Sağol Selvi ciğim son 2 iğne cuma kontrolümüz var.Ama hala hırıltısı var atlatamıyor.Siz burdan program yapıyorsunuz ya ben hırsıma çatlayacağım.Ama sağlık olsun yalnız bu ara bronşit,zatürre salgını var aman dikkat hastanede çocuk müşahadeleri tıklım tıklım aman dikkat
benden bu gecelik bu kadar yarın gelirim yine. kızım diş çıkarıo sagı solu belli diil uyanıo sık sık azcık uyuyayım. yakınımda arkasların oldugunu bilmek çok mutlu etti beni mutlaka tanışalım kaynaşalım maxi buluşmasınıda yapalım bence. çok gelen olmuyo oraya hele yemek katı bomboş oluyo. herkese ii geceler
yenı gelen arkadaşlar hoşgeldınız...aslında ıkea zor bı yerde değil arkadaşım senın içinde değişiklik olur berkeselle buluşup gelebılırsınız hem havadar mekan hemde hafta içi çok sakın..beklerız senıde...
aberk acil şifalar canım
çok sevındım canım.. gelenler özelden tel bildirsin bana yaseminialiemini,alyaduanınannesi,ve berkesel numaraları mevcut bende...
benım 2 çocuğum var biri 3 aylık diğeri 4 yaşında ama buyuk olanı getirmeyeceğim..
büyük ihtimal bende gelicem arkadaşlar. gelicek olanların kaç çocugu var kaç yasındalar? benim kızım 10 aylık arkadaş gelicekmi kızıma buluşmaya?
şeymacım oğlunu getirme ımkanın varsa getırsene benım oglumda 4 yasında yalnız kalmasın oynarlar birlikte
merbahaaa bende gelmek istiorum kızlarr hem ikea bana çok yakın zaten tanısıp kaynaşmıs oluruz ne guzel opuyorumnanaktan ayyyy mutlu oldum bırden....
gel bıtlı yazdan berı gorusmuyoz senle..alsanaalsanasmileınsallah bı aksılık cıkmazsa bende gelıcem benımde 2 yasında kızım var :) cengelkoye geldım bugun burdayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?