Anadolu yakasında oturanlar için dr.mihriye boğa yı tavsiye ederim.

• Konu Sahibi Konu Sahibi logic
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

logic

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
2
0
36
İstanbul
Ben 29 yaşındayım.Mihriye hanım benim çocukluk doktorum.Yıllar önce Kadıköy'deki muayenehanesine annem beni 2 aylıktan itibaren götürmüştür.Doğuştan gelen kalp hastalığımı doğduktan sonra gittiğimiz 3 çocuk doktor anlamamış.Başka sorunlarım da varmış.Annem güvendiği bir doktor bulma çabasındaymış.Tavsiye üzerine 2. ayda gittiğimiz Mihriye hanım kalp hastalığımı hemen farketmiş.Çok ciddi boyuta gelmeden gerekenler yapılmış.Genetik sağlık sorunları geçen çocukluğumda kendisini 2. annem kabul ettim.Ailem ona hep güvendi.Benim sağlıklı bir insan olmama katkılarını asla inkar edemeyeceğim sevgili doktorumdur.
Bu nedenle biri 5 diğeri 2 yaşında olan iki çocuğumun da halen doktorudur.Her zaman doğru teşhis ve tedaviyi uygulayan çok bilgili, tecrübeli, iyi bir çocuk doktorudur.Allah ömrüne ömür katsın.
Halen Maltepe Bölge Hastanesinde,orda başka çocuk doktorları da olmasına rağmen herkes ona gitmeye çalıştığı için çok yoğundur.

ÇOCUK DOKTORU MİHRİYE BOĞA
MALTEPE ÖZEL BÖLGE HASTANESİ
Randevu için:0216 441 20 20 yi arıyorsunuz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…