Ana kuzusu...!

Zeliha23

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2015
146
27
13
33
Kizlar merak ediyorum cevaplarinizi toplumda 'anneci' veya 'ana kuzusu' dedikleri erkek tipleri onceden anaciysa sonrada yaklasik 9 ay kadr annesinden ailesinden ayri durabilirmi yani ana kuzusu nolursa olsun anneci olur demi oyle bir kac katayla annesini gormemezden gelmez degilmi küs ve konusmuyosa ana kuzusu lafinin icine girmiyodur degilmi...

Evet bende oyle dusunuyorm genelde evlendikden sonra oluyolar ama o tam bi anakuzusu cumlesini dogrulamiyo sonucda sonradan olan bise

Öyle bi yazmissinki sorularimin cevaplari evet olmasi gerekiyor der gibi :) :) :)

Biraz oyle oldu evet:)) ama merak ediyorm anakuzusu lafindan burda duyduklarimdan korktun acikcasi ana kuzusu olan biri sanirim annesini her kosulda gormek ister

yoo her zaman gorecek diye bisey yok bence. telefonla iletisime geçip sozunude dinlemesi "ana kuzusu" kategorisine girer bence

:))) yoookda hani oyle degilmi dedim yani mantikli olan aklina takilan bu demek istedim.. ana kuzusu cook duskun olur annesini gormeden yapamaz diye dusunuyrm

bana gore ana kuzusu kendi karar veremeyip anasinin sozunu dinlemektir.

Evet canim uzun sure gorusmeyebiliyorsa ve küsüyorsa ana kuzusu degildir diyebiliriz. Bunun disindaki zamanlarda anne ile diyalogu nasil bu onemli bence.

Ana kuzusu olmak güzel bir şey amaaaa... Aması var işte. Annesini sevmeyen bizi hiç sevmez bence.

Ama evlendiklerinde erkeklerin bir durup " Artık evlendim. Annem kadar sevdiğim, değer verdiğim, ilerde çocuklarımın ANNESİ olacak bir kadın var hayatımda." demelidir. Tarafsız, düz olunmalı ve haklı-haksız tartışması yerine seviyenin korunmasının çabasına devam edilmeli.
Bunu başaran erkek harika eş, ve onun Annesi de harika kayınvalide olur. Erkek de biter her şey.
Annesi en fazla "bizim oğlan hanımköylü oldu" der ama geliniyle çekişmesinden yeğdir bu durum.

Ve bir erkek evlendiğinde, evlilik hazırlığında bunları düşünemiyorsa hayatı boyunca düşünemez. Bir kez bile düşünemez. Her şey de eşinin yüzüne bakıp " yine ne oldu" der.

Anne ve eş arasında haklı-haksız gözetilecek bir durum değildir evlilik kurumu bence. Çünkü kime hak verseniz diğerinin kalbi kırık kalır. En iyisi sınırını ve tutumunu bilen bir erkektir.

Neden böyle yazdım ben de bilmiyorum :) uzun oldu, bir tecrübemde yok gibi gibi :)
Ana kuzusu olmasınlar diyeyim bari. :)

Evet canim uzun sure gorusmeyebiliyorsa ve küsüyorsa ana kuzusu degildir diyebiliriz. Bunun disindaki zamanlarda anne ile diyalogu nasil bu onemli bence.
Kusmeden once dinlerdi mesela annesini ama bi gelin oldugunda biliyosunuzki daha duskun oluyolar birbirlerine ama benim demek istedigm.küs duramaz bence ana kuzusu.bi sekilde dayanamaz

Cok guzel anlatmissiniz tsk ederm.. ama ilk once ana kuzusu sandigm.biri sonradan anasiz durabilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…