Anadolu sağlık merkezi dr nuri ceydeli

yadimen41

Guru
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2011
1
1
286
Kocaeli
Arkadaşlar merhaba

ben anadolu sağlık merkezinde çalışan doktor nuri ceydeli hakkında bilgi almak istiyorum nasıl bir doktor ayrıca normal doğum yapmak istiyorum daha hamile değilim ama ona göre doktor seçicem hastaneyi çok övüyorlar ben izmitte oturuyorum acaba gebze çokmu uzak kalır bana bilemedim ama izmittede iyi bir doktor yok bildiğim kadarıyla normal doğumu destekleyen...........

Ben Nuri beyin hastasıyım. Hastaneden de doktorumdan da şimdilik çok memnunum. Normal doğum için zaten Nuri bey ya da Zeynep Hanım öneriliyor.

bu konuya çok az yanıt gelmiş kızlar.heralde nuri bey'in hastası olan pek kimse yok.ben de doğum için asm'yi düşünüyorum ve ona gitmek istiyorum.bilgisi olanlar varsa lütfen paylaşsın.canım sen de en son yazalı baya olmuş hala aynı doktora gidiyor musun?

Bende subattan beri gidiyodum.henuz 3randevu oldu.memnun sayilirim.ama bence ne kadar normal destekliyor gorunsede her seferinde sen karar vr,iyi dusun,normal kolay deil falan diye diye beni korkuttu.bende hep bilgi ariyorum ama pek yazan yok malesef..

bende Nuri Bey'in hastasıyım.şimdilik memnunum.kendisinde iki doğum yapmış bir yakınım var onun tavsiyesiyle gitmiştim.çok net bir doktor.herşeyi açık açık söylüyor anlatıyor.sorduğum herşeye cevap veriyor.biraz garantici bir doktor bence eğer normal doğumu göze alıp kafana koymadıysan desteklemez diye düşünüyorum.hem kendi çıkarımlarımdan hemde yakınımın yaşadıklarından söyleyebiliyorum bunu.

buraya girmeyeli iki yıl olmuş . dr. nuri beydi. herkesin deneyimi farklı olabilir ama ben çok memnun kaldım doktorumdan ve hastaneden. bana karşı hiçbir zaman ağzından sezeryan kelimesi çıkmadı hatta sancılarım arttığında bile geldi güzel güzel konuştu, ikna etti ve normal doğum maceram devam etti.. sanırım iyi ilerleyen bir hameliliğim vardı. toplamda 9 kilo aldım (58 kilo ile doğuma girdim). 40+4 e kadar bekleyelim ama sonrası için bebeği tehlikeye sokmayalım dedi Nuri bey. 40+4 kadar bekledik ve kendi isteğimle suni sancıyla normal doğum yaptım (şükür ki toplamda 4 saat sürdü her şey). profesyonel bir doktordu, sağolsun onun sayesinde normal doğum yaptım. başka doktor olsa 40+4 e kadar hayatta beklemez, hemen sezeryane alırdı beni. Şuan il değişikliği yaptık ve maalesef Ankara'ya taşındık. İlerde ikinci bebek için keşke yine Nuri beye gidebilsem diyorum ama biraz zor .

2009 daki ilk dogumumu ASM'de spinal epidural sezeryan ile Dr Nuri Ceydeli'ye yaptirdim. Operasyon oncesi tansiyon dusuklugum oldugunu bildirdigim halde kanimi serumla beslemediler. Operasyonun sadece 4 saat sonrasinda katateri cikardilar (normalde 36 saat kalabiliyormus) agri kesici uygulamadan aceleyle beni ayaga kaldirdilar cektigim aci ve tansiyon dusuklugumle beraber yataga yigildim. Dogumun ikinci gecesi medela marka hastane tipi sagma makinasiyla kendi kendimi sagmam gerektigini soylediler tabiki beceremedim ertesi gun memelerimde donan sutu elleriyle sagdilar meme uclarimda kanama yapti. Lohusa sendromum boylece baslamis oldu.. Sonraki 2 ay boyunca karnimin sag ic tarafindaki dikislerin cekmesi sonucu her oturup kalktigimda aci cektim, oglumu her emzirdigde aci cektim.. 2 yil boyunca ameliyatin basarisizligi yuzunden karnimdaki agri GECMEDI. ASM nin baska bir kadin dogumcusuna muayeneye gittim kimse durumumu ustlenmedi. Ben de bedenimin agri siniriyla alaka bir durum olduguna ikna oldum ve sustum.. taki 10 gun once Acibadem hastanesinde Dr Cem Onculoglu ile ikinci spinal epidural dogumumu yapana kadar. Yukarida yazdigim hic bir fiziksel ve ruhsal sikintiyi bana yasatmayan bu mukemmel doktor ve hastaneye binlerce kez tesekkur ederim, ne kadar ovsem az imkani olan herkese tavsiye ederim.

Konuyu hortlatalım kızlar. Son zamanlarda Nuri Bey'e gidenlerden yorumlar alalım. Ya da Zeynep Hanım? Bu iki doktorda Normal doğum yapanlar var mıdır?

Ben de şuan asm ye gidiyorum Dr. Nilüfer hanım a. Çok iyi bi bayan ben sevdim. Bu hastanede doğum yapanlar tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

aynen bu hastaneye giden arkadaşların yorumlarına ihtiyacım var benimde

aynen bu hastaneye giden arkadaşların yorumlarına ihtiyacım var benimde
şuan bende yakınlarımın tavsiyesi ile nuri bey'e devam ediyorum herhangi bir problem veya aksilik yaşamadım kendisi cana yakın bir doktor herşeye cevap veriyor,gereksiz telaşlandırmıyor.aradığımda açamazsa mutlaka geri dönüş yapıyor . bende normal doğumu çok istediğim için kendisini seçtim.tabiki oluşabilecek aksiliklere karşıda kendimi hazırlıyorum sonuçta normal doğum herkes için sağlıklı olamayabiliyor.diğer çalışanlar hakkında bir yorum yapamam ama hemşireleri de gerçekten çok iyi hiç bir sorun yaşamadım şuana kadar.

Bende nuri beyin hastasıyım ve cok iyi bir doktor hem espirili hemde anlayışlı kasıntılı ve ego sahibi değil herşeui tek tek anlatıyor

Bende nuri beye yeni başladım. Şuanlık çok memnunum. Hastane zaten çok kaliteli

Merhaba orda çalışan bir yakınım var Nuri beye gitti doğum için.Hastanedeki en iyi kadın doğumcu diye biliyorum.Ben uzakta oturduğum için gitmedim.Başka bir arkadaşım da ona gitti çok titizdir.O da çok memnundu doktordan.

Merhabalar,çok önceden yazilmis bir yazı ama ben bi detay sormak istiyorum. O çektiğiniz ağrıların nedeniyle ilgili bir açıklama yapan olmadi mi,bende şuan benzer bir durum yaşıyorum. 1 yılı geçti ve ağrılarım dinmedi.

yakın zamanda gebze asm de dr nuri ceydeli ile gebelik takibi yapan ve hastanede doğum yapan var mı acaba? Bir de hastanenin doğum ücretini biliyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…