merhaba umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi ben 39. haftamdayım heyecanla bekliyorum oğlumu :))) biz nazan erden le anlaştık doğum fotoğrafları için, bir arkadaşımız tavsiye etmişti gerçekten de çektiği fotoğrafları ve albümü görünce çok içime sindi. benim de hamilelik fotoğraflarımı çekti stüdyosunda kadıköyde, tatlı bir hanım. doğum fotoğraflarını da beğeneceğimi tahmin ediyorum. sevgiler...
selam, birde benim siteme bak istersen.. fotoğraflarım içine sinerse ilgilenirim. bebeğin hayırlı olsun.
xxxxxxxxx]
merhaba umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi ben 39. haftamdayım heyecanla bekliyorum oğlumu :))) biz nazan erden le anlaştık doğum fotoğrafları için, bir arkadaşımız tavsiye etmişti gerçekten de çektiği fotoğrafları ve albümü görünce çok içime sindi. benim de hamilelik fotoğraflarımı çekti stüdyosunda kadıköyde, tatlı bir hanım. doğum fotoğraflarını da beğeneceğimi tahmin ediyorum. sevgiler...
Herkeze merhaba;
Gebeliğimin 29. haftasını bitirmek üzereyim...
Yani doğuma az kaldı....
Anadolu yakasında doğum fotoğrafçısı bakıyorum...
Birsürü siteye girdim...
Ortalama fiyatlar zaten aynı...
Benim tek istediğim bildik birisi olması ...
Anadolu yakasında doğum fotorafçısıyla çalışmış arkadaşlardan acil haber bekliyorum =))
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Ne kadara çekiyorlar doğum albümünü?
ben özel göztepe echomar da kısmetse doğum yapıcam...
bu dediğin yere bakarım.. sağolasın
34. haftamdayım 2 hafta sonraki randevuda çatı muaynesi yaparız ona göre karar veririz dedi doktorum...
ama benim normal doğuma karşı aşırı bir korkum var =((
büyük ihtimal sezeryan yapalım dicem =(
bide ekimin 22 si eşimin doğum günü...
o güne denk gelsin istiyorum...
39. haftam olmuş oluyo ...
heycan dorukta vallahiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?