- 5 Aralık 2017
- 2.113
- 5.382
- 88
- 35
- Konu Sahibi turuncupipet
Siz kesinlikle haklisiniz, bu bir gercek. Ama sevgisinden yapmiyorki seklinde demeniz cok yanlis, sonucta kadinin kalbini acip icine bakmadan sevgisi hakkinda birnyorum yapamazsiniz. olayada bence bu açıdan bakmayin, yani belki hickimsem yok bu hayatta bu insanlara yüküm bari birseye yarayayım seklinde bir niyetle hareket ediyordur? Yani siz diyorsunuz baska kimsesi yok diye bu durumda olmak cok zor olsa gerek.Sevgisinden dolayı yapmıyor ki. Eşimden başka kimsesi yok hayatında, çocuk küçükken boşanmış. Başka uğraşacak işi olmadığı için bizim hayatımızı yaşamaya çalışıyor. Evde yemek olduğu zaman bile gelip 2-3 çeşit fazla fazla yemek yapıyor bulaşıkları bebeğimin bakıcısına yıkattırıyor. Sürekli evde yemek dökülüyor. Yapma diyorum dinlemiyor. Eşim zaten çok memnun sadece yatak arkadaşlığı eksik olan, kendisine kölelik yapan karısı dışında ekstra bir kadın. Gerçekten soğudum ondan iyi davranmayı bırakın yüzünü görmek istemiyorum. Eğer dediğiniz gibi benim kayınvalidem değil annem olsaydı bu kız bu kadar yoruluyor oğlumun da eşit sorumluluk alması lazım deyip elini eteğini çekerdi. Şimdi aramızda rekabet varmış gibi oluyor o yapınca benim yapmadıklarım göze batıyor. Ben günde 12 saat evde yokum ama evde yapmadığım temizlik yemek göze batıyor. Eşimin eşyalarını ütülüyordum onları muhtemelen beğenmediği için gelip benden önce ütülüyor. Sonra da sürekli ağlıyor çok yoruluyorum diye. E ben sürekli ütü yapmazsam güzel ütülemeyi nasıl öğrenicem? Ya da eşime şu ütüyü eline al gömleğe bi basıver demezsem eşim hayatı paylaşmayı nasıl öğrenecek? Dediğiniz şey ancak hayallerde olur, gerçekte kayınvalideler genelde evlendirdikleri oğullarının hayatlarına karışmaya bayılıyor ayrı bir kişilik olduklarını kabul etmiyorlar.
Ha elbette ardinizdan isler ceviriyor esinize sizi kotuluyor ne bileyim kavga cikariyor sizi eziyor vs vs seklinde huylari varsa isler degisir.