Anadolu yakasında renkli ultrason

Dumadumadum

Verdiğim değer kadarsın..
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2010
5.342
39
108
İstanbul
Anadolu yakasındaki özel hastanelerde renkli ultrasyon fiyatlarını bilen var mı?
Tavsiye ettiğiniz bir hastene var mı ucuza yapan ?
Teşekkür ederim

ben ümranıye civarı hastaneleri biliyorum afiyet hastanesinde ben yaptırdım 22 haftalık ayrıntılımı 108 tl

erdem de 240 tl falanmıs

pendik bölge hastanesi 200 lira

normal muayneye medipole gidiyorum ordada 225 tl idi

medicana 190 tl + orda muayne olman gerekiyomus dedıler

hospitalium 120 tl

gitmeden randevu almayıda unutma

Teşekkür ederim bilgiler için.
Peki afiyet ve hostaliumda muayene olmam gerekiyormu acaba önceden yoksa direk giriş yaptırıp ultrasona da mı girerim acaba?

pendik şifa hastanesinde 300 tl istediler. ben maltepe tıp merkezinde yaptırdım 1 ay önce.120 lira ödedim.randevu almadan girişimi yaptım. 15 dk sonra ulturasonu oldum.

Teşekkür ederim bilgiler için.
Peki afiyet ve hostaliumda muayene olmam gerekiyormu acaba önceden yoksa direk giriş yaptırıp ultrasona da mı girerim acaba?

yok sadece medicanada dediler bana burda muayne olman gerekiyo diye
diger hastanelerın hicbirinde demediler

randevu için cok gec kaldığımdan anadolu yakasında yaptıramadım maalesef...koşoyolu görüntüleme merkezi ultrason 150 tl...kan testi 100 tl(bunların aynı gun olması sartmış) bize 230 tl ye yaparız dendi fakat 1 hafta sonraya randevu verio ayse hanım izne ayrılmış...betemar görüntüleme merkezi var camlıcada oraya gittim ultrason+ kan testine 280tl dendi...en erken randevu haftaya dendi ordan da gectik..vee nişantaşına gittim mecburen zamanım yoktu dr tahlil sonucumu bekliodu...nişantaşı centermed ileri görüntüleme merkezi var randevusuz kan+ultrason 250 tl aldılar.kan test sonucu 3 gün sonraya çıkıcak..ultrasonu hemen aldık...yaklaşık 45 dakıka odada kaldım fakat böyle bi ilgi alaka olamaz..bebeği cm cm ölctü dr bey ve cok detaylı izah ediyor..4 boyutlu ultrason..ilgiden cok memnum kaldım...bebeğim acıkmıştı sanırım parmağını emiyodu......ayrıca erdem hastanesi 300tl ultrason 85 tl kan testi için ödeme alıyor...

afiyet hastanesinde cektirdim ben bugun. ve kesinlikle kimseye tavsiye etmem. doktor surekli beni de esimi de tersledi. buyuk bi hevesle gittigimiz halde moralimiz bozuk olarak ciktik. Afiet hastanesinde kesinlikle cektirmeyin.

Afiyet hastanesini kesinlikle tavsiye etmem.
Doktor surekli beni de esimi de tersledi. buyuk bi hevesle gittigimiz halde moralimiz bozuk olarak ciktik.
Bebegin gelisimi geride dedi, gec mi yumurtladin dedi. dedim kendi doktorum gelişiminin normal sartlara gore ileride oldugunu soyledi.
Sordugum soruya cevap ver gec mi yumurtladin dedi.
Bilmiyorum dedim, nerden bilebilirim ki..
Esimde video cekebilir miyiz diye sordu. tv ekibiyle gelmeyi ne zaman talep edecekler diye bekliyorum valla dedi. napicaksiniz cekip, cekince ne olacak dedi. sonra biz zaten cd verecegiz dedi.
biz nerden bilelim senin cd verecegini. boyle gereksiz terslemelerle dolu bir muayene oldu.
Afiyet hastanesinde kesinlikle cektirmeyin.

Bende ilk bebegim de afiyet hastanesine gitmiştim. Nurcan hanima evet ters bir bayan ama önemli olan bilgisi tecrübesine güvenebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…