Anadolu yakası Maltepe bölgesi hastane ?

DryaSzr

Edeple gelen lütufla gider
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2007
2.985
1.453
698
Kızlar, Anadolu yakasında Maltepe bölgesinde iyi bir hastane arıyorum ki sürekli oraya gidip geleyim.doğumu da orda yapmalıyım doğal olarak ama ben bu maltepeyi fazla bilmiyorum.
Fikri olan varsa sevinirim....:49:

yok mu maltepe bilgisi olan arkadaşlar aramızda :43::43:

Merhaba Deryas,

Maltepe Merkez Camii var, biliyorsundur...Hemen yanında da Polis Merkezi var...İşte Caminin hemen karşı tarafına geçip 100-150 m ilerde Özel Maltepe Üniversitesi Hastanesi var...Kime sorsan söylerler zaten...Benim doktorum da orada...Serpil Hanım...

İnternetten bir araştır istersen hastaneyi....

biliyorrum o hastaneyi canım,eltim orada doğum yaptı otel gibi hastane diyordu hatta :52: fakat bana çok pahalı geldi açıkcası, ben bütçemi fazla sarsmayacak ama iyi bir:34: hastane istiyorum ...

küçükyalı da delta hospital var.kuzenim 2 doğumunuda orda yaptı memnun kaldı.ama ben hastaneyi pek beğenmiyorum.maltepe ünv.hastanesi de fiyat açısından pahalı olabilir.birde maltepenin çıkışında bir hastane var adı sürekli değişir ama orayla ilgili de pek iyi şey söylemezler.ben zeynep kamil,fatih sultan mehmet yada medipol ü düşünüyorum doğum için.fatih sultan mehmet te elif uruç a gidiyorum şimdi ve çok iyi bir doktordur.hastane maltepeye de yakın.

Yeditepe ünüversite hastanesi hakkında bilgisi olan var mı peki ?

evet devlet hastanesi ama uzman doktorlar hasta bakıyor.diğer hastanelerle arasındaki fark bu.erken doğum riskim olmazsa doğumumu burda yapmayı düşünüyorum.bebek yoğunbakımı olmadığı için şu anda bekleme listemde:((

küçükyalı da delta hospital var.kuzenim 2 doğumunuda orda yaptı memnun kaldı.ama ben hastaneyi pek beğenmiyorum.maltepe ünv.hastanesi de fiyat açısından pahalı olabilir.birde maltepenin çıkışında bir hastane var adı sürekli değişir ama orayla ilgili de pek iyi şey söylemezler.ben zeynep kamil,fatih sultan mehmet yada medipol ü düşünüyorum doğum için.fatih sultan mehmet te elif uruç a gidiyorum şimdi ve çok iyi bir doktordur.hastane maltepeye de yakın.

ben daha önce 2 bebeğimde zeynep kamile gittim ve gittiğime de pişman oldum önyargısız gitmiştim hem de ..neyse bu F.S.M'yi bir kenara yazdım gitmeyi düşünüyorum ,ben sezeryan doğum yaptım acaba bu hastanede doğum yapan oldu mu acaba öncesinde nasıldır ?

Merhaba, doğumu elif hanımla mı gerçekleştirdiniz?

Back
X