Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
özel mi,devlet mi soruyosun?
dr.Burçin Demireli tavsiye ederim.Benim miyomektomi ameliyatımı kendisi yaptı ve çok memnunum:)başarılı..bir araştır istersen,Allah tamamına erdirsin:)
5 haftalık hamileğim anadolu yakasında önerebileceğiniz hastane ( özel ) ve kadın doğum doktoru arıyorum...yardımınıza ıhtıyacım var .
canım anadolu yakasında özel kartal umut hastanesı dr.FATİH BİROL tavsiye ederim çok iigili anlaşılır dilde herkonuda yakından yardımcı olan dalında başarılı bı doktor benım 3 arkadaşım onda normal doğum yaptı bende kendısınde tedavı goruyorum çok memnunum sende araştır ...allahım hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın
özel mi,devlet mi soruyosun?
Merhabalar;
Ben de 5 haftalık hamileyim. Özel Umut hastanesi Birsen Hanımda oldum ilk muayenemi. Bana dış gebelik dedi ve renkli ultrasona yolladı.Orada bakıldı edildi,ve baya para ödedim.Sonuçları ona gösterdigim de ise yokmus dış gebelik dedi 2 hafta sonra gel kalp atışlarını gorcez dedi.Ama ben memnun kalmadım yanii ilk bana dış gebelik dedi ve beni gercekten cok korkuttu.Allahıma şükürler olsunki öyle bişey cıkmadı. Bende doktor aramaktayım Özel bir hastanede olmak istiyorum eşimlede kan uyuşmazlıgımız var o yuzden temkinli bir yere gıtmek ıstıyorum..
eğer konum olarak uygunsa maltepe üniversitesi hastanesinde çok güzel ilg,ileniyorlar , gerçi ben daha yeni başladım hastaneye 2.5 ay oldu ama ,bir arkadaşım tavsiye etti öle gittim, sende bir düşün istersen ....
Kızlar öncelikle hepimize hayırlı olsun.Bende kOşuyolu Medipol hastanesine gidiyorum işime ve evime çok yakın olduğu için.Geçen haftalarda iş çıkışı olduğu için. Dr. Perihan Özertürk e gittim 2 kez bana ilaçlar verdi vs..Aslında bilgili bir bayanada benziyor memnunda kaldım denilebilir.Fakat herkes Medipolde Cevahir hnm ı tavsiye ediyor.Kafam çok karıştı benim.Çevrenizde hiç medipol hastanesinde Dr.Perihan Özertürk e gidip doğumunu onunla gerçekleştiren varmı.Hiç bir yerde bilgi bulamadım kendisine ait![]()