- 11 Aralık 2008
- 130
- 0
- 42
bende pendik şifaya gidiyorum henuz fıyatı konusmadık sezeryan ucretını bilen varmı :hulya:
Ben de şifaya gidiyorum.Ben de daha fiyat sormadım ama sanırım siz artık öğrenmişsinizdir.Doktorunuz kim acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende pendik şifaya gidiyorum henuz fıyatı konusmadık sezeryan ucretını bilen varmı :hulya:
Ben de şifaya gidiyorum.Ben de daha fiyat sormadım ama sanırım siz artık öğrenmişsinizdir.Doktorunuz kim acaba?
Bende kadıköy acıbadem ve ataşehir acıbadem'e gittim. hem benim kendi özel sigortam var, hemde eşimin acıbadem sigortasından yararlanabiliyorum. acıbadem ataşehirde ilk hcgmi kendim yaptırdım ve 181 çıktı. herşeyi sigortalar ödediği için en iyisi en pahalısıdır dedik, acıbademe gitmeye karar verdik.bende anadolu yakasında fiyatları uygun temiz bir hastane arıorum doğum için.
suan gittiğim hast. evime çok uzak çünkü
ferda hanım cnm . normal 250 epidural 450 sezeryan 650 :)
ben oğlumuda pendik şifada doğurdum 1ay sonra kızımıda orada doğuracağım kısmetse.burçak hanım var burçak tok.ben çok hemde çok memnunum.doktor cok önemli arkadaşlar.hiçbişeyden başka psikolojık olarak sizi bi sorun olduğunda bile rahat hissettirebilmeli.benım evim kartalda ama hiç erinmeden sıkılmadan gidiyorum sırf burçak hanım için.çok tatlı güleryüzlü işinide iyi bilen bi bayan.gereksiz hiç test yaptırmıyor.gereksiz ilaç vs aldırmıyor.ben çok memnunum giderseniz.doğum fiyatlarınıda yyeni sorduk sezeryan 650 normalide bilmiyorum çünkü oğlum sezeryandı kızımda mecbur sezeryan olacak..bende yunus emreye gıdıyorum 5aylık hamıleyım gercekten fıyatlar buysa bende oraya gıdeyım tavsıye edıcenız doktor varmı