Doğuma Hazırlık anadolu yakasında doğum..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
canım,ablam hisar intercontinental de yaptı.doktorundan memnundu.anadolu yakasında otursaydım orayı tercih ederdim..bu arada seni tebrik edemedim.hayırlı olsun,Allah sağlıklı,hayırlı bi evlat nasip etsin inşallah.

Ben ilk hamileleiğimde anadolu yakasında oturuyordum. Ümraniyede Erdem hastanesine gidiyordum ayşe hanıma. Doğumumuda o yaptı ve memnundum. Şimdi 2. ye hamileyim avrupa yakasındayım ama hala aynı doktora gidiyorum ben memnun kalmıştım çünkü. Gerçi eskisi gibi değil hastane artık çok kalabalık. Saatlerde beklemek zorunda kalıyorsunuz ama sırf doktorumdan memnunum diye o kalabalığı çekiyorum.

ben de aylardır medical park ta mehtap hn a gidiyorum,doktoru kesınlıkle tavsıye edıyorum..özgüveni yüksek ve tecrübeli bi doktor,bır dahaki aya dogumum olacak,bır aksılık cıkmazsa orda yapacagım,hastane odalarını da gezdik,çoook beğendim..dogum yapanlarla da konustuk formlarda memnun kalmıs herkes.

kızlar ben doğumumu pendik'te nene hatun hastanesinde yapmıştım. sağolsunlar gerçekten çok ilgilenmişlerdi. özellikle kadın doğum uzmanı Neslihan hanım özel bir ilgi göstermişti. çok memnun kalmıştım.. tavsiye ederim :)

ben de aylardır medical park ta mehtap hn a gidiyorum,doktoru kesınlıkle tavsıye edıyorum..özgüveni yüksek ve tecrübeli bi doktor,bır dahaki aya dogumum olacak,bır aksılık cıkmazsa orda yapacagım,hastane odalarını da gezdik,çoook beğendim..dogum yapanlarla da konustuk formlarda memnun kalmıs herkes.

göztepe deki medical park mı bu?
kısmetse doğum ne zaman bende orda düşünüyorum ve kısmetse ekim sonu gibi olucak
bende banu ergül e gidiyorum çok tatlı bi doktor bende çok memnun kaldımhihoyyyt

kızlar istanbulda olup sezeryanla özel hastanede doğum yapacak olanlar ÜCRETSİZ doğum fotoğraflarınızı çekebilirim.Bu konuda örnek çalışmalara ihtiyacım olduğu için çekiyorum

en çok istediğim sey maddi imkansızlıktan dolayı oğlumda cektıremedık.kızımda olmasını cok istiyorum.pendikte şifa hastahanesınde benım hastahanem size uygun olurmu acaba..birde bilgim yok hastahane dışardan kimseyi alıyormu doğuma böyle bişey için..

bende üsküdar hospıtal turk hastanesi baran hanıma gittim. çokta memnun kaldım öğlen sezaryan oldum akşama çıkmak istedim hastenden .çok çabuk ayağa kalktım. kesinlikle tavsiye ederim.

ben ilk hamile olduğumu medıcalpark göztepe gökmen iyigünden öğrendim çok iyi ve başarılı bir doktor ama doğum için bana biraz ücretleri yüksek geldi. şimdi üsküdar yunus emre hast. nihan hanım a gidiyorum ondan da memnunum hastane de yenidoğan yoğun bakımı da var bu yüzden bu hastaneyi tercih ettim .....:emir_bebek::emir_bebek:

kızlar istanbulda olup sezeryanla özel hastanede doğum yapacak olanlar ÜCRETSİZ doğum fotoğraflarınızı çekebilirim.Bu konuda örnek çalışmalara ihtiyacım olduğu için çekiyorum

aşk olsunnn :sinifsinif:
ben doğum yaptım kızım nerdeyse 1 yaşına basacak
çok üzüldüm bunu okuyunca çünkü bebeğimin hiç yıkanmadan önce çıplak çekilmiş fotoğrafı yokkkkksenağlama

Back
X