Anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniiz kadın doğum doktoru....

ebrumm

Askistannn :))))
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2011
2.397
0
106
İstanbul
5 haftalık hamileğim anadolu yakasında önerebileceğiniz hastane ( özel ) ve kadın doğum doktoru arıyorum...yardımınıza ıhtıyacım var .

Son düzenleme:
dr.Burçin Demireli tavsiye ederim.Benim miyomektomi ameliyatımı kendisi yaptı ve çok memnunum:)başarılı..bir araştır istersen,Allah tamamına erdirsin:)

5 haftalık hamileğim anadolu yakasında önerebileceğiniz hastane ( özel ) ve kadın doğum doktoru arıyorum...yardımınıza ıhtıyacım var .

canım anadolu yakasında özel kartal umut hastanesı dr.FATİH BİROL tavsiye ederim çok iigili anlaşılır dilde herkonuda yakından yardımcı olan dalında başarılı bı doktor benım 3 arkadaşım onda normal doğum yaptı bende kendısınde tedavı goruyorum çok memnunum sende araştır ...allahım hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın

canım anadolu yakasında özel kartal umut hastanesı dr.FATİH BİROL tavsiye ederim çok iigili anlaşılır dilde herkonuda yakından yardımcı olan dalında başarılı bı doktor benım 3 arkadaşım onda normal doğum yaptı bende kendısınde tedavı goruyorum çok memnunum sende araştır ...allahım hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın

cok tesekkur ederım cnm arastırıcam doktoru

Ben 2 gebeliğimde de takiplerimi ve doğumumu Ataşehir de Dr. Pınar Tokatlıoğlunda yaptım, kendisinden çok memnunum, anadolu yakasında birçok hastane ile anlaşması var, sana uygun birinde doğumunu da planlar.

Merhabalar;

Ben de 5 haftalık hamileyim. Özel Umut hastanesi Birsen Hanımda oldum ilk muayenemi. Bana dış gebelik dedi ve renkli ultrasona yolladı.Orada bakıldı edildi,ve baya para ödedim.Sonuçları ona gösterdigim de ise yokmus dış gebelik dedi 2 hafta sonra gel kalp atışlarını gorcez dedi.Ama ben memnun kalmadım yanii ilk bana dış gebelik dedi ve beni gercekten cok korkuttu.Allahıma şükürler olsunki öyle bişey cıkmadı. Bende doktor aramaktayım Özel bir hastanede olmak istiyorum eşimlede kan uyuşmazlıgımız var o yuzden temkinli bir yere gıtmek ıstıyorum..

Merhabalar;

Ben de 5 haftalık hamileyim. Özel Umut hastanesi Birsen Hanımda oldum ilk muayenemi. Bana dış gebelik dedi ve renkli ultrasona yolladı.Orada bakıldı edildi,ve baya para ödedim.Sonuçları ona gösterdigim de ise yokmus dış gebelik dedi 2 hafta sonra gel kalp atışlarını gorcez dedi.Ama ben memnun kalmadım yanii ilk bana dış gebelik dedi ve beni gercekten cok korkuttu.Allahıma şükürler olsunki öyle bişey cıkmadı. Bende doktor aramaktayım Özel bir hastanede olmak istiyorum eşimlede kan uyuşmazlıgımız var o yuzden temkinli bir yere gıtmek ıstıyorum..

eğer konum olarak uygunsa maltepe üniversitesi hastanesinde çok güzel ilg,ileniyorlar , gerçi ben daha yeni başladım hastaneye 2.5 ay oldu ama ,bir arkadaşım tavsiye etti öle gittim, sende bir düşün istersen ....

eğer konum olarak uygunsa maltepe üniversitesi hastanesinde çok güzel ilg,ileniyorlar , gerçi ben daha yeni başladım hastaneye 2.5 ay oldu ama ,bir arkadaşım tavsiye etti öle gittim, sende bir düşün istersen ....

benimde maltepe universitesi hastanesinde yarin randevum var dr ilter beye ilk kez gidicem tereddutlerim var acikcasi siz kime gidiyorsunuz ?

Merhabalar arkadaşlar;
Ben Çamlıca Erdem hastanesi dr. Ayşe hanıma gidiyorum.. Çok iyi Çok ilgili bir bayan fakat çok yoğun çok fazla hastası var ama yinede herkese tek tek vakit ayırıyor ilgileniyor.Ben bekleyebilirim derseniz kesinlikle tavsiye ederim...

bir kaç arkadasım özel göztepe hastanesinde gülşen barçınlı ya gittiler ve çok memnun kaldıklarını söylüyorlar

Selam kızlar :)

Ben Umut hastansei Birsen Hanıma gıtmıstım ılk randevumda.. Ikıncı randevumda Pendık Bölge Hastanesi Salim Doğan Cüceloğluna gıttım ve cok memnun kaldım kesınlıkle tavsıye ederım. Cok ayrıntılı anlatıyolar sız sırmadan herseyı anlatıyor. Ben cok sevdım vede gulertyuzluy hastalarına karsılı ılgılı oldugunu ogrendım ona gıden butun hastaları memnun ondan...Bende artık ona devam edecegım doguma kadar dogumdada gıryor doguma onuda sordum ogun nobetce degılse evındeyse bıle gelıyomus doguma.

Merhaba
Ekim ayında Kozyatağı Central Hospital da doğum yaptım. Takibimi Fatmanur Hacıbaloğlu yaptı. Özel sigorta ve ssk anlaşması var.
Fatmanur hanım harika bir hekim doğum ekibide çok iyiydi. normal doğuma önem veriyor, hastaneden de çok memnun kaldım.
Tek sorun doktorumuz çok yoğun ve randevuları hep dolu oluyor. Takip ettiği hastanın doğumuna kendisi giriyor yani gece 3 de olsa kalkıp geliyor. Hamileliğin başından beri çok ilgili ve bilgilendirici oldu çok tavsiye ederim fakat randevulara belirlenen saatte girmek zor.

Kızlar öncelikle hepimize hayırlı olsun.Bende kOşuyolu Medipol hastanesine gidiyorum işime ve evime çok yakın olduğu için.Geçen haftalarda iş çıkışı olduğu için. Dr. Perihan Özertürk e gittim 2 kez bana ilaçlar verdi vs..Aslında bilgili bir bayanada benziyor memnunda kaldım denilebilir.Fakat herkes Medipolde Cevahir hnm ı tavsiye ediyor.Kafam çok karıştı benim.Çevrenizde hiç medipol hastanesinde Dr.Perihan Özertürk e gidip doğumunu onunla gerçekleştiren varmı.Hiç bir yerde bilgi bulamadım kendisine ait :(

Kızlar öncelikle hepimize hayırlı olsun.Bende kOşuyolu Medipol hastanesine gidiyorum işime ve evime çok yakın olduğu için.Geçen haftalarda iş çıkışı olduğu için. Dr. Perihan Özertürk e gittim 2 kez bana ilaçlar verdi vs..Aslında bilgili bir bayanada benziyor memnunda kaldım denilebilir.Fakat herkes Medipolde Cevahir hnm ı tavsiye ediyor.Kafam çok karıştı benim.Çevrenizde hiç medipol hastanesinde Dr.Perihan Özertürk e gidip doğumunu onunla gerçekleştiren varmı.Hiç bir yerde bilgi bulamadım kendisine ait :(

Merhaba aynı durumdayız sanırım :) ben de 7 haftalık hamileyim ve medipolde perihan hanım a oldum geçen ilk kontrolümü. Numune de 2 hafta dış gebelik şüphesiyle korkuttu doktor, en son yeter artık neyse kesinleşsin deyip medipole gittik.ilk boş olan doktora girdik- perihan hanım-.durumu anlattım çok umutsuz olduğumu söyledim ona ragmen ultrasona yatırdı görelim bakalım senin bebeği dedi çok pozitif bir şekilde :) ve hakikaten de hem bebeği gördük hem kalp atışlarını :) Çok olumlu güleryüzlü bir doktor ama bende emin olamadım... Çünkü nette onunla ilgili hiç bilgi yok :( orada başlıca 3-4 doktorun ismi özellikle çok beğeniliyor, ama onlarında hastaları çok oluyormuş. Ben de kararsızım açıkcası ona mı devam etsem orada başka doktorlara mı geçsem diye... Umarım cevap alabileceğimiz birileri çıkar..

Back
X