ana kuzusu eşten şiddet gördünüz mü?

ben bekarım. kafamda annesine düşkün adam karısına şiddet uygulamaz veya aldatmaz gibi bi önyargı var. sizce doğru mu?

Çok yanlış bir önyargı. Adam anneye düşkünse anne fiştekleyip üstünüze yolluyorsa ? Yeriz dayağı otururuz ? Olamaz mı ? Olabilir

Maalesef o öyle matematik gibi bir şey değil. Evet genelde annesine saygısı olanın karısına da oluyor. Ama bazısı ana kuzusu olup karisini hiçe sayıyor. Eşim annesini sever ama hiç belli etmez, sarilmaz, öpmez vs. Ama bana karşı öyle değildir belli eder sevgisini. İkimize de saygısı var ama.

Annesinin fişneklemesiyle eşini döven Allahın belası hırboları hiç okumadınız demektir.. birazcık daha buralarda takılın yada az eskilere gidin %1000 karşınıza çıkar malesefki

ben bekarım. kafamda annesine düşkün adam karısına şiddet uygulamaz veya aldatmaz gibi bi önyargı var. sizce doğru mu?
Annesine kahve içermisin diye sormadığı için dayak yiyen üyeyi okumadınız herhalde burda?
Yada annesine hizmet ettirirken metresi ile fingirdesen kocaları..
Ayrıca ne acayip bir düşünce bu alakayı çözemedim))

Annesine duskunse evlenmeyip ömrünün sonuna dek annesine bakıp hizmet etmelidir. Senin o bahsettiklerin yeşilçam filmlerinde olan şeyler.

Annesine duskun, ve annesinin sozunu dinleyen erkek esine de duskun olur, sozunu dinler diyeni duydum ama gerceklik payi oldugunu pek gormedim.

Evlenince de eşine degil annesine duskun olmaya devam edip, anne sozu dinlerler. Annesine duskun olan da gayet dayak atabilir, atiyor da...

Burda annesinin doldurusuyla karısını dövenleri hatta lohusa karısını dönemleri okudu bu gözler
Önemli olan karekter eşim annesinede sever sayar beni de öyle
Ana kuzusu derken benimde oğlum var benim kuzum her zaman öyle olacak
Önemli olan bence nasıl bi kadın tarafından yetiştirildiği

Aksine annesine düşkün olan eşini daha kolay aldatır çünkü annesine düşkün olan eşin karısı ile arası açıktır.
Hoş bunun o tarafı bu tarafı yok aldatmak karaktersizlik belirtisidir. Bi olaya bağlayıp aldatır aldatmaz demek doğru değil. Tıpkı muhafazakar birinin aldatmayacağını düşünmekle aynı. Oysaki muhafazakarların içinde de aldatan var.
O yüzden böyle şeylere bakmayın karakter kişilik meselesidir bu tamamen.

kesinlikle yanlış bir düşünce annesine düşkün olan hatta aşırı düşkünse kendi eşini ve çocuklarını hep ikinci planda tutar ve her zaman annesini haklı olsun haksız olsun korur ve bu evlilik yürümez aynen benim boşanmak üzere olduğum eşim gibi

Ana kuzusu flörtünü “ama beni dövmez” diye haklı çıkarmaya çalışıyorsun bence. Çok yanlış bir düşünce

Oyle de bi uygular ki siddetin ana babaya sevgiyle alakasi yok adam karisina el kaldiracak kadar aciz bi karakterdeyse doverde soverde degil annesine duskunu 2 uni mezunu okumusu bile yapiyor hey yavrum hey
Hatta anasi durtukler daha kotu dover benden soylemesi

Zinhar yanlış ve çarpık bir teori.

Güya annesini hastalik derecesinde sevdiği söyleyen ama bizzat annesine bile şiddet uygulayan canlilar varken...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…