Anadolu yakasındayım 1 ay sonra ikili test yaptırmam lazım. Zeynep kamil ve Göztepe ssk yapıyormuş sanırım. Başka yapan devlet hastanesi biliyor musunuz? Nasıl randevu alabilirim? Yada bildiğiniz uygun fiyatlı, doğru dürüst özel bir yer var mı?
Siz nerelerde yaptırdınız?
Anadolu yakasındayım 1 ay sonra ikili test yaptırmam lazım. Zeynep kamil ve Göztepe ssk yapıyormuş sanırım. Başka yapan devlet hastanesi biliyor musunuz? Nasıl randevu alabilirim? Yada bildiğiniz uygun fiyatlı, doğru dürüst özel bir yer var mı?
Siz nerelerde yaptırdınız?
merhaba bir çok arkadaş zeynep kamilde yaptırdı oradan biliyorum 182 nolu telefondan zeynep kamil hastanesi kadın doğum bölümüne randevu alıp muayene olup daha sonrasında onların vermiş olduğu tarihe göre ikili test için gidiyorsun bu arada kasım 2013 topiği var oraya gelip sorabilirsin orada arkadaşlarımız yaptırdılar özel hastanelerde bilgi verirler ... ben fsm tıp merkezinde 90tl ye 2li test yaptırdım muayene ücreti 22 tl toplam 112tl geldi ama istersen sadece ikili test yaptırırsın muayene olmazsın
merhaba bir çok arkadaş zeynep kamilde yaptırdı oradan biliyorum 182 nolu telefondan zeynep kamil hastanesi kadın doğum bölümüne randevu alıp muayene olup daha sonrasında onların vermiş olduğu tarihe göre ikili test için gidiyorsun bu arada kasım 2013 topiği var oraya gelip sorabilirsin orada arkadaşlarımız yaptırdılar özel hastanelerde bilgi verirler ... ben fsm tıp merkezinde 90tl ye 2li test yaptırdım muayene ücreti 22 tl toplam 112tl geldi ama istersen sadece ikili test yaptırırsın muayene olmazsın
dragos şifa web sayfasına gir orda numarası var arayınca seni direk doktorun hemşiresine yönlendiriyolar o sana randevu veriyor dr un adı tahir tosyalı gerçekten çok ilgili çok iyi bir doktor memnun kalacağını umuyorum fiyatlarda uçuk diil bence deneemelisin
Devlet hastanelerinde özellikle Göztepe ssk ya ilk hamileliğimde gitmiştim tabii yaptıramadım. 2 ay öncesinden gün veriyorlardı. Üsküdar Panason Görüntüleme Merkezi kan tahlil yapmıyorlar malesef görüntüleme konusunda gayet başarılılar. Bilginize..
Fsm de önceden yapılmıyordu. Şimdi yapılıyormu bilmiyorum. Bende göztepe araştırmaya gittim. Orada gün veremediler. Dolmuş çünkü. Zeynep kamilden randevu aldım fakat 10. Hafta dolmuş olacak. 2-3 hafta sonraya gün verirler mi bilmiyorum. Yine özel hastaneleri araştırınca galiba