Anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniiz kadın doğum doktoru....

Merhabalar arkadaşlar;
Ben Çamlıca Erdem hastanesi dr. Ayşe hanıma gidiyorum.. Çok iyi Çok ilgili bir bayan fakat çok yoğun çok fazla hastası var ama yinede herkese tek tek vakit ayırıyor ilgileniyor.Ben bekleyebilirim derseniz kesinlikle tavsiye ederim...
tam olarak adı ne doktorun canım?

Kızlar öncelikle hepimize hayırlı olsun.Bende kOşuyolu Medipol hastanesine gidiyorum işime ve evime çok yakın olduğu için.Geçen haftalarda iş çıkışı olduğu için. Dr. Perihan Özertürk e gittim 2 kez bana ilaçlar verdi vs..Aslında bilgili bir bayanada benziyor memnunda kaldım denilebilir.Fakat herkes Medipolde Cevahir hnm ı tavsiye ediyor.Kafam çok karıştı benim.Çevrenizde hiç medipol hastanesinde Dr.Perihan Özertürk e gidip doğumunu onunla gerçekleştiren varmı.Hiç bir yerde bilgi bulamadım kendisine ait :KK43:
benim ablam koşuyolu medipolde leyla hanımda doğum yapmıştı ve çok memnundu. bende kendisine geçicem temmuz sonuna ancak randevu alabildim çok yoğun olduğu için.

Merhabalar araniza yeni katıldım evde yaptigim test sonucu hamile oldugumu öğrendim hem teyit etmek hemde iyi bir doktor bulmak istiyorum istanbul kartal civarinda bildiginiz doktor varmi acaba

Merhabalar araniza yeni katıldım evde yaptigim test sonucu hamile oldugumu öğrendim hem teyit etmek hemde iyi bir doktor bulmak istiyorum istanbul kartal civarinda bildiginiz doktor varmi acaba

yagmurr_damlasi yagmurr_damlasi merhaba, bende senin gibi Kartal'a yakın civarda ya da Anadolu Yakası'nda gidebileceğim kadın doğum uzmanı arıyorum..
Arkadaşlar selam, forumunuzu üye olmadan takip ediyordum; ancak anneliğe aday adayı olmak istediğim ve çoğunuzun tecrübelerinden faydalanacağımı düşündüğüm için aranıza katılmak istedim :)
Bu işler gerçekten çok zor ve karışıkmış..
Önerebileceğiniz iyi bir kadın doğum uzmanı var mıdır?

yagmurr_damlasi yagmurr_damlasi merhaba, bende senin gibi Kartal'a yakın civarda ya da Anadolu Yakası'nda gidebileceğim kadın doğum uzmanı arıyorum..
Arkadaşlar selam, forumunuzu üye olmadan takip ediyordum; ancak anneliğe aday adayı olmak istediğim ve çoğunuzun tecrübelerinden faydalanacağımı düşündüğüm için aranıza katılmak istedim :)
Bu işler gerçekten çok zor ve karışıkmış..
Önerebileceğiniz iyi bir kadın doğum uzmanı var mıdır?

Pendik çarşı içînde, Remedy Hospîtal Bahar ERGEN kesinlikle .. 1 yıldır tanıyorum güleryüzlü deneyimli bir doktor

Kartslda oturanlar icin bolge hastanesini tavsiye ederim. Acil dogum unitesi olan bi hastane. Fiyatlari da orta duzeyde. Oya hn ve mustafa bey iyidir. Ben hamelelik oncesi Oya hn a gidiyordum mesafeli bi bayan. Gerekeni söylüyor. Mustafa bey daha sıcakkanlı rahatlatici bi doktor. Ikiside islerinde uzman ama arada kaldim

Kartslda oturanlar icin bolge hastanesini tavsiye ederim. Acil dogum unitesi olan bi hastane. Fiyatlari da orta duzeyde. Oya hn ve mustafa bey iyidir. Ben hamelelik oncesi Oya hn a gidiyordum mesafeli bi bayan. Gerekeni söylüyor. Mustafa bey daha sıcakkanlı rahatlatici bi doktor. Ikiside islerinde uzman ama arada kaldim

hastaneyi aradığımda kadın doğumda rıza bey var dediler mustafa bey ayrılmıs olabilir mi? yakın zamanda muayene oldunuz mu?

Back
X