Anadolu yakasında yalnız yaşayan kadın olmak

Kedibochi

"May the bridges I burn, light the way"
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2011
14.500
23.162
Herkese merhaba,
2011 ocak ayından beri üyeyim, o zamanlar evli idim, uzun ve sancılı bir sürec sonrasında boşanma kararı verdim ve 14 ay önce resmen bitti.

Özel bir şirkette orta düzeyli yöneticiyim. İyi bir mesleğim var
Boşandığımdan beri yalnız yaşıyorum ve bundan çok ama çok memnunum. Kiralar yüksek olduğu için merkezi bir muhitte değilim ve pek sosyal hayatim yok.Bu sitede çok değerli arkadaşlar var ama onlarda başka şehirdeler sık sık görüşemiyoruz. Yalnızlığıma ve anlamsız hayatıma anlam katsın, kariyerime faydası olsun diye Arapça öğrenmeye başladım.

İşten kursa, kurstan eve. Oradan cuma akşamları ya da haftasonları Avrupa yakasında oturan ablam ve abime...
Hayatım bu şekilde devam ediyor.
Yalnızlık evde olunca harika ama sosyal yaşamda zor. İsterdim ki arada sırada bana gelen, çay içip sohbet edip yeri gelince dertleşebileceğim, dışarı çıkıp alışveriş yapacağım " bu bana yakıştı mı ?" diye sorabileceğim bir arkadaşım olsun.

Ama yok !
Benim gibi yalnız olanlar var mı ? :KK34:

Son düzenleme:
Ben de Anadolu yakasındayım, hangi ilçedesin? Komşu olabilir miyiz:KK45:
İşyerindeki arkadaşlarımla normal hayatta görüşmeyiz,daha çok lisedeki arkadaşlarımla samimiyim. Ayda bir görüşürüz,çocuklarımız da var.En çıkarsız ve güzel dostlukların lisedeyken yaşandığına inanıyorum,irtibatımızı koparmadık.Sizin böyle bir seçeneğiniz var mı? Onun dışında en çok kızkardeşimle gezmeyi severim. Sizin de ablanız varmış,aranızda soğukluk filan yok değil mi? Bizim aramızda 2 yaş var, kardeşim varken arkadaş da fazla aramıyorum aslında

Bende anadolu yakasındayım sen hangi ilçedesin küçükyalı maltepede oturuyorum ben çocuklar iş ev vaktimi alıyor ama bende çok yalnızım bea istiyorumki kafa dengi bir arkadaşım olsun alışverişe beraber çıkalım arada kafamı dağıtmak istiyorum ama fırsat ve arkadaş olmuyor:KK51:

Ben de Anadolu yakasındayım, hangi ilçedesin? Komşu olabilir miyiz:KK45:
İşyerindeki arkadaşlarımla normal hayatta görüşmeyiz,daha çok lisedeki arkadaşlarımla samimiyim. Ayda bir görüşürüz,çocuklarımız da var.En çıkarsız ve güzel dostlukların lisedeyken yaşandığına inanıyorum,irtibatımızı koparmadık.Sizin böyle bir seçeneğiniz var mı? Onun dışında en çok kızkardeşimle gezmeyi severim. Sizin de ablanız varmış,aranızda soğukluk filan yok değil mi? Bizim aramızda 2 yaş var, kardeşim varken arkadaş da fazla aramıyorum aslında
Kayışdağında oturuyorum. Yeditepe üniversitesine yakınım.
liseyi dışardan okudum arkadaşım olamadı. ben de ablama gidiyorum ama o avcılarda oturuyor ve benden 13 yaş büyük. Paylaşımlarım pek geniş olamıyor maalesef. Abim de beyoglunda, yegenlerimi ve yengemi görmeye gidiyorum ama haftasonları fırsat buldukca.
Abime gitmem 1,5 saat ablama ise 2, saat 25 dk sürüyor ! :KK57:
Zaten olmazsa ben de yalnızlığı kabulleneceğim, olsun evde yalnız zaman geçirmekte keyifli. :KK52:
Bende anadolu yakasındayım sen hangi ilçedesin küçükyalı maltepede oturuyorum ben çocuklar iş ev vaktimi alıyor ama bende çok yalnızım bea istiyorumki kafa dengi bir arkadaşım olsun alışverişe beraber çıkalım arada kafamı dağıtmak istiyorum ama fırsat ve arkadaş olmuyor:KK51:

Bende Anadolu yakasındayım ama yalnız değilim 2 çocukum var herhalde bizi istemezsin :KK57: Beykozdayım canım aklında bulunsun:KK52:
Olabilir tabi sorun değil ama bekar olunca daha kolay olurdu. Coluk cocuk zaman bulabilir misin bilmiyorum.
Ben boşandım ama çocuksuzum:anneadayı:
Telefonla da görüşürüz sorun değil :KK52:

ev arkadaşı neden düşünmüyosun ?
Evde yalnız olmaktan büyük keyif alıyorum ama hayatta yalnız olmayı sevmiyorum o_O
Ev arkadaşı şimdilik düşünmüyorum.Yani bu muhitte otururken yanıma kimseyi almama gerek yok, Avrupa yakasına taşınırsam ki düşünüyorum -ama önce iş bulmam lazım-, aklımda ev arkadaşı bir seçenek olarak durmakta..
En azından yeğenlerime zaman ayırırım beni çok seviyorlar ben de onları :KK37:

canım sanaldan arkadaş bulmaya çalışma lütfen iyi niyetli insanlar da çok ama kötü niyetliler onlardan da fazla.ben artık yaşadığımız toplumdan korkar oldum.bu arada boşanmışsın,zaten eski geyik topiğinde az çok anlatırdın durumları.senin adına sevindim,hak ettiğin mutluluğu bulursun İnşallah.

Zor bir durummuş
Bur da ki kadınları tenzih ederek şöyle diyeyim ki İSTANBUL diğer illerimize göre çok daha tehlikeli bir yer . O yüzden kesinlikle görüştüğünüz kişilere dikkat edin..
Dikkatli olmak başka birşey paranoya başka birşey.
Ben buradan çok dürüst iyi niyetli insanlar ile de tanıştım.
Sizin tezinize göre de ben o potansiyel tehlikeli kişilerden biriyim.
Böyle düşünürsek kimseyi arkadaş edinmeyelim.

canım sanaldan arkadaş bulmaya çalışma lütfen iyi niyetli insanlar da çok ama kötü niyetliler onlardan da fazla.ben artık yaşadığımız toplumdan korkar oldum.bu arada boşanmışsın,zaten eski geyik topiğinde az çok anlatırdın durumları.senin adına sevindim,hak ettiğin mutluluğu bulursun İnşallah.

Sanaldakiler de gerçek insanlar.. Ben mesela sanal bir şahsım ama reelde gerçeğim. "Sanal hep tehlikeli" bir genellemedir ve genellemelerin hepsi yanlıştır.
Benim ablam sanaldan tanıştı eniştemle, çevreleri dardı çünkü ve şimdi çok mutlu bi evlilikleri var.
Kaldı ki ben zaten sevgili aramıyorum sadece kadın arkadaş arıyorum.
İyi dileklerin için teşekkür ederim.. :KK60:
anadolu yakasında yalnız oturan biriyim. ama çevrem var. dostlarımda.
Dost ve arkadaşlarınız ile size mutluluklar :KK54:

Son düzenleme:
Arapça kursunda bi kız ile tanıştım ama pek sohbet imkanı bulamadık. Oda benim gibi yalnız yaşıyormuş.
Ayrıca bana yakın oturuyor. Şu kızla bi şansımı denesem fena olmaz gibi :KK69:

En yakın arkadaşım dostum kankam KKdan.
Ama o Bilecikte ben ise İstanbulda. Sık sık konuşur her gün telefonlaşırız.
Keşke İstanbulda olsa. Onunla da sanaldan - kk dan- tanıştım.
Kardeşim olsa bu kadar yakın olmazdı inanın..

Onun kadar olmasa da burada başka kafa dengi insanlar olduğuna da inanıyorum :rolleyes:

Dikkatli olmak başka birşey paranoya başka birşey.
Ben buradan çok dürüst iyi niyetli insanlar ile de tanıştım.
Sizin tezinize göre de ben o potansiyel tehlikeli kişilerden biriyim.
Böyle düşünürsek kimseyi arkadaş edinmeyelim.

Sanaldakiler de gerçek insanlar.. Ben mesela sanal bir şahsım ama reelde gerçeğim. "Sanal hep tehlikeli" bir genellemedir ve genellemelerin hepsi yanlıştır.
Benim ablam sanaldan tanıştı eniştemle, çevreleri dardı çünkü ve şimdi çok mutlu bi evlilikleri var.
Kaldı ki ben zaten sevgili aramıyorum sadece kadın arkadaş arıyorum.
İyi dileklerin için teşekkür ederim.. :KK60:

Dost ve arkadaşlarınız ile size mutluluklar :KK54:

peki.genelleme yapmadım fikrimi söyledim.yalnız alıntılarından okuduğum üzere yardımcı olmaya çalışmak her zaman doğru değilmiş bunu anlamış oldum kendi adıma.

peki.genelleme yapmadım fikrimi söyledim.yalnız alıntılarından okuduğum üzere yardımcı olmaya çalışmak her zaman doğru değilmiş bunu anlamış oldum kendi adıma.

Az önce " canım" ve " sen " diye hitap ederken bana eski dost kadesa, şimdi " siz" olmuşum.
Seninle aynı fikirde değilim diye tavrını değiştiriyorsan keyfin bilir. ne diyeyim.
Yardımcı olmak başka bir şey genellemelere karşı duranlara saygı duyamamak başka.
Yine de zaman ayırdığın için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Az önce " canım" ve " sen " diye hitap ederken bana eski dost kadesa, şimdi " siz" olmuşum.
Seninle aynı fikirde değilim diye tavrını değiştiriyorsan keyfin bilir. ne diyeyim.
Yardımcı olmak başka bir şey genellemelere karşı duranlara saygı duyamamak başka.
Yine de zaman ayırdığın için teşekkür ederim.

nerede siz demişim? gerçekten msjımı 2 kez okudum okudum ama bulamadım ben.evet çok iyi niyetli yazmıştım çünkü eski arkadaşlığımızı hatırlamıştım kendimce uyarmak istemiştim güya ama böyle sert ötesi cevaplar alacağımı düşünmemiştim.iyi günler.

nerede siz demişim? gerçekten msjımı 2 kez okudum okudum ama bulamadım ben.evet çok iyi niyetli yazmıştım çünkü eski arkadaşlığımızı hatırlamıştım kendimce uyarmak istemiştim güya ama böyle sert ötesi cevaplar alacağımı düşünmemiştim.iyi günler.

pardon siz kelimesi yok ama tavır resmileşmiş. haklısın.
Sana kötü niyetli yazdın diyen mi var? Bu ne alınganlık ? Mesajlarımın sonunda hep teşekkür etmişim ben...
Ayrıca sert ötesi bir cevap almadın, bu alınganlık sana zarar, bana değil.
Sana da iyi günler !

pardon siz kelimesi yok ama tavır resmileşmiş. haklısın.
Sana kötü niyetli yazdın diyen mi var? Bu ne alınganlık ? Mesajlarımın sonunda hep teşekkür etmişim ben...
Ayrıca sert ötesi bir cevap almadın, bu alınganlık sana zarar, bana değil.
Sana da iyi günler !
sizi sadece uyarmaya çalışmış arkadaşınız .insanlık yapmış ama sizin tepkiniz ağır olmuş .Yanlızlık sizi biraz yıpratmış sanki

sizi sadece uyarmaya çalışmış arkadaşınız .insanlık yapmış ama sizin tepkiniz ağır olmuş .Yanlızlık sizi biraz yıpratmış sanki
Hah, işte beklediğim yorumlar da gelmeye başladı..:21:
Yalnızlık beni kötü etkilemiş, evet ne kadar haklısınız.:KK53::KK53::KK53:
Kocasız kaldım, çok yalnızım böüüüü kafayı yiyorum kime saldıracağımı şaşırdım sorma kardiş :KK70::KK70::KK70:
Sizi ne etkiledi böyle bilmem ama diğer arkadaş son derece aklı başında biri ve sizin avukatlığınıza ihtiyacı yok En Büyük KK
Şuan senin yerinde olmayı çok isterdim konu sahibesiii :KK43:
Ne oldu canım hayırdır? anlatmak ister misin derdini ?

Hah, işte beklediğim yorumlar da gelmeye başladı..:21:
Yalnızlık beni kötü etkilemiş, evet ne kadar haklısınız.:KK53::KK53::KK53:
Kocasız kaldım, çok yalnızım böüüüü kafayı yiyorum kime saldıracağımı şaşırdım sorma kardiş :KK70::KK70::KK70:
Sizi ne etkiledi böyle bilmem ama diğer arkadaş son derece aklı başında biri ve sizin avukatlığınıza ihtiyacı yok En Büyük KK

Ne oldu canım hayırdır? anlatmak ister misin derdini ?

Daha önceki konumda nasıl bir aile yapım olduğundan bahsetmiştim fakat o konu başkaydı :) babaanne dede ve kuzenle yaşayan birisiyim aman ne güzel demeyin sakın gerçekten artık yıpratıcı. Hele ki bu kadar çok olaylar yaşamış biri olarak tek kalmak tek başıma kalıp sessiz bir yerde olmak istiyorumm. Her gün evde bi huzursuzluk bir sorun. Aslında erkek arkadşımla evliliği düşünüyoruz ama şuan onun iş bulma süreci vs derken daha zamanımız var anlayacağın çok küçükte değilim açıkcası 22 yaşındayım :) borcum olmasa tasımı tarağımı toplayıp eyvallah demek istiyorum ama daha en azından bunu yapmak için bile 2 ayım falan var :KK43:

X