Anadolu Yakasında Doktor Önerileriniz

yercekimlikaranfil

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2008
4.409
79
118
İstanbul
Hamile değilim ama korunmayı bıraktık ve bebek istiyoruz. Bu aşamada bir ön kontrolden geçtim. Central Hospital'da Fatma Nur Hanım'a muayene oldum. Fakat çok tatmin edici bulmadım. Şimdi hem hamile kalma aşamasında sorun yaşarsan danışabileceğim hem de gebelik takibi ile başlayıp ve doğumda da kendisi ile devam edebileceğim bir doktor arıyorum.

En önemli kriterim, hastanenin evime çok uzak olmaması ve doktorun normal doğum düşmanı olmaması. Semt olarak Kozyatağı, Bostancı, Erenköy, Göztepe, Kadıköy civarları uygun bana. Diğer krtierime gelince, bir aksilik olmazsa tıbbi bir zorunluluk olmadıkça normal doğum yapmak istiyorum. Sezeryan istemediğim için surat asan, son ana kadar normal deyip de son anda bir sürü bahaneyle korkutup sezeryana zorlayan doktor istemiyorum. Bu çok önemli benim için.

Sizler kimi tavsiye edersiniz?

Ben Göztepe Medical de doğum yaptım.Ama sadece doktorum orada diye.Gökmen ıyigün işinde bir numara tavsiye ederim.

Ayrıca bana nasıl bir doğum yapmak istersen öyle olsun öneli olan anne adayının seçimi dedi.Tabii sağlık açısından bir engel yoksa.Ben normal yaptım çok da mutluyum inşaallah ikinciside öyle olur.

Hayat ve Neval sizlere de çok teşekkür ederim. Hisar'ı çok duydum, ama çok pahalı sanırım. MEdicak PArk'tan herkes çok söz ediyor. Daha araştırmaya devam edeceğim bakalım.

Kadıköy Şifa'ya gidiyorum.
Bütün arkadaşlarım orada doğum yaptı, hepsi çok memnun.
Benim doktorum Fahri Akbaş, gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim.

Kadıköy Şifa aslında benim de hastane olarak aklıma çok yatıyor; ama, orada hiç normal doğum yapan duymadım. Üç arkadaşım doğum yaptı üçü de sezeryan, hiçbirinde de ciddi sorun olmadığı halde.

hospitalium birkaç şubesi var, web sitesinde bulabilirsin. Ben çamlıcadakine gitmiştim hemile kalmadan önce, ssk hiç para almadılar. Ama hastane biraz bakımsız ve pis gibi geldi bana. Doktoru çok bekledim, devlet hastanesi gibi.

Şimdi hamileyim ve göztepe medical park'a gidiyorum. Doktorum Gökmen İyigün. Ben çok çok memnunum. Tavsiye ederim.

Hayat ve Neval sizlere de çok teşekkür ederim. Hisar'ı çok duydum, ama çok pahalı sanırım. MEdicak PArk'tan herkes çok söz ediyor. Daha araştırmaya devam edeceğim bakalım.

merhaba uzak demessen nişantaşındaydı benim doktorum ama karşıda yanianadoluyakasına da bazıhastanelere geliyo muayene hanesini orda süpeeerr birdoktor benim düşük tehlikem falan vardı onunsayesinde atlattım böle ilgili bilgili doktor ömrünüzde zooor görürüsünüz bende tavsiye üzerine gitmiştim harika biri istersen adını veririm

ben göztepe medikal parkda banu çiftçiye gittim, ve normal doğum yaptım normal doğumu destekleyen bir doktor tavsiye ederim yani..çokda memnun kaldım, doğum sonrası hiç bir şikayetim de olmadı.a.s.

merhaba uzak demessen nişantaşındaydı benim doktorum ama karşıda yanianadoluyakasına da bazıhastanelere geliyo muayene hanesini orda süpeeerr birdoktor benim düşük tehlikem falan vardı onunsayesinde atlattım böle ilgili bilgili doktor ömrünüzde zooor görürüsünüz bende tavsiye üzerine gitmiştim harika biri istersen adını veririm

Teşekkür ederim, tabi isterim adını vermeni. Muayene için Avrupa Yakası da olabilir eğer Anadolu yakasındaki hastanelere gidiyorsa. İşyerim Avrupa'da, evim Anadolu'da çünkü. Önemli olan doğumda zorluk çekmemek yoksa kontrollerde giderim önemli değil.

ben göztepe medikal parkda banu çiftçiye gittim, ve normal doğum yaptım normal doğumu destekleyen bir doktor tavsiye ederim yani..çokda memnun kaldım, doğum sonrası hiç bir şikayetim de olmadı.a.s.

Teşekkür ederim hande sana da. Medikal Park tavsiyeleri çoğalıyor. Verdiğin bilgi benim için çok değerli.

Benimde birkaç arkadaşım Kadıköy Şifa'yı tavsiye ettiler,çok memnun kalmışlar.Fakat özal sağlık sigortanız vs yok ise biraz pahalı...

Back
X