Ana kuzusu kocam ve ruh hastası annesi..

nerimma

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2017
32
24
8
37
Kızlar iyi geceler. 1.5 yıllık evliyim 6 aylık hamileyim. Evlendiğim günden beri kaynanam eşimi benden kıskanıyor. Eşimde evliliğimizin en başından bu yana hayatında 1. Sıraya annesini koyuyor hep. Benim önümde sanki iki sevgililer şapur supur öpusmeler,sarılmalar aşkımlar, canımlar. Eşim benimle konuşmadığı her şeyi gün içinde 10 kez annesi ile konuşuyor. Geçtiğimiz akşam kaynanam bize geldi yemekten sonra çay demleyecektim. Bırak ben demlerim başkasının çayını içemiyorum dedi. Sorunlu bi hamilelik gecirdigim icin devamli disari cikamiyorum. Cok titizimdir ama evde camasir suyu olmadigi icin caydanligin ustunun ici biraz karatmisti. Cay demlemeye kalkan kaynanam bi anda eşime bağırıp bu çaydanlığın hali ne bunda çay içilir mi dedi. Kayinbabam sanane cocuklarin huzurunu surekli bozuyorsun deyip beni korudu ama eşim ses çıkarmadı. Esime annesinin hatali oldugunu soyleyince bunu kabul etmiyor ve herseyi kirip döküyor. Evimizde olan herşeyi annesinin bilmesi beni deli ediyor. Kadın 1. Hamilelegimde düşük yapmama rağmen duvarları silmemi istiyor. Evliliğim onun yüzünden bitecek

Nişanliyken ana oğul sürekli kavga ediyorlardı. Hatta eşim evlendikten sonra asla gitmeyecem diyordu. Ama şimdi annemle oturup dedikodu yap diyor. Azcık telefonumu elime alsam yada televizyona akşam kaynanam hemen bozuluyor ve evine gidiyor. Eşimde sen surat yapıyorsun senin yüzünden ailem rahat edemiyor diye üstüme geliyor.

Çamaşır suyu bebeğe zararli o yüzden almıyorum eve anne sen götür sürtüver
Deseydin
Aman duyma naparlarsa yapsınlar
Kendini ezdirme ama
Eşiniz de anne ile eş arasındaki dengeyi anlayabilir yakın zamanda inşallah
Eşime akşam dedimki beni ezdirme bu tip şeylerden hoşlanmıyorum dedim bir anda çıldırdı. Anneme babama söyleyeceğim bi daha buraya gelmesinler dedi. Sinir krizi geçirip kendi kendini tokatladi

Kızlar iyi geceler. 1.5 yıllık evliyim 6 aylık hamileyim. Evlendiğim günden beri kaynanam eşimi benden kıskanıyor. Eşimde evliliğimizin en başından bu yana hayatında 1. Sıraya annesini koyuyor hep. Benim önümde sanki iki sevgililer şapur supur öpusmeler,sarılmalar aşkımlar, canımlar. Eşim benimle konuşmadığı her şeyi gün içinde 10 kez annesi ile konuşuyor. Geçtiğimiz akşam kaynanam bize geldi yemekten sonra çay demleyecektim. Bırak ben demlerim başkasının çayını içemiyorum dedi. Sorunlu bi hamilelik gecirdigim icin devamli disari cikamiyorum. Cok titizimdir ama evde camasir suyu olmadigi icin caydanligin ustunun ici biraz karatmisti. Cay demlemeye kalkan kaynanam bi anda eşime bağırıp bu çaydanlığın hali ne bunda çay içilir mi dedi. Kayinbabam sanane cocuklarin huzurunu surekli bozuyorsun deyip beni korudu ama eşim ses çıkarmadı. Esime annesinin hatali oldugunu soyleyince bunu kabul etmiyor ve herseyi kirip döküyor. Evimizde olan herşeyi annesinin bilmesi beni deli ediyor. Kadın 1. Hamilelegimde düşük yapmama rağmen duvarları silmemi istiyor. Evliliğim onun yüzünden bitecek

Böyle ana düşkünü oğluşlarınızı bir zahmet evlendirmeyin,kızlarımızın başının etini yakmayın lütfen..

Paşamm!!
Ne saçma dimi
Oysa kimse annesinin yerine geçmiyor
Ne olurdu orda kayinpederinin yaptığı gibi sebi savunsaydi..
Annenizde esinize ayni davransin belki anlar
Eşime akşam dedimki beni ezdirme bu tip şeylerden hoşlanmıyorum dedim bir anda çıldırdı. Anneme babama söyleyeceğim bi daha buraya gelmesinler dedi. Sinir krizi geçirip kendi kendini tokatladi

:KK57: karninda bebegin var. Muhattap olma sen onu bu saatten sonra değiştiremezsin. Beyin gelismemis cünkü sadece bir sure sabret kendi hallerine birak görmezden gel. Numaradan agrilar yaşa problemler çıkar bulasmasinlar sana

Tek iyi şey kayınpederin.

Ruh hastası olan da kocan.
Aman bırak ötsün dursun kaynanan. Ben bilirim duvarımı ne zaman sileceğimi de.
Ya da doktor yasakladı iş yapmamı anne canıma kastın mı var de espriye vurarak.

Çaydanlığın içi zaten kararıyor ne olmuş ki? Her çay yaptıktan sonra çamaşır suyu mu koyucakmışsın? Benimki de kara hiç de gözüme batmıyor arada bir dökerim çamaşır suyunu. Sanki çaydanlığın içine çaydan başka birşey yapılıyor.
Sende cevabını ver evime karışma diyerek.
Ayrıca madem en başından böyle niye çocuk yapıyorsun? Sorunlu bir evlilikte çocuk yapmak evliliği düzeltmez.

Çaydanlığın içi zaten kararıyor ne olmuş ki? Her çay yaptıktan sonra çamaşır suyu mu koyucakmışsın? Benimki de kara hiç de gözüme batmıyor arada bir dökerim çamaşır suyunu. Sanki çaydanlığın içine çaydan başka birşey yapılıyor.
Ayrıca madem en başından böyle niye çocuk yapıyorsun? Sorunlu bir evlilikte çocuk yapmak evliliği düzeltmez.
:duduk:
Ben hiç dökmüyorum icine camasır suyu. nadiren cifliyorum. Normalde de bulasık deterjaniyla yikiyorum. Her gün icini ovanlar bana hasta gibi görünuyor..bunlar sinsi takıntılar cevremde böyle insanlarda barındırmiyorum ayrica. Bir gunde her gün halilarin altini supurup silene rastlamistim. Psikolimi kotu etkilemisti guzel kadin temizlik yapmaktan harap esofmanlar hep ustunde enteresan bir tipti
takintilara karsi dikkatli olmak lazim.

Annesi bize gelmediği sürece eşimle hiç bir sıkıntım yok. Kaynanam bana oyun oynuyor sürekli. Ben anlıyorum ama eşime göre çok normal bunlar. Çünkü yıllarca baba oğul anne tarafından domine edilmis

Back
X