Arkadaşlar Kartal umut Hastanesi Şeyma hanıma gidiyorum ama çok memnun kalmadım gebze pendik kartal civarında tavsiye edeceğiniz iyi bilgi veren güleryüzlü bir doktor arıyorum yardımcı olur musunuz lütfen..
Benim doktorum yer değiştirdi. O sirafa badka doktor buldum tabiki. Sanirim pendik bölge hadtanesndeymus dün bi arkasdan duydum. Tulay guvenc ii doktordur. Bi araştır istersen
Canım Ben Pendik Bölge Hastanesine Gidyorum Yeliz Akçelik Kesinlikle Gitmeni Tavsiye Ederim. Çok Cana Yakın, Güler Yüzlü, Sen Sormadan Herşeyi Anlatıyo, Seni Sıkıp Bunaltmıyo Ben Çok Memnunum Eğer Bir Aksilik Çıkmazsa Doğumuda Orda Yapmak İstiyorum
ben kendim central hospitale gidiyorum ama kozyatağında sana uzak kalıyor. ablam 3 doğumunuda pendik medicine hospitalde yaptı eski adı nene hatundu. simdi medicine sanırım. o da memnun kaldı gayet iyi hastane bende refakatçi olarak kalmıştım. kuzenimde kurtköyde emsey hospitalde doğum yaptı bi kaç ay önce o da gayet memnundu. emsey için ben genelde iyi yorumlar okuyorum hep bi dene istersen.
ben kendim central hospitale gidiyorum ama kozyatağında sana uzak kalıyor. ablam 3 doğumunuda pendik medicine hospitalde yaptı eski adı nene hatundu. simdi medicine sanırım. o da memnun kaldı gayet iyi hastane bende refakatçi olarak kalmıştım. kuzenimde kurtköyde emsey hospitalde doğum yaptı bi kaç ay önce o da gayet memnundu. emsey için ben genelde iyi yorumlar okuyorum hep bi dene istersen.
Ben metroya gidebilceğim bir yer arıyordum genelde yorumlar olumlu sanırım central a gideceğim bende acaba hangi doktora gidiyorsun bir de normal doğuma sıcak bakıyorlar mı?
Ben metroya gidebilceğim bir yer arıyordum genelde yorumlar olumlu sanırım central a gideceğim bende acaba hangi doktora gidiyorsun bir de normal doğuma sıcak bakıyorlar mı?
Benim doktorum Fatmanur Hacıbaloğlu.. Ben çok memnunum ama randevuları yoğun 1 ay önceden randevu almak gerekiyor. Ama genel olarak hastanenin tüm kadın doğumcuları iyi. Aslı hanım figen hanım başak hanım var benim bildiklerim hepsinin de hastaları memnun. Central hospital anne bebek dostu hastane olarak geçiyor. Normal doğumu destekliyorlar. ben de ilk kontrole gittiğimde bunu sormuştum. bizim için her zaman öncelik normal doğum demişti. şimdiye kadar sezeryan lafı hiç geçmedi. inşallah da normal doğum yaparım.. muayne ücreti sgk lı 60 tl şu an. ama tahliller konusunda biraz pahalı. ben o yüzden tahlillerimin hiçbirini orda yaptırmadım. genelde sağlık ocağında ve küçük polikliniklerde yaptırdım. herhangi bir sorunda yaşamadım şimdiye kadar.
Hanimlar kartal vera hastanesi ufuk beyegidin cok iyi bir dr bashekimlikten emekli ve cok iyi bir. Cerrah ayni zamanda hastane fiyatlari cok uygun nomal dogum 250 sezeryan 500 yogun bakim untesi var hersey cok ii tavsiye ederim bnde gidiyorum
bende vera hastanesine gidiyorum ama doğum fiyatları eski fiyatları yazmışsınız normal 400 szeryan 550 bende yeliz hanımı öneririm ekstradan gereksiz test ve tahlillere gerek görmüyor ve güven veriyor