- Konu Sahibi yercekimlikaranfil
hasret 0587 normal doğum ücreti ssk lılara 4.000 tl.bu rakam bizi zorlayacak bir tutar.Kontroller için gidiyorum,çok memnunum ama doğumda ne olur bilmiyorum.Kara kara düşünüyorum :1closedeyes:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar merhaba bende anadolu yakasında oturuyorum 3 kez doktor değiştirdim ama ben çok pimpirikliyim doktorum herşeyi anlatsın istiyorum bulamıyorum aradığımı sizlere danışmak istedim:ecrin_bebek:
Arkadaşım selam, ben bu konuda daha önce forum açmıştım ama pek bilgi alamadım. Ancak pek Dr Fatmanur'u tavsiyede eden yok veya memnun olan yok... Sen memnunsan ne güzel...central hospital Fatmanur hanımı tavsiye ederim canım..ultrasonla bakarken herşeyi anlatması...daha sonra bebeğin gelişimi ile ilgili yorumlar yapması...aklına takılan her türlü soruyu senin içini ferahlatarak yanıtlaması..ben uzun arayışlar sonucu buldum ve çok memnun kaldım..tavsiye ederim..
Arkadaşım selam, ben bu konuda daha önce forum açmıştım ama pek bilgi alamadım. Ancak pek Dr Fatmanur'u tavsiyede eden yok veya memnun olan yok... Sen memnunsan ne güzel...
Arkadaşım sen memnunsan doktorundan o zaman sorun yok. Ama ben sitede kötü şeyler okumuştum kendisi hakkında. Hatta sırf bu yüzden o hastaneden vazgeçtim.hadi ya bende 5 ay önce çok araştırma yapmıştım fatmanur hanım için..olumsuz bişeye rastlamadım..central in sayfasın da da fatmanur hanıma hastaların yaptığı yorumlar iyi diye gittim.hatta 2 arkadaş 3 gün arayla aynı hastane de doğum yaptık oda memnundu..
orda çalışan bir arkadaşımda diğer bölümler için birşey diyemem ama kadın doğum ünitesinden gelen hastalar çok memnun...küvezlik bir durum olduğunda zeynep kamilde yer olmadığı zaman buraya getiriyolar diyince tamamdır dedim:)
Arkadaşım sen memnunsan doktorundan o zaman sorun yok. Ama ben sitede kötü şeyler okumuştum kendisi hakkında. Hatta sırf bu yüzden o hastaneden vazgeçtim.
anladım canım...bende şimdi baktım evet dediğin gibi bikaç olumsuz yazı yazılmış hakkında....benim zamanımda yoktu...emin ol o yazılar ben gitmeden önce çıksa bende tereddütte kalırdımCADIARZU...Çünkü ilk doğum olunca çok pimpirikli davranıyor insan....ınşallah en kısa sürede gönlüne göre bir doktor bulabilirsin tatlım.Şimdiden hayırlı doğumlar......
Merhabalar
kütahyada yaşıyorum ve 32 haftalık hamıleyım bu hafta sonunda ızne ayrılıp dogum ıcın aılemın yanına ıstanbula gıdıcem fakat bır turlu hastane ve doktor ıcın karar veremedım Umut hastanesinde Birsen hanımı öneriyorlar hastane nasıl yada başka hastane neresi olabilir acil yardııma ihtiyacım var![]()
Arkadaşım, iyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Ayrıca diğer olumsuz şeyleri çok önemseme canım. Sen mutluysan diğer şeylere kulak asma. Sanırım sen yakın oturuyorsun o hastaneye. Banada cok yakın 5-10 dk bile sürmüyor. Ama ben soğudum bir kere((... Ben Universal Hospital'a (eski adıyla Vatan Hastanesi) gittim en son. Oradaki doktor iyi gibiydi, sanırım burada o hastane ve doktor hakkında bilgi sahibi olan pek kimse yok. Benim ilk doğumum olsaydı direk Zeynep Kamile giderdim, ancak ikinci doğum olduğu için ilk yavrumdan uzak duramam. İnşallah senin içinde herşey sorunsuz gider arkadaşım...
Sen ne kadarlık gebeydin bu arada?
Arkadaşım selam, ben bu konuda daha önce forum açmıştım ama pek bilgi alamadım. Ancak pek Dr Fatmanur'u tavsiyede eden yok veya memnun olan yok... Sen memnunsan ne güzel...
kızlar merhaba bende anadolu yakasında oturuyorum 3 kez doktor değiştirdim ama ben çok pimpirikliyim doktorum herşeyi anlatsın istiyorum bulamıyorum aradığımı sizlere danışmak istedim:ecrin_bebek:
anadolu yakasında kartal pendik civarı hastane önerebilecek varmı acaba ? ayrıca pendik hospital ve nene hatun hastanesi hakkında ne düşünüyorsunuz?