- 3 Haziran 2013
- 465
- 107
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel konu olmuş benimde son dönemde gündemindeki konu bu. Bana kraft twist rxl'yi önerdi bir arkadaşım ama biraz pahalı geldi. Casual Cadillac modelde fena görünmüyor ama kullanıcı yorumu bulamadım onunla ilgili de. Şimdilik benden bu kadar bende yorumları bekliyorum.![]()
Merhabalar,
Ben 5 yaşındaki oğluma bu zamana kadar maxi-cosi oto koltuğu ve ana kucağı kullandım çok memnun kaldım. Ana kucağını evde ve arabada kullanmak pratik oldu. Chicconun mama sandalyesini çok tavsiye ederim. Oğluşum düzenli yemek yeme ve kendi kendine yemek yeme alışkanlığını çabucak kazandı mama sandaliyesi ile... de Pusetlerde ise pierre cardin almıştım ama hiç kullanamadım çok narin ve kullanışsızdı hiç tavsiye etmiyorum...
son birkaç gündür bu konuda baya araştırma yaptım ama işin içinden çıkamadım.
chicco polly magic mama sandalyesini herkes tavsiye ediyor ancak anakucağı şeklindeyken sallanıyormu merak ediyorum,
bilenler yardımcı olsun lütfen.
birde bebek arabasını travel sistemmi alsam yoksa ayrı ayrımı alsam diye kararsızım.
son birkaç gündür bu konuda baya araştırma yaptım ama işin içinden çıkamadım.
chicco polly magic mama sandalyesini herkes tavsiye ediyor ancak anakucağı şeklindeyken sallanıyormu merak ediyorum,
bilenler yardımcı olsun lütfen.
birde bebek arabasını travel sistemmi alsam yoksa ayrı ayrımı alsam diye kararsızım.
malesef sallanmıyor bende o yzuden kararsız kalmıstım ama zaten besıgını sallanan alacagım bebegı daha fazla sersem etmenın bı alemı yok demı :))