anadolu yakası hastane seçimi yardım lütfen

fafuel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2009
678
0
0
44
İstanbul
merhaba arkadaşlar ben 28 haftalık hamileyim beykozda oturuyorum burada 2 tane özel hastane var şuana kadar kontrollerimi bunlarda yaptırdım fakat doğum için başka bir hastane düşünüyorum ssk var ayrıca ilk doğumum sezeryan olduğu için bu da sezeryan olacak hastane konusunda çok karasız kaldım erdem hastanesi düşünüyorum ama okuduğum bazı şeyler kafamı karıştırıyor ayrıca hospitalium da olabilir veya özel safa hastanesi çengelköy fakat hiçbiri hakkında bilgim yok bu hastanelere giden veya doğum yapmış arkadaşlardan rica ediyorum sezeryan doğum toplam kaça mal oldu 2 gece yatış refakatçi ücreti,doktor ücreti içinde mi beni bilgilendirirseniz çok sevinirim

anadolu yakasında oturuyorsan bence zeynep kamil e git.
sonuçta orası sadece dkadın doğum üzerine.
eğer ben anadolu yakasında otursaydım kesinlikle zeynep kamilde doğum yapardım.
yengem 3 çocuğunu da orada doğum yaptı.ve çok memnun kaldı.

devlet hastanesini hiç düşünmedim ki ayrıca orada yenidoğan bakım ünitesi varmı

devlet hastanesini hiç düşünmedim ki ayrıca orada yenidoğan bakım ünitesi varmı

var.zaten dediğim gibi kadın ve çocuk hastalıkları ile ilgili bir hastane.
tüp bebek ünitesi dahi mevcut.
ben nacizane görüşümü söyledim.
inş. hayırlısıyla ve sağlıcakla bebişini kucağına alırsın.

delta hospital idealtepe de sana uzak ama bilgi amaçlı yazayım ssk anlaşmalı güzel bi hastahane 750 tl 2 gece yatış refakatçi ücreti,doktor ücreti içinde

Ben medipol de yapmayı düşünüyorum kısmetse. Epidüral normal 1650 lira, her halde toplamda 2000 2500 lirayı bulur gibime geliyor.

öncelikle zeynep kamil hakkın da konuşayım iğğğrenç biyer sağlıklı girer hasta çıkarsın çok kalabalık çingeneler felan yerlerde oturuo ben üsk oturuorm gece acile oraya gidelim dedik içeriye girince o berbat görüntüden hiçkimseyle konuşmadan geri çıktık daha beter mikrop kapr bebeğim die....
benm sana önerim medipol hastane için değil sema ovalı için o nereye giderse ben oraya giderdm doğumumu onda taptım annemde kardeşimi onda doğurmuştu sema hanım hakkında iki tip görüş var ya ondan nefret edenler vr iğrenç soğuk nevale ilgisiz kadın bebeğimi onun yüzünden kaybettm dienler yada benim gibi ona aşık olanlar :) tapmak günah olmasa tapcam yani o kadar çok seviyorum onu çok ilgili anne şefkatinde bi kadın ben çok nazlı bi hastayım hamilelikte insan daha da nazlı oluo tabii bana ondan başka kimse tahammül edemezdidoğum yapalı 11 ay oldu bebeğimin kont. da oraya gidiorm ara ara onu ziyarete kaçıorm çok sewiorm onu doğumdan sonrada çok ilgilendi benmle doğum yapmış olmama rağmen gece telefonlarıma çıktı acil doğum değil bişey değil açmayan açmazdı yani doktor isteyenlere şiddetle sema hanım diorm sen hastane soruosn ama gene de aklında bulunsun derim

pendikte oturuyorum.14 haftalık hamileyim.ilk doğumumu cennette doğan hastanesinde yapmıştım.ama şimdi bana burda güvenebileceğim bir doktor ve hastane lazım.ilk doğumum normal.bundada normal istiyorum ama sonda sezeryan olacaksınız demiyecek.gereğini yapacak ilgili ve deneyimli bir doktor tavsiye edebilirmisiniz. lütfen!!!!

pendikte oturuyorum.14 haftalık hamileyim.ilk doğumumu cennette doğan hastanesinde yapmıştım.ama şimdi bana burda güvenebileceğim bir doktor ve hastane lazım.ilk doğumum normal.bundada normal istiyorum ama sonda sezeryan olacaksınız demiyecek.gereğini yapacak ilgili ve deneyimli bir doktor tavsiye edebilirmisiniz. lütfen!!!!

cnm benm annem pendikten geldi sema hanıma senn için de o'nu tavsiye edebilirim benim için sema hanım ortak bi tanıdığımıza onu sezeryana almamak için çok uğraştım demiş....

Back
X