Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende 1.sınıf halkla ilişkiler öğrencisiyim.sınava 2.5ay gbi bi süre kaldı sizce yetiştirebilirmiyim derslerimi![]()
kızlar bende halkla ılıskıler 1.sınıftayımda sımdı bu sınav kıtaptan nereye kadar olucak ya bısey yazmıyor![]()
Ne kadar farklı bölümler var gerçekten ne kadar güzel... derslerine çalışmaya başladınmı disheciğim ?... sengözlerimebaksanablaborant veterıner saglık 2. sınıftayım..
bu bolumu okuyan var mı baska merak edıyorum :uhm:
Ne kadar farklı bölümler var gerçekten ne kadar güzel... derslerine çalışmaya başladınmı disheciğim ?... sengözlerimebaksanab
bu hafta basladım..:roflol:
ılk sınavları yuksek tutmak lazım..benneyaptımki
bu yıl son hemen bıtırmelıyım..
kpss ye hazır olmak ıcınyerimseniben
benimde bu yıl son sınıf 4 işletmedeyim o yüzden çoookkk çalışmam lazımm çook
oğlum hastalandı bana geçti derken çalışamadım offfffffffffffff inşallah sende çalışır ve geçersin canım...:1hug:
İyi dileklerin için teşekkürler canım, salgın var herhalde kiminle konuşsam hasta... inşallah çalışır vede geçersin, geçeriz canım...alttan 2 dersım var bu yılda 6 ders toplam da 8 dersım var..benneyaptımki
ama bırı Ataturk Inkılap Tarıhı ve dıgerı Turk Dılı..
onları bır gunde hallederım gerıye 6 ders kalıyor..:lepi:
bakalım halledıcez..kaydirigubbakcemile5
oglusuna da sana da gecmıs olsun dılerım ..a.s.
ben bir siteden bunları buldum ama kızlar HALKLA İLİŞKİLER 1.SINIFTAYIM DOĞRUMU ACABA ?
1. Sınıf Dersleri
Arasınav Üniteleri
Genel İşletme
01 - 09
Davranış Bilimlerine Giriş
01 - 08
İktisada Giriş
01 - 10
Uygarlık Tarihi
***01 - 06
İletişim Bilgisi
01 - 05
Hukuka Giriş
01 - 08
Temel Bilgi Teknolojileri
01 - 07
Yabancı Dil
İngilizce
01 - 15
Almanca
01 - 14
Fransızca
01 - 06
2. Sınıf Dersleri
Arasınav Üniteleri
Ev Yönetimi
01 - 08
Aile Ekonomisi
01 - 06
Aile Sağlığı
01 - 06
Aile Psikolojisi ve Eğitimi
01 - 10
Aile Yapısı ve İlişkileri
01 - 09
Toplumsal Yaşamda Kadın
01 - 05
Türk Dili
01 - 08
Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi
01 - 15
ben 2 yıllık elektronık teknıkerıyım acık ogretımde 3.sınıftan baslayabılırmıyım
OOFFF ben bu aöf ün sitesinden bişey bulamıyorum ya hangi ünitelerden sorumluyuzoffffffff