma bölümü 6 farklı yüksekliğe ayarlanabilir
Sırt dayama kısmı 3 değişik pozisyona ayarlanabilir

Ben travel sistem almayı dusunuyorum. Hem oto koltuğu olur hem ana kucağı hem de ilk aylar için bebek arabası ama dediğim gibi iyi markalarda çok pahalılar. Aceleye gerek yok daha zamanımız var nasıl olsa iyice araştırmak lazım.

Merhabalar,
Ben 5 yaşındaki oğluma bu zamana kadar maxi-cosi oto koltuğu ve ana kucağı kullandım çok memnun kaldım. Ana kucağını evde ve arabada kullanmak pratik oldu. Chicconun mama sandalyesini çok tavsiye ederim. Oğluşum düzenli yemek yeme ve kendi kendine yemek yeme alışkanlığını çabucak kazandı mama sandaliyesi ile... de Pusetlerde ise pierre cardin almıştım ama hiç kullanamadım çok narin ve kullanışsızdı hiç tavsiye etmiyorum...

Merhabalar,
Ben 5 yaşındaki oğluma bu zamana kadar maxi-cosi oto koltuğu ve ana kucağı kullandım çok memnun kaldım. Ana kucağını evde ve arabada kullanmak pratik oldu. Chicconun mama sandalyesini çok tavsiye ederim. Oğluşum düzenli yemek yeme ve kendi kendine yemek yeme alışkanlığını çabucak kazandı mama sandaliyesi ile... de Pusetlerde ise pierre cardin almıştım ama hiç kullanamadım çok narin ve kullanışsızdı hiç tavsiye etmiyorum...

Tavsiyelerin için teşekkürler. Maxi- cosiden çoğu kişi memnun ama benim bütçemi aşıyor.

tabi bütçeyi de düşünmek gerek çok haklısın bende şimdi oğluma 15-36 kg oto koltuğu arıyorum fakat ikinci el temiz bir şey bulursam öyle yapmayı düşünüyorum iyi akşamlar...

son birkaç gündür bu konuda baya araştırma yaptım ama işin içinden çıkamadım.
chicco polly magic mama sandalyesini herkes tavsiye ediyor ancak anakucağı şeklindeyken sallanıyormu merak ediyorum,
bilenler yardımcı olsun lütfen.

birde bebek arabasını travel sistemmi alsam yoksa ayrı ayrımı alsam diye kararsızım.

chicco polly magic mama sandalyesini herkes tavsiye ediyor ancak anakucağı şeklindeyken sallanıyormu merak ediyorum,

birde bebek arabasını travel sistemmi alsam yoksa ayrı ayrımı alsam diye kararsızım.

malesef sallanmıyor bende o yzuden kararsız kalmıstım ama zaten besıgını sallanan alacagım bebegı daha fazla sersem etmenın bı alemı yok demı :))

https://www.youtube.com/watch?v=gKTVOr7DXOY burdan bak bi

malesef sallanmıyor bende o yzuden kararsız kalmıstım ama zaten besıgını sallanan alacagım bebegı daha fazla sersem etmenın bı alemı yok demı :))

bizim beşikte sallanan tiplerden ama karyola şeklinde büyük yani,geceleri onda yatırcam.
oturma odasında yanımızda durması içinde sallanan anakucağı olsa daha iyi olur diye düşünüyom.

Back
X