Anadolu Yakası Buluşuyor Kim Geliyor El kaldırsın :)))

• Konu Sahibi Konu Sahibi SEYMA
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cnm bebişin iyileşsin inş. bulusuruz.yeterki onlar iyi olsun onlar herseyden degerli tek kıymetlilerimiz

iyi geceler cnm inş. bir gun maxi yaparız hem daha yakın bizlere.kendıne iyi bak.hoşcakal

aberk geçmiş olsun canım allah şifa versin bebişler hasta olmasın allah korusun onları

Sağolun kızlar iyi geceler sizlere kolay gelsin

yenı gelen arkadaşlar hoşgeldınız...aslında ıkea zor bı yerde değil arkadaşım senın içinde değişiklik olur berkeselle buluşup gelebılırsınız hem havadar mekan hemde hafta içi çok sakın..beklerız senıde...

aberk acil şifalar canım

hb canım ben bir eşimle falanda konuşayım kararımı bildiririm size ama kızımın yine burnu akıo yine nezle oldu galiba

Sağol canım

büyük ihtimal bende gelicem arkadaşlar. gelicek olanların kaç çocugu var kaç yasındalar? benim kızım 10 aylık arkadaş gelicekmi kızıma buluşmaya?

çok sevındım canım.. gelenler özelden tel bildirsin bana yaseminialiemini,alyaduanınannesi,ve berkesel numaraları mevcut bende...

benım 2 çocuğum var biri 3 aylık diğeri 4 yaşında ama buyuk olanı getirmeyeceğim..

şeymacım oğlunu getirme ımkanın varsa getırsene benım oglumda 4 yasında yalnız kalmasın oynarlar birlikte

büyük ihtimal bende gelicem arkadaşlar. gelicek olanların kaç çocugu var kaç yasındalar? benim kızım 10 aylık arkadaş gelicekmi kızıma buluşmaya?

cnm sevindım gelecek olmana eger gıtme sorunu yasarsan bırlıkte bulusup gıdebılırz duruma göre haberleşiriz

çok tereddütte kaldım ya gelip gelmeme konusunda. kızım çok huysuz ve mızmız bugünlerde. birde iştahsız 2 kaşık yediriyorum kusuyo çok mutsuz ve yorgunum arkadaşlar inşallah düzelir bir kaç güne kadar da bende gelirim. gelmekte sorun yasamamda kızıma baglı off allahım ya çok yıprattı beni 3 gündür

merbahaaa bende gelmek istiorum kızlarr hem ikea bana çok yakın zaten tanısıp kaynaşmıs oluruz ne guzel opuyorumnanaktan ayyyy mutlu oldum bırden....

yaa ben gelcem ama bişiden cekınıorum heralde aranızda en en küçük benım ne biliim istermısınız acebaa :uhm: 21 yasındayım evlıyım ama çocugum yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…