Ana kuzusu koca, baba olunca değişir mi?

Arkadaşlar eşim aşırı derecede annesine düşkün. Afedersiniz nerdeyse tuvalete giderken bile izin alıcak derecede.

Örnek vermem gerekirse günde iki defa arayıp eve aldığımız iğneye kadar anlatıyor. Neyse tam bunlara alıştım dedim ama az önce kulaklarım öyle bişeye şahit oldu ki yuh dedim artık.

Bugün regl oldum eşim markete gitti ped almaya. Neyse gelince kv aradı eşimi. Napiyosun dedi. Eşim de markete gittim geldim dedi. Kv soruyor ne aldın marketten diye. Hayır ona neyse anlamadım. Neyse eşim de senoşa ped aldım demez miiii.. Gözlerim yerinden çıkacaktı nerdeyse. Çay içiyodum boğazımda kaldı.

Pes artık bu kadar özelimiz de anlatılmaz ki dedim kızdım. Bişey olmaz o benim annem utancak bişey yok diyip pişkin pişkin gülüyor utanmadan.

Erkekler baba olunca evli olduğunun farkına varabiliyor ancak diyorlar. Sizce de öyle mi? Baba olunca olgunlaşıyorlar mı? Bu tür muhabbetleri gereksiz görüyorlar mı? Daha çok çocuğa mı düşkün oluyorlar?
Bence deneme
Ama deneyecegine eminim
Neredeyse...

Tamamen potansiyeline kalmış bir şey. Ama değişse bile sizden çok şey götürerek değişir. Çok yıpratıcı bir süreç yaşarsınız ve tam anlamıyla da değişmez zaten küçük çaplı farkları olabilir. Eşimde geçen yıla kadar annesine her şeyi anlatıyordu. Ben anlatma dediğimde de " ne var ki bunda, biz aileyiz" diyordu. Biz aileyiz iki kişi, annen sen ve ben bir aile değiliz dedim defalarca. Ama bir türlü bunu kabullenmek istemiyordu. Bu yıl değişti sanırım anlatmıyor artık. Yani anlatmadığını annesinin tavırlarından anlıyor ve görüyorum. Bana daha bir düşman ve oğlunu elinden almışım gibi davranıyor.

Arkadaşlar eşim aşırı derecede annesine düşkün. Afedersiniz nerdeyse tuvalete giderken bile izin alıcak derecede.

Örnek vermem gerekirse günde iki defa arayıp eve aldığımız iğneye kadar anlatıyor. Neyse tam bunlara alıştım dedim ama az önce kulaklarım öyle bişeye şahit oldu ki yuh dedim artık.

Bugün regl oldum eşim markete gitti ped almaya. Neyse gelince kv aradı eşimi. Napiyosun dedi. Eşim de markete gittim geldim dedi. Kv soruyor ne aldın marketten diye. Hayır ona neyse anlamadım. Neyse eşim de senoşa ped aldım demez miiii.. Gözlerim yerinden çıkacaktı nerdeyse. Çay içiyodum boğazımda kaldı.

Pes artık bu kadar özelimiz de anlatılmaz ki dedim kızdım. Bişey olmaz o benim annem utancak bişey yok diyip pişkin pişkin gülüyor utanmadan.

Erkekler baba olunca evli olduğunun farkına varabiliyor ancak diyorlar. Sizce de öyle mi? Baba olunca olgunlaşıyorlar mı? Bu tür muhabbetleri gereksiz görüyorlar mı? Daha çok çocuğa mı düşkün oluyorlar?
Belki mahremi öğrenir zamanla ama o ana düşkünlüğü bitmez. Ben kendi babamdan biliyorum. Ve işi başından sıkı tutun diyorum. Ne yapın edin öğrensin anneyle olan ilişkisini ayrı tutmayı, ailesini ön planda tutmayı yoksa evliliğiniz anasının iki dudağı arsına bakar

Yaaa igrenc bir durum bu ya Allah size sabir versin esinize akil,fikir ve olgunluk. Ben bile anami haftada 3 kere filan ararim,her gun 2 kere arasam ne konusurum acaba. Hic hos bir sey degil ayrica karisinin mahremiyetini paylasmak. Gicik aldim su anda

Değişmiyor canım biz 2çocuk yaptık hala da aynı marketten ne aldık aksam ne yedik nereye gidiyoruz herşeyi anlatır günde birkaç kere telden sohbet eder konuşacak ne buluyorsa artık KV meraklı oda rahat vermez herşeyi sorar sinir oluyorum

Iyy böyle birini nasıl erkek gibi görüp de evli kalabiliyorsunuz, aynı yatağı paylaşabiliyorsunuz anlamıyorum kusura bakmayın da. böyle birine asla saygı duymam ben. böyleleri benim gözümde oğlan çocuğudur bunun nesini baba yapacaksınız merak ediyorum. baba olabilmesi için önce kendisinin büyümesi lazım, malum :)

çocuk nasıl yapılıyor biliyor mu acaba onu da annesine sorar kesin :D

Back
X