- 20 Eylül 2025
- 3
- 0
- 1
- 33
- Konu Sahibi neslihan26919220
Hanımlar merhaba 5 yaşında oğlum var içine kapanık biraz herşeyi anlatmıyor bu sene aba sınıfına başladı öğretmenimiz o kadar ters ki bize karşı hadi bize ters olsun önemli değil dedik çocuklarımıza iyi olsun dedik oda olmadı sınıf içerisinde çocuklara çok bagiriyormus velilerle konuşmamız oldu daha iki Veli ilk haftadan çocuğunu okuldan aldı şahsi olarak benim çocuğuma da çok bagiriyormus veliler dile getirdi bunu senin çocuğunda bağırıyor öğretmen diye bütün çocuklar korkmuş durumda bizde 7 Veli toplasip müdüre çıkmak zorunda kaldık müdür bey bizden biraz zaman istedi ama değişmiyor bu öğretmen bugün çocuğu okula bırakırken kendi konusma fırsatım oldu öğretmen çok ağladı ben bagirmiyorun sadece yüksek sesle sesleniyorum gibisinden niye şikayet ettiniz benle konussaydiniz önce diye evet haklı ama bize tek kelime ettirmiyordu bizi sürekli olarak azarliyordu zaten neyse sınıfta bı arkadaşı çocuğuma sürekli vuruyormus 3 velide bundan şikayetçi zaten öğretmeni bugünde bilhassa uyardım o çocuk için ama beni yine hiç takmadı ve çocuk okuldan çıkınca yanağı mordu yine o arkadaşı yapmış ve annene söyleme seni döverim demiş öğretmene bildirdim ama çokta umrunda olmayacak bence yine sizce daha nasıl farklı bi yok denemeliyiz 7 kişide bu öğretmenden rahatsiziz zaten sınıf mevcudu da 14