Anadolu yakası'nda özel hastanede iyi bir kadın doğum uzmanı önerisi

melisanil

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2015
5
0
41
Herkese merhaba,
Bende eylül 2015 anne adaylarındanım. Şu an acıbadem hastanesinde bir doktora gidiyorum, ancak doğum fiyatları çok yüksek olduğu ( normal doğuma 4.500.-TL , sezeryana 6.000.-TL dediler) ve sonuç olarak kuş kondurmayacaklarından vereceğim paraya acıdığım için doktorumu değiştirmek zorundayım.

Tavsiye ve yardımlarınızı ihtiyacım var:)

merhaba ,
bende eylül annesi olucam medipol hastanesine gidiyorum normal doğum 1.950 sezaryan 2.850 çok pahalılar bazı özel hastaneler sgklıya 600 800 normal doğum yaptırıyor.

Merhaba,
Geç cevap yazdım kusura bakma. Peki medipolde hangi doktora gidiyorsun ve memnun musun?

TATLIM KOZYATAĞI CENTRAL HOSPİTAL ÖZGE BEY'E GİDİYORUM MÜKEMMEL BİR DOKTOR HASTANE TERTEMİZ BÜTÜN HERKES GÜLERYÜZLÜ TELEFONDA SORDUĞUMDA NORMAL DOĞUM 1.500 ZORUNLU SEZERYAN 1.950 İSTEĞE BAĞLI SEZERYEN 3.500 DEMİŞLERDİ AMA PAKETLERİ HİÇ SORMADIM DETAYLI TAVSİYE EDERİM

Çok teşekkür ederim cnm:) Yalnız isteğe bağlı sezeryan ile zorunlu sezeryan arasında fark çok anlamlı:) Özge Bey'i duymuştum yine bir forumdan, çok güleryüzlü, eli çok hafif diye.

Merhabalar,
Bende medipol ile ilgili hep güzel şeyler duydum, hem fiyatı uygun hem de iyi bir doğum hastanesi. Orada Sema Hanım'a gidebilirim diye düşünmüştüm ama Perihan Hanım'ı hiç duymamıştım. Benim için önemli olan ilk hamileliğim olduğu için beni aydınlatması, ilgilenmesi ve özellikli muayenelerde nazik davranması :oops: siz ne kadardır gidiyorsunuz, kaçıncı ayınızdasınız?

merhaba,
öncelikle leyla hanım ve sema hanımdan almak istedim fakat leyla hanımın eylüle kadar randevuları dolu.ve cok dolu olduklarından cok fazla ılgılenemediklerini duydum.Perihan Hanım siz sormadan herseyı soyluyor ve cok nazık davraanıyolar ınsanın halını hatrını soruyor.Ben sancaktepede oturuyorum hastane uzak bana buyuzden kararsızım anı bısey olsa nasıl gıdıcem:/

Leyla Hanım'ı bende aramıştım, aynen eylüle kadar dolu demişlerdi. Zaten o kadar yoğun bir doktorun bizimle yakından ilgilenebileceğini ve hatta vakit bulup doğumumuza bile gireceğini düşünmüyorum. Anlattığın kadarıyla Perihan Hanım gerçekten benim aradığım gibi doktor:) Uzak oturuyormuşsun doğru ama bir arkadaşım zaten doğum sancısı öyle hemen geldi 10 dakikaya kadar doğurucam gibi olmuyor demişti:)) Onun dışında da allahın izniyle bir sıkıntı olmaz ve hiç ani gitmek zorunda kalmazsın inşalla.

Arkadaşlar ben center hospital fatma.nur Hacısalihoğlu gittim.cok ilgisiz di ilgili gibi gözüken. Benim ilk hamimlelegim bana diyor du ki ilk hamimlelegim de böyle miydi.asil bomba acilen sezeryana alındım kanamam oldu çünkü. İçimde también unuttu.ve ben 2 ay o tanımlanan gezdim. Randevu almaya çalıştım bir ay sonraya verdiler çünkü hala kanamam bimemisti.ve çok kötü bir koku vardı
Eşimle aynı odada yatamiyorduk.kendimden şüphe ettim.memelekete gittim ordaki doktor söylediğim belirler istinaden içimde birsey kaldığı düşüne ve doğru cikti içimde tanpon vardı. Artık gerisini siz düşünün.

ben central e g,d,yorum şimdilik sorun yok ama önemli olan dogummm umarım doğumda iyi olur normal istiyorum

X