anadolu yakası bostancı maltepe kadıkoy kartal pendik....yokmu birileriii....

Arkadaşlar merhaba,ben Maltepe'deyim.Gelmek ,sizlerle tanışmak isterim.Bostancı veya Kadıköy merkezi yerlerdir bence...

Ben sizlere uymaya çalışırım.Sevgiler... :80:

Arkadaşlar merhaba,ben Maltepe'deyim.Gelmek ,sizlerle tanışmak isterim.Bostancı veya Kadıköy merkezi yerlerdir bence...

Ben sizlere uymaya çalışırım.Sevgiler... :80:

hoşgeldin arkadaşım buyuk ıhtımalle bostancı olacaktır.En orta yer.Gorusmek umıdıylen

merhaba herkese buluşalım görüşelim bu soguk havalarda güzel güzel sohbetler edelim dedikodu yapalım mesela cocuklu olanlarımız bigün cocuklarla bulusup sohbet edelim bıgün de (cocukları evde uyutup genelde ben öyle gece dışarı cıkıyorum )eglenmeye cıkalım ne dersiniz

Arkadaşlar,umarım herkes iyidir.İsterseniz Kadıköy-Pendik arası oturan arkadaşlar , semt ismi yazarak birer mesaj atsınlar ve kaç kişi olduğumuzu bilelim önce...
Ne dersiniz? Sevgiler... :80: Görüşmek üzere...

yaaa ben gelmeden buluşmayın amaaaaa ocakta geliyorum pendikteyim

Kızlar ben kızkardeşimle aksam 5-6 gibi Maltepeye inicem. Gelmek isteyen buyursun gelsin sahilde kahve içelim :)

kızlar bu semtlerde oturan buluşmak görüşmek isteyen arkadaşlarımız nerdelerrr??armut desem çıkın elma dersem çıkmayın amaaa

ya ben anadolu yakasındayım birorganizasyon yapıp buluşalım süper olur.ben yeni katıldım klübe ama 2 yıldır takip ediyrdm.

merhaba kızlar bende kartal a yeni taşındım ama hiç arkadaşım yok... buralarda bana arkadaşlık edecek birileri varmı?

Kartal

..............

iyice yılan hikayesine döndü bu buluşma..kimseden tık yok..hey nerdesiniz millet?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…