Ana sinifi

neslihan26919220

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2025
3
0
1
33
Hanımlar merhaba 5 yaşında oğlum var içine kapanık biraz herşeyi anlatmıyor bu sene aba sınıfına başladı öğretmenimiz o kadar ters ki bize karşı hadi bize ters olsun önemli değil dedik çocuklarımıza iyi olsun dedik oda olmadı sınıf içerisinde çocuklara çok bagiriyormus velilerle konuşmamız oldu daha iki Veli ilk haftadan çocuğunu okuldan aldı şahsi olarak benim çocuğuma da çok bagiriyormus veliler dile getirdi bunu senin çocuğunda bağırıyor öğretmen diye bütün çocuklar korkmuş durumda bizde 7 Veli toplasip müdüre çıkmak zorunda kaldık müdür bey bizden biraz zaman istedi ama değişmiyor bu öğretmen bugün çocuğu okula bırakırken kendi konusma fırsatım oldu öğretmen çok ağladı ben bagirmiyorun sadece yüksek sesle sesleniyorum gibisinden niye şikayet ettiniz benle konussaydiniz önce diye evet haklı ama bize tek kelime ettirmiyordu bizi sürekli olarak azarliyordu zaten neyse sınıfta bı arkadaşı çocuğuma sürekli vuruyormus 3 velide bundan şikayetçi zaten öğretmeni bugünde bilhassa uyardım o çocuk için ama beni yine hiç takmadı ve çocuk okuldan çıkınca yanağı mordu yine o arkadaşı yapmış ve annene söyleme seni döverim demiş öğretmene bildirdim ama çokta umrunda olmayacak bence yine sizce daha nasıl farklı bi yok denemeliyiz 7 kişide bu öğretmenden rahatsiziz zaten sınıf mevcudu da 14

Hanımlar merhaba 5 yaşında oğlum var içine kapanık biraz herşeyi anlatmıyor bu sene aba sınıfına başladı öğretmenimiz o kadar ters ki bize karşı hadi bize ters olsun önemli değil dedik çocuklarımıza iyi olsun dedik oda olmadı sınıf içerisinde çocuklara çok bagiriyormus velilerle konuşmamız oldu daha iki Veli ilk haftadan çocuğunu okuldan aldı şahsi olarak benim çocuğuma da çok bagiriyormus veliler dile getirdi bunu senin çocuğunda bağırıyor öğretmen diye bütün çocuklar korkmuş durumda bizde 7 Veli toplasip müdüre çıkmak zorunda kaldık müdür bey bizden biraz zaman istedi ama değişmiyor bu öğretmen bugün çocuğu okula bırakırken kendi konusma fırsatım oldu öğretmen çok ağladı ben bagirmiyorun sadece yüksek sesle sesleniyorum gibisinden niye şikayet ettiniz benle konussaydiniz önce diye evet haklı ama bize tek kelime ettirmiyordu bizi sürekli olarak azarliyordu zaten neyse sınıfta bı arkadaşı çocuğuma sürekli vuruyormus 3 velide bundan şikayetçi zaten öğretmeni bugünde bilhassa uyardım o çocuk için ama beni yine hiç takmadı ve çocuk okuldan çıkınca yanağı mordu yine o arkadaşı yapmış ve annene söyleme seni döverim demiş öğretmene bildirdim ama çokta umrunda olmayacak bence yine sizce daha nasıl farklı bi yok denemeliyiz 7 kişide bu öğretmenden rahatsiziz zaten sınıf mevcudu da 14
sen çocuğunu o okuldan al. içine kapanık çocuğunu okuldan soğutursun. adresini taşıyacağın eş dost kimse yok mu başka okula nakil al.

Çocuk azar işitmeye ve dayak yemeye mi okula gidiyor. Benim cocuğum düzenli olarak başka çocuğu dövse bilmiyorum da yani kendi çocuğumu sıkıntıya sokarım. Ama bu dayak atan cocuklar neden önlenemiyor anlamıyorum. Öğretmen kendini düzeltir belki uyarılarla ama artık okullarda düzeni bozan cocuklar gönderilsin neden düzene,kurallara uyanlar kendini korumak için uzaklaşıyor haksızlık gerçekten.

Ben de çok duyuyorum döven,vuran,iten çocuğa umursamaz davranan öğretmenleri…

Yazık günah ya…

Geleceğin zorbasi yetişiyor resmen, tekrar şikayet edin, tekrar konusun çözene kadar devam edin, ya öğretmen işini yapsın ya da yönetim, cimere yazacağız deyin ugraşn, herkes işini yapsın, ha bende öğretmenim her çocuk zor ama bunu bilerek yapıyorsun bu işi, yapmak istemiyorsa da kendi bilir.

Bizim okulda da bı kız çocuğu var erkek kız demiyor kime taktiysa kafayı, iki kulağından tutup kafasını sallıyor çocukları, ilk gün gördüm yandık dedim de sağolsun öğretmenimiz çok ilgili, iki haftadır hiç şikayet yaşanmadı gözü hep çocukların üzerinde, oğlum 7de kalkıyor okula geç kaldım diye.

Okul bu kazalar yaşanır oğlumda sırtını çarpmış, düşmüş bunlar olur ama zorbalık ilgisizlik o yaş grubunda sıkıntılı.

Son düzenleme:
Öğretmenimiz kesinlikle bizide konusturmuyor daha dediğim gibi 10 gün oldu ama yorulduk müdür öğretmenin kendini duzeltecegi konusunda bize garanti verdi evet şuanda öğretmen velilere karşı daha ılımlı ama soyledigimiz konuda birşey yapmıyor çocuk küfür etmiş diyoruz olabilir küfür hayatın içinde var diyor vurabilir hayata hazırlıyoruz diyor umursamıyor benim el bebek gül bebek baktigim çocuğum zorbalaniyor okul değiştireyim diyorum yakınlarında hiç anaokulu yok 50 günlük bı bebeğim var onunla çok zor çocuğuma vuran çocuğun velisini aradım bugün çocuğun kiymetliyse özel okula gönder ben kimse için çocuğumu uyaramam diyor sıkıntı olsaydı öğretmen benle konuşurdu diyor ne kadar seviyesiz bı konuşma bu bı özür dileyip çocuktur ben uyaririm demiyor

Hemen alın çocuğunuzu ya da sınıfını/öğretmenini değiştirin. Bizim de ana sınıfındaki öğretmenimiz çok bağırıyordu üç sene oldu oğlum hala anlatır 😖

Okul sınıf değiştirme konusunda sıkıntı yaşatıyor değiştiremezlermis ama pazartesi günü gidip tekrar konusucam sabahçıya aldırmak istediğimi soylicem hatta öğlen ne o öğretmenle karşılaşmak istiyorum çocuğum içinde korkuyorum ogleci olursa tuvalette falan denk gelirlerse yine o çocukla diye çünkü okul okul değil ne kapıda bı güvenlik var ne yardımcı abla var cocuklar tuvaletlerini kendi gidiyorlar tuvalettede iter kakar çocuğu diye korkuyorum aslında okul çokta merkezi bı okul ama hiç birsekilde gelişmemiş Eskişehir Yunusemre ilköğretim okulu

Back
X