anadolu aof sağlık yonetimi lisans tamamlama

Smyrnadenizz

Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2019
131
-69
18
34
arkadaslar merhaba anadolu aof sağlık yonetimi lisans tamamlama yapanlar var mı ya da anadolu aof okuyanlar farklı bir bolum bıle olsa sınavları nasıl oluyor sadece cıkmıs sorulara calıs dıyende oluyor zor dıyende sızce nasıl sınavları nasıl calışmalı cok mu zor oluyor ?

Sağlık alanında lisans tamamlama yapabilmeniz için ,sağlıkla ilgili bir önlisans programından mezun olmanız lazım.Mezunsaniz şayet 2 yıl daha okuyup lisansiyer olursunuz .Diğer türlü sağlık yönetimi bölümünü ikinci üniversite kapsaminda 4 sene şeklinde okuyabilir ya da üniversite sınavına girip tercih edilmesi halinde 4 sene seklinde okuyabilirsiniz .

Sınavlar vize final şeklinde oluyor .Anadolu AÖF nin soru havuzu çok sadece onlara çalışsanız bile gecmeniz çok yüksek ihtimal :) :)

Türk Dili ve Edebiyatı bölümünü bitirdim ben.Bölüme göre değişir elbette.Bir de ülkemizde biliyorsunuz ki her sene eğitim kurumunun,sınavların koşulları,şartları değişiyor.Şu anda durum nedir bilemiyorum.Ama size verilen kitaplara kendinizi fazla sıkmadan çalışır,bölüm sonu sorularını çözer,anlamadığınız konularla ilgili videolar izleyerek pekiştirirseniz çok faydası olur.Çıkmış sorulara da mutlaka bakın.Her sınavda en az 5-6 tane çıkıyordu diye hatırlıyorum ben.Benim bölümüm nisbeten zor olmasına rağmen çok iyi puanlarla bitirdim bu şekilde çalışarak.Tabii bölümü sevmek de çok önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…