- 16 Temmuz 2016
- 894
- 562
- 33
- Konu Sahibi naughtywomen
-
Bu adam hep böyle küs olmakla alakası yok annesi onla konuşmaz bile o gidip orda oturur kac kez gördüm b.k varmış gibiAllah yardımcın olsun canim hiç çekilmiyo ana kuzusu adam belki küs oldugun icin gelmiyodur eve
Annesi onunla konuşmuyor bile napiyir orda mal mal oturup buna sinirleniyorum. Beklemedim ki aradim annemi kardeşimi anlamı hepsiyle konuştumAman 11 den beri onu mu bekliyorsun.Yap kahvaltı nı çık dışarı.Bir arkadaşınla buluş.sevdiğin şeyşeri yap...bırak evr gelip o seni merak etsin.
ayrıca niye oraya gidiyorsun deyip
durursan daha çok gider.burak umursama o da annesi bi yerde...
Evde durmayin cıkın disarıHala annesinin dibinden ayrılmak istemeyen erkek neden evlenir neden evlenmek ister anlamış degilim ve bunun yüzünden çıldırmak üzereyim
Bugün pazar ve tatil günü kv maalesef altli ustluyuz ve 11 de uyandı üzerini giyip kvye gitti ve hala ses seda yok gel de cildirma gelde sinirlenme ne buluyor onda hep diyorum şöyle sana ne veriyorlar daha fazlasını vercem diye ama yok bide 2 gündür küsüm konuşmuyorum bu kadarda olmaz
Üstelik 2 aylık hamileyim
Kendince haklisin tabiki ama sende bi anne olucaksin unutma eşinle konus o gitmeden plan yap anneme gidicem derse aksama birlikte ugrariz de hem senin gönlün olsun hem onunBu adam hep böyle küs olmakla alakası yok annesi onla konuşmaz bile o gidip orda oturur kac kez gördüm b.k varmış gibi
Annemler uzakta kimsem yok burda kv dışında oda bizle konuşmazEvde durmayin cıkın disarı
O da otursun annesi ile
Bende anne olucam tabiki benim evladım eşiyle mutlu olsun gelmesin beni görmeye yeterki onlar mutlu olsun derim kaldiki benim annem de böyle ama kv aslaKendince haklisin tabiki ama sende bi anne olucaksin unutma eşinle konus o gitmeden plan yap anneme gidicem derse aksama birlikte ugrariz de hem senin gönlün olsun hem onun
Esim çalışıp hem annesine hem bana bakıyor tabiki tartışabiliriz kp için kalıyoruz adama yazık kv bakmıyor ona ne zaman makarna dışında yemek yapsam kp de gelir birlikte yerizHala anne sütüne ihtiyacı var sanırım.
Bunlar olgunlaşmadan evlenince böyle oluyor, evlerden ırak.
Taşınma şansınız yok mu?
Onlara gore "anaci" veya "ana kuzusu" degiller ki.. Annelerini cok seven, hayirli evlatlar!!Hala annesinin dibinden ayrılmak istemeyen erkek neden evlenir neden evlenmek ister anlamış degilim ve bunun yüzünden çıldırmak üzereyim
Bugün pazar ve tatil günü kv maalesef altli ustluyuz ve 11 de uyandı üzerini giyip kvye gitti ve hala ses seda yok gel de cildirma gelde sinirlenme ne buluyor onda hep diyorum şöyle sana ne veriyorlar daha fazlasını vercem diye ama yok bide 2 gündür küsüm konuşmuyorum bu kadarda olmaz
Üstelik 2 aylık hamileyim
...guzel yazmissin boyleleri baska sekilde yola gelmez....Aman 11 den beri onu mu bekliyorsun.Yap kahvaltı nı çık dışarı.Bir arkadaşınla buluş.sevdiğin şeyşeri yap...bırak evr gelip o seni merak etsin.
ayrıca niye oraya gidiyorsun deyip
durursan daha çok gider.burak umursama o da annesi bi yerde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?