• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anadolu yakasında pko da tecrübeli önerebileceğiniz dr varmıdır?

ceren_08

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2014
1.802
1.231
158
Merhaba arkadaşlar
1,5 yıldır evliyim.Yakşalık 8 ay önce polistik over li olduğmu öğrendim.Bir çok test yapıldı çok şükür hormonlarımda bir sorun yok.dr um sadece yumurta çatlamasında sorun olduğunu söyledi.4 kez çatlatma iğnesi oldum.İlk iğnede kist oluştu.2.de tutmadı 3ve 4.iğnede hamile kaldım fakat kimyasal gebelik sebebiyle hamileliğim sonlandı.Dr um biraz ara vermemi ve zamana bırakmamı sonuçta benim gebe kaldığımı sadece zamana ihtıyacımın olduğunu söyledi.Dr umdan memnunum aslında ama sanki eksik yapılan birşeyler var gibime geliyor.Sonuçta bu kimysal gebeliklerin araştırılması gerektiğini düşünüyorum.Bu hususta uzman bir dr a daha görünmek istiyorum.Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar.Şimdiden teşekkürler.

Merhaba asagi yukari ayni seyleri yasiyoruz bende tedavi goruyorum pendik yuzyil hastanesi dr.hale kayiran tavsiye ediyorum.cok yogun ama cok problem cozucu bi kadin arastirirsan da gorursun egitimi cok iyi bu alanda insallah faydasi olur bana da sana da:anneadayı::KK48:

Merhaba asagi yukari ayni seyleri yasiyoruz bende tedavi goruyorum pendik yuzyil hastanesi dr.hale kayiran tavsiye ediyorum.cok yogun ama cok problem cozucu bi kadin arastirirsan da gorursun egitimi cok iyi bu alanda insallah faydasi olur bana da sana da:anneadayı::KK48:

merhaba

teşekkür ederim dr u duydum fakat bana çok uzak.Ben ümraniyede oturuyorum eğer takip yapılırsa git gel yapılacak benim için zor olur.

ben de umutsuz bir pkolu olarak marmara eğitim ve araştırmayı buldum bir çok özel doktordan sonra. henüz hamile değilim tabii ama içime sindi doktorum

Sancaktepe de doktor Arif bey var yaşam tıp merkezinde çok iyi kadın doğumcu ona görün bi benim ilk Gebeliği mi Doğumu o kaptı eli çok hafif ve cok bilgili

ben de umutsuz bir pkolu olarak marmara eğitim ve araştırmayı buldum bir çok özel doktordan sonra. henüz hamile değilim tabii ama içime sindi doktorum

teşekkür ederim ama çalıştığım için devlet hastahanesine gidemiyorum.

Back