• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ana kuzusu

Merhaba arkadaşlar şöyle bi olay gelişti sizinle paylaşmak istedim işte bbirinde misafirlikteydik sonra işte kaynanamın bacısı almanyadan geldiğinde gelinleri evini temizliyomuş benim olsa hayatta kimse temizlemez diyo bende dedim anne niye sende olsan bizler yaparız dememe kalmadı yok hiçkimse evimi temizlemez diyo bende iyi sen zaten iki gelinini kötü bil başkalarının gelinlerini öv biz sana saygısızlık etmiyoz başkalarının gelinleri gibi dedim sesini çıkarmadı. Herneyse eve geldim eşime anlattım oda bize çok kaynanalık yapıyoda dedm ama bu lafa köpürdü anasının dediğine birşey demiyo bana sen nankörsünde iyilikten anlamıyonda annem seni çok seviyo bilmem ne sonra birşey demeden yattı konuşmuyo benimle bende sen anakuzusun bilmem ne saydırdım sonra yanaştı yanıma öpmek istedi öptürmedim surat astı yattı haksızmıyım ben sinirlenmekte yaaa !!!
eşe hicbir zaman anneleri hakkinda konusmuycaksin her saman suclu sen cikarsin cunku bir erkege gore annesi babasi kardesleri her zaman onceliklidir

Back
X