Doğuma Hazırlık Anadolu yakasında doğum fotorafçısı; Anı ölümsüzleştirmek adına =)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ayca_ece

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2011
231
1
46
İstanbul
Herkeze merhaba;

Gebeliğimin 29. haftasını bitirmek üzereyim...

Yani doğuma az kaldı....

Anadolu yakasında doğum fotoğrafçısı bakıyorum...

Birsürü siteye girdim...

Ortalama fiyatlar zaten aynı...

Benim tek istediğim bildik birisi olması ...

Anadolu yakasında doğum fotorafçısıyla çalışmış arkadaşlardan acil haber bekliyorum =))

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

merhaba umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi ben 39. haftamdayım heyecanla bekliyorum oğlumu :))) biz nazan erden le anlaştık doğum fotoğrafları için, bir arkadaşımız tavsiye etmişti gerçekten de çektiği fotoğrafları ve albümü görünce çok içime sindi. benim de hamilelik fotoğraflarımı çekti stüdyosunda kadıköyde, tatlı bir hanım. doğum fotoğraflarını da beğeneceğimi tahmin ediyorum. sevgiler...

selam, birde benim siteme bak istersen.. fotoğraflarım içine sinerse ilgilenirim. bebeğin hayırlı olsun.
xxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:

çok teşekkürler... muhakak görüşücem =)

bu arada ortalama ne kadar foto çekiyormuş???

genelde sitelerde yazıyor 400-500 foto gibi

merhaba bende bu özel anları fotoğraf karelerinde hikaye şeklinde yorumluyorum.
Eğer ihtiyacınız olursa benimle iletişime geçebilirsiniz malum maalesef link veremiyorum

bizim fot.larımızı jasmin traub çekti,kesinlikle tavsiye ederim,asla pişman olmazsınız,çok memnun kaldığım için 1yaş doğumgününde ve stüdyosundada çektirdik,tek kelime ile harika...

Ne kadara çekiyorlar doğum albümünü?

Ben yeni bir fotoğrafçıyla anlaştım daha doğrusu parti (diş buğdayı yapıcazda:))yaptığım yer uygun fiyatla sağladı, bebek şekeri,sepeti,kapı süsü falan hepsini yapıyorlar fotoğrafçıda ayarlıyorlar,mağazaları var partievinin için de, bir ara sor fiyatlarını 0216 360 6335.Yerleri Erenköy'de yakınsan adresi al git eşinle,ögrerek alışveriş daha eğlenceli, cıvıl cıvıl zxaten orasıda, tekrar doğurmak istedim okadar yani:)bir daha doğurursam zaten her şeyi dört dörtlük yaptırıcam

ben özel göztepe echomar da kısmetse doğum yapıcam...

bu dediğin yere bakarım.. sağolasın

AAbiliyorum bu hastahaneyi iyi bir seçim üstelik benim söylediğim yere çok yakın (defnepartystore'da Erenköy minibüs yolunda shell benzin istasyonunun çaprazındaki ilk sağ sokakta kalıyor).Haydi hayırlısı ile sağlıklı, sıhhatli, mutlu Allah kucağına almayı nasip etsin.Böyle şeylerde herşeyini yap, içinde kalmasın zaten derim.Fotoğrafta çok önemli, sonra o resimlerde başka birşey kalmıyor.
Sezeryanla mı olacak doğum?

34. haftamdayım 2 hafta sonraki randevuda çatı muaynesi yaparız ona göre karar veririz dedi doktorum...

ama benim normal doğuma karşı aşırı bir korkum var =((

büyük ihtimal sezeryan yapalım dicem =(

bide ekimin 22 si eşimin doğum günü...

o güne denk gelsin istiyorum...

39. haftam olmuş oluyo ...

heycan dorukta vallahiii

Canım normal doğum şansın varsa sakın kaçırma,sezeryanla doğum yaptım ben, tamam kötü geçmedi ama nede olsa bir ameliyat illa az çok ağrın sızın oluyor. EE bu ağrı sızıyı doğumdan sonra çekeceğine doğumda çek, bebeğinle rahat rahat zaman geçir, sütünde hemen gelir daha ne olsun.Hem korkacak ne var yüzyıllardır kadınlar normal doğum yapıyor, dayanılamayacak bir şey olsa adı Normal doğum olmaz:)) bende tansiyon sorunu çıktı bu nedenle erken doğum yaptım, yoksa kesinlikle isterdim normal doğumu.

valla canım aslında eşim 22 ekim doğumlu... 39. haftam oluyo...

sezeryan yaparsam o güne gelsin isticem...

o etkende var... korku dediğin gibi katlanılır bişi ama eşimin doğum tarihine denk gelmesini çok istiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…