valla bende öğlenden sonra girdim bir ders hariç diğerlerini yüksek bekliyorum..düşük beklediğim ders ise atatürk ilkeleri..off o kadar çalıştım ama zorlandım sınavda.geçerim ama yüksek bi puanla değil herhalde...
arkadaşlar sınav sonuçları ne zaman açıklancak meraktan ölcem ya
ben sınavlara hep 5 dk geç girdim cumartesi sınavına giderken yolda kaza olmuş çok kötüydü 3 genç sınava giderken kaza yapmış 3 ü de öldü çok üzüldüm üstelik komşumuz çıktılar daha bir üzüldüm. bizleri ilçeden bursanın en ücra köşesine sınava yolluyorlar cumartesi sınavları olduğunda trafik felç oluyor resmen moralim çok kötü idi ama yinede 30 ve üstünde bir puan alsam yeter gibi zaten 3 dersim var 1 inden geçsem 2. sınıfa geçiyorum ama hedefim 3 ündende geçmek..
hazırlıktayım bu sene 4 dersten 3 ü süperdi ama iktisatı attım ne yazıkki:1no2:
ben sınavlara hep 5 dk geç girdim cumartesi sınavına giderken yolda kaza olmuş çok kötüydü 3 genç sınava giderken kaza yapmış 3 ü de öldü çok üzüldüm üstelik komşumuz çıktılar daha bir üzüldüm. bizleri ilçeden bursanın en ücra köşesine sınava yolluyorlar cumartesi sınavları olduğunda trafik felç oluyor resmen moralim çok kötü idi ama yinede 30 ve üstünde bir puan alsam yeter gibi zaten 3 dersim var 1 inden geçsem 2. sınıfa geçiyorum ama hedefim 3 ündende geçmek..
ay biran önce acıklansada ona göre çalışşak dimi ama yaaaa
ya ben matematiği veremeyeceğim,ne yapacam çok üzülüyorum
ailemde kızacak,diğer derler neyse ama matematik benim için öyle bir bela ki
bende aynı durumdayım ailemin kızması gibi bi durum yok ama ben üzülüyorum ne yapsam ama suan kursada gıdemıyorum kendı calıssam ama nasıllklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?