Anadolu Yakası İkili Test Nerede Yaptırdınız?

ZOE

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2011
1.732
657
198
Merhabalar,

Anadolu yakasındayım 1 ay sonra ikili test yaptırmam lazım. Zeynep kamil ve Göztepe ssk yapıyormuş sanırım. Başka yapan devlet hastanesi biliyor musunuz? Nasıl randevu alabilirim? Yada bildiğiniz uygun fiyatlı, doğru dürüst özel bir yer var mı?
Siz nerelerde yaptırdınız?

merhaba bir çok arkadaş zeynep kamilde yaptırdı oradan biliyorum 182 nolu telefondan zeynep kamil hastanesi kadın doğum bölümüne randevu alıp muayene olup daha sonrasında onların vermiş olduğu tarihe göre ikili test için gidiyorsun bu arada kasım 2013 topiği var oraya gelip sorabilirsin orada arkadaşlarımız yaptırdılar özel hastanelerde bilgi verirler ... ben fsm tıp merkezinde 90tl ye 2li test yaptırdım muayene ücreti 22 tl toplam 112tl geldi ama istersen sadece ikili test yaptırırsın muayene olmazsın

bende 22 mayısta yaptırıcam dragos şifada 68 tl ikili test 40 tl de muayene ücreti 108 tl ye mal olucak drumdan da çok memnunum

e süpermiş ..fsm tıp merkezi nerede? Oranın da fiyatı uygunmuş Zeynep Kamil Hastanesinde uğraşmaktansa bende gidebilirim..

bende 22 mayısta yaptırıcam dragos şifada 68 tl ikili test 40 tl de muayene ücreti 108 tl ye mal olucak drumdan da çok memnunum

evet çok iyiymiş. Randevuyu nasıl aldın? Dragosta çok uzak sayılmaz bana

dragos şifa web sayfasına gir orda numarası var arayınca seni direk doktorun hemşiresine yönlendiriyolar o sana randevu veriyor dr un adı tahir tosyalı gerçekten çok ilgili çok iyi bir doktor memnun kalacağını umuyorum fiyatlarda uçuk diil bence deneemelisin

Devlet hastanelerinde özellikle Göztepe ssk ya ilk hamileliğimde gitmiştim tabii yaptıramadım. 2 ay öncesinden gün veriyorlardı. Üsküdar Panason Görüntüleme Merkezi kan tahlil yapmıyorlar malesef görüntüleme konusunda gayet başarılılar. Bilginize..

ewet kızlar bugun ikili testimi yaptırdım salı günü sonuçları alıcam inşALlah güel haberler alırım sizler ne yaptınız

Arkadaşlar bende bugünler de araştırmadayım ikili testimi yaptırabileceğim bir yer arıyorum

Bu fiyatları 15 haziran 2013 de aldım;
Koşuyolu Medipol hastanesi 220 TL
Kayışdağı Eren Tıp Merkezi 105 TL

Devlette sadece Zeynep Kamil veya Göztepe den başka şansımız yok mu?

Eski PTT hastanesi yani Fatih Sultan Mehmet hastanesinde yapılıyor mu yarın arayıp soracağım.

Numune'de yapılmıyormuş haberiniz olsun Cuma günü orada tahlillerimi yaptırdım doktora sordum burada yapılmıyor dedi.

Kartal devlet hst. de yapılıyor yalnız onceden gun verıyorlar sanırım 2lı degıl de ben 3lu yaptırmıstım tam ayrıntılı bılgı veremıyorum oyuzden.

merhaba fsm'de mi yaptırdınız ben de araştırıyorum da,fiyatını da merak ediyorum

Fsm de önceden yapılmıyordu. Şimdi yapılıyormu bilmiyorum. Bende göztepe araştırmaya gittim. Orada gün veremediler. Dolmuş çünkü. Zeynep kamilden randevu aldım fakat 10. Hafta dolmuş olacak. 2-3 hafta sonraya gün verirler mi bilmiyorum. Yine özel hastaneleri araştırınca galiba

Fsm de yapılmıyor bu testler. Ben Göztepe EAH öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…