Bende subattan beri gidiyodum.henuz 3randevu oldu.memnun sayilirim.ama bence ne kadar normal destekliyor gorunsede her seferinde sen karar vr,iyi dusun,normal kolay deil falan diye diye beni korkuttu.bende hep bilgi ariyorum ama pek yazan yok malesef..
şuan bende yakınlarımın tavsiyesi ile nuri bey'e devam ediyorum herhangi bir problem veya aksilik yaşamadım kendisi cana yakın bir doktor herşeye cevap veriyor,gereksiz telaşlandırmıyor.aradığımda açamazsa mutlaka geri dönüş yapıyor . bende normal doğumu çok istediğim için kendisini seçtim.tabiki oluşabilecek aksiliklere karşıda kendimi hazırlıyorum sonuçta normal doğum herkes için sağlıklı olamayabiliyor.diğer çalışanlar hakkında bir yorum yapamam ama hemşireleri de gerçekten çok iyi hiç bir sorun yaşamadım şuana kadar.aynen bu hastaneye giden arkadaşların yorumlarına ihtiyacım var benimde
Bende nuri beyin hastasıyım ve cok iyi bir doktor hem espirili hemde anlayışlı kasıntılı ve ego sahibi değil herşeui tek tek anlatıyorşuan bende yakınlarımın tavsiyesi ile nuri bey'e devam ediyorum herhangi bir problem veya aksilik yaşamadım kendisi cana yakın bir doktor herşeye cevap veriyor,gereksiz telaşlandırmıyor.aradığımda açamazsa mutlaka geri dönüş yapıyor . bende normal doğumu çok istediğim için kendisini seçtim.tabiki oluşabilecek aksiliklere karşıda kendimi hazırlıyorum sonuçta normal doğum herkes için sağlıklı olamayabiliyor.diğer çalışanlar hakkında bir yorum yapamam ama hemşireleri de gerçekten çok iyi hiç bir sorun yaşamadım şuana kadar.
Evet,o hastaneBahsedilen hastane gebze de yer alan dev hastane mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?