• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ANADOLU YAKASI KADIN DOĞUM UZMANI TAVSIYESI

Merhaba,ben yeditepe uni. hastanesinde doc. Dr olus Api ye gidiyorum.kendisi gayet soğuk kanlı.ayrıca siz sormasaniz bile kafanıza takılabilecek herseyi cevaplıyor.zaten kendisi sorunlu gebelik uzmani.ben gayet memnunum kendisinden.muayene fiyatından emin değilim ama hastaneden öğrenebilirsiniz sanırım.

Dogumuna geliyor mu doktor ? Benim sorduklarim gelmiyor. Gelen var mi bildiginiz kizlar Tuzla Pendik civari
Medipoldekiler doğuma gelmiyor ben tuzla gispire gidiyorum şuan bugünde pendik şifaya gideceğim bende doktor arayisindayim bugün öğrendiklerini paylasacagim sizinle

MERHABA. BEN 3 YILLIK EVLIYIM VE 1 YILDIR HAMILE KALABILMEK ICIN UGRASIYORUZ AMA MALESEF SONUÇ NEGATIF. ISTANBUL ANADOLU YAKASI ZEYNEP KAMIL KADIN HASTALIKLARI VE DOĞUM HAST. GITTIM AMA MEMNUN KALMADIM. ANADOLU YAKASINDA ÖZEL DE OLUR BANA IYI BIR KADIN HAST VE DOĞUM UZMANI TAVSIYESI OLAN VAR MI ACABA. SIMDIDEN ÇOK TEŞEKKÜRLER.

Slm bacım şuan benim ablam central hospital'e Figen temelli akın'a gidiyor doğumuna az kaldı inşallah orda yapacak bende bigün ablamın yanında gitmiştim figen hanımla tanıştım
çok güleryüzlü ve ilgili bi bayan çok memnun kaldık ayrıca aynı doktor bizim bi akrabamızında doğumunu yaptı o da çok memnun kalmış zaten o sebeple gittik bizde
muayene ücreti 90 tl
Eğer benim maddi durumum iyi olsaydı bende ona giderdim bende senin gibi 1 senedir çocuk istiyorum
Bide bir arkadaşım devlet hastanesinde bi doktora gidiyormuş şuan o da gayet ilgiliymiş ben bidahaki gidişimde onun dediği kişiye gidicem çünkü şuan para verecek durumda değilim
Devlettede çok iyi doktorlar var aslında önemli olan insanına denk gelmek işte

Slm bacım şuan benim ablam central hospital'e Figen temelli akın'a gidiyor doğumuna az kaldı inşallah orda yapacak bende bigün ablamın yanında gitmiştim figen hanımla tanıştım
çok güleryüzlü ve ilgili bi bayan çok memnun kaldık ayrıca aynı doktor bizim bi akrabamızında doğumunu yaptı o da çok memnun kalmış zaten o sebeple gittik bizde
muayene ücreti 90 tl
Eğer benim maddi durumum iyi olsaydı bende ona giderdim bende senin gibi 1 senedir çocuk istiyorum
Bide bir arkadaşım devlet hastanesinde bi doktora gidiyormuş şuan o da gayet ilgiliymiş ben bidahaki gidişimde onun dediği kişiye gidicem çünkü şuan para verecek durumda değilim

muayene ücreti 90 tl
muayene ücreti 90 tl
Devlete giden arkadasiniz hangi hastaneye gidiyor ve doktorun ismini ogrenebilirmisiniz rica etsem .
Bende Anadolu yakasında doktor arıyorum henüz karar veremedim

Küçükyalı Delta Hospital Tahir Tosyalı benim 5. ve son doktorumdu, aradığım ilgi bilgilendirme özen hepsini buldum. Doğuma kendisi giriyor, beslenme, kilo, nabız, tansiyon takibini çok dikkatli yapıyordu. Doğumdan sonra (sezaryen) çok gazım olmuştu ve tam 41 saattir uyumamıştım, çok sinirliydim, gecenin 12'sinde beni sakinleştirmeye gelmişti hemşireleri istemiyorum diye.
Kontrollerim sırasında bebeğimin ultrason görüntülerinden albüm yapacağımı söyleyince "daha güzel fotoğraf çekeyim" demişti :) İnsanı gerçekten güzel motive ediyor.
Ücreti 3 ay önce 45 liraydı.

Back
X