• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ana kuzusu kojammmm!!!!

Kybele64

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2014
261
78
48
Ankara
slm kızlar,1 yıllık ewliyim.eşim nerdeyse hergün annesiyle babasıyla konusuo.bu bana garip gelio nie böyle dediğimde ise onlar yaşlı bugün var yarın yoklar dio-güya-hiçte öle diller aslında gayet iiler.ben de sinir olmaya başladım.çünkü kayınvalidem alttan alta isteklerini yerleştirio oğlunun aklına.ne yapayım iice siinir olmaya başladım.war mı aynı sorundan şikayetçi olanlar???tavsiyeleri bekliorum.

Mesela ne gibi isteklrrini yerlestiriyor oglunun aklina? Benim esimdr annesine cok duskjndur ama ne bilim hic rahatsiz olmadim ki sekiz senelik evliyiz. Hatta insallah oglumda babasina cekerde anasina.babsina hayirli evlat olur drrim hep..

Sen tam olarak neyi istemiyorsun? Hergun arayip konusmasi abartili tabii ama eger seslerini duyaram rahatliyorsa destek cikin:)

Yada senu rahatsiz eden baska bisimi var?

Koskoca kadın ciddi ciddi "kojamm" şeklinde mi konuşuyosunuz?

Her şeyi geçtim annesi, babasıyla her gün konuşması sizi niye bu kadar ilgilendirip, sinir ediyo ki?
İzin mi alacak onu bu yaşa getiren ailesiyle alt tarafı bi'telefonda 10 dakika konuşmak için?
Sorun eşinizin ailesiyle her gün konuşması değil hala kendi doğrularının olmamasında...
Dengeyi sağlayamıyor yani.

Bunun çözümü de malesef ailesiyle az konuşmasına bağlı değil.

Türkçemizi korusak ? :3:

ayrıca bugün var yarın yoklar diyor eşiniz siz de hiç de öyle değil gayet iyiler diyorsunuz bu nasıl bir düşünce tarzıdır anlamadım...
fazla mı kıskançsınız? İnsan ailesi ile her gün konuşabilir gayet normal bu garip gelmesi gereken bir şey yok... kaynanam evime bana karışıyor gibi bir şikayet de yazmamışsınız sorun ne?

Daha büyümeyen bir eş! Üzüldüm eşinin ailesine hergün arıyor diye şikayet eden bir Gelinleri var. Neden bu kadar rahatsız eder seni hadi hergün onlarda olsa. Şikayet etmen normal diyeceğim. Ama araması seni neden bu kadar rahatsız eder ki kayinvalidenle aran iyi değil sanırım. Ya iyi olmasa bile araması sizi bence hiç ilgilendirmez.

Türkçemizi korusak ? :3:

ayrıca bugün var yarın yoklar diyor eşiniz siz de hiç de öyle değil gayet iyiler diyorsunuz bu nasıl bir düşünce tarzıdır anlamadım...
fazla mı kıskançsınız? İnsan ailesi ile her gün konuşabilir gayet normal bu garip gelmesi gereken bir şey yok... kaynanam evime bana karışıyor gibi bir şikayet de yazmamışsınız sorun ne?

Koskoca kadın ciddi ciddi "kojamm" şeklinde mi konuşuyosunuz?

Her şeyi geçtim annesi, babasıyla her gün konuşması sizi niye bu kadar ilgilendirip, sinir ediyo ki?
İzin mi alacak onu bu yaşa getiren ailesiyle alt tarafı bi'telefonda 10 dakika konuşmak için?
Sorun eşinizin ailesiyle her gün konuşması değil hala kendi doğrularının olmamasında...
Dengeyi sağlayamıyor yani.

Bunun çözümü de malesef ailesiyle az konuşmasına bağlı değil.

Bende sizlere katılıyorum. İlk dikkatimi çeken. "Kocam" demesi gerekn yerde "Kojam" demesi oldu. Zaten sürekli kelime kullanırken yutan insanlara kızarım. K.v bile ne kadar itici.

Kayın valide değil o senin anne. Sen anne olarak içten sarıl ve diş gösterme. İlk seneler birbirlerine hakimiyet kurma mücadelesi ile geçiyor sanırım. Ben kimseye hakimiyet kurmam kimsede bende hakimiyet kurmamalı.

Evlilik de anneden, babadan ayrılış var. Bende arardım sanırım eşim aramasa ben arattırırdım yaşlı insnalar her zaman haber beklerler. ben olsam eşime beraber konuşalım annenlerle hoparlerü aç bende merhaba demek istiyorum anneme derdim. severdim annemi oda beni sevsin. sen ne kadar çok negatif elektirik yollarsan o kadar negatif elektirik alırsın.

Daha büyümeyen bir eş! Üzüldüm eşinin ailesine hergün arıyor diye şikayet eden bir Gelinleri var. Neden bu kadar rahatsız eder seni hadi hergün onlarda olsa. Şikayet etmen normal diyeceğim. Ama araması seni neden bu kadar rahatsız eder ki kayinvalidenle aran iyi değil sanırım. Ya iyi olmasa bile araması sizi bence hiç ilgilendirmez.

Kocanin hergun aramasi tabiki sorun degil. AMA k. v eger icten ice sizin aile duzeninizi bozacak fikirler kocanizin aklina koyuyorsa esinizin buna izin vermemesi lazim. Ha burada bazi yorumlarda k.v neden kotu davransin diye yazilmis. Kizlar kayinvalide ogullari evlenince ister istemez bir kiskanclik durumuna girerler. Bu kotu olduklari anlamina gelmiyor ama onlarda istemeden de olsa ogullarinin hayatina karisiyorlar. Bayan sadece k.v sinin esinin aklina birsey koydugunu yazmis. Ama hepiniz olayin hergun aranmasina yorum yapmissinizz. Demekki her gun arayinca farkli olaylar gelisiyorki bu bayan hergun aramasini istememis. Ben ana kuzusu bir bayanim ama hergun annemi arayip konusacak bir konu bulamam sahsen.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Her gün bir kere konuşması bir şey değil.
Benim eşim her gün tüm aile fertleriyle bazen iki kez hatta üç kez konuşuyor..:ssz:

Her ne kadar iyi de olsalar bugün var yarın yoklar cidden ...
Ailesiyle tabi ki konuşacak, sizde hayattalarsa hergün kendi ailenizle konuşmalısınız bence...
Daha sonrasında konuşacak bi anne baba aramaktan pişman olmaktansa daha iyi bu.
Kaldı ki yarın öbürgün sizinde evlatlarınız olacak,size düşkün olmasını isteyeceksinizdir.
Bence bunu bu kadar sorun etmeyin,eşiniz ailesinin isteklerini yerine getirirken sizinle olan hayatında değişiklikler yapıp diğer tarafın isteklerini yerine getiriyorsa o zaman eşinizle bu durumu konuşup çözümleme yolunda gidin.

Arayacak tabii ki: ailesi gayet Iyi diyorsunuz saglik olarak.. anlamadim aramadi icin illa perisan mi olmalari lazim.. Anne o.. onu bu yasa getirmis.. arasin.. siz de hayiflanmak yerine olumlu dusunmeye calisin lutfen

Sende aynisini yap hergun ailenle konus :-) bence seni ozaman daha iyi anlayacaktir

Valla eşim ailesiyle günde 2 kere konuşur bende ailemle konuşurum normali budur onların bizimle bizimde onlarla konuşmaya ihtiyacımız var ama konuştuklarında aranızı bozacak şeyler konuşuluyorsa bişey diyemem ben ilk evliliğimizde yaşadım çok kayınvalidem aşırı kıskanç bir insandır oğluna karşı

amaaan arkadaşım. ana kuzusu olmayan adammı var. valla ben evlenmeden önce bana saçma gelirdi bu fikir ama gerçekten erkekler kadınlardan daha anne kuzusu. Kadın evlendiği zaman psikolojik anlamdada kendisini ailesinden ayırabiliyo. yani şu manada ayırma evet onlar benim ailem ama ben eşimle kendi ailemi kuruyorum. ama erkeklerde böyle bi ayırım mantığı yok. bnde 3 yıllık evliyim beni aldılar oturttular bi sokak arkalarına ahh kafam. şimdi git uzağa gidebilirsen. hergün akşam bi gider yokklar eşim ben olmadanda. önceleri benide götürüyodu yada k.validemler gel diye ısrar ediyolardı ilk zamanlar çok bunaldım ama artık bi şekilde onlarıda kırmamaya çalışarak onlardan farklı bi aile olduğumuzu kabul ettirdik desem yada ettirmeye çalışıyoruz hala desem daha doğru olur. napıcan işte. ya bu deveyi güdücen ya bu diyardan gidicen...

Ben hergün annemi babamı ararım aynı şehirde olmamıza rağmen eşinde arar bundan da hiç rahatsız olmam.. Tabiki arayacak gidip gelecek yarın bi gün bizimde çocuklarımız olacak bende aramasını sormasını isterim biraz empati lütfen..ayrıca sıla i rahim diye bişey var..
Alttan kv nin oğluna düşüncelerini yerleştirmeye gelince eşin koskoca adam kendi iradesi düşüncesi var çocuk değil ki annesinin dediğini yapsın tamam der geçer yani bilmiyorum benim eşim öyle

sevgiliii arkadaşlar yorumlarınızı okudum.herkes kojamm kelimesine takmış durumda yalnız benm onu yazma nedenim espirili bi dille dikkat çekip okumadan geçilmesin die.kasıtlı olarak Güzel Türkçemizi elbette katletmek değildi amacım...

Back
X