Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bemde aynen şekilde radyo programlarını takip edip elimden geldigince kitaplarını okumaya çalışıyorumBen ediyorum :)
Adem güneş ve yaşar kuru hocaları mümkün olduğunca takip etmeye çalışıyorum.
Çocuğunuz kaç yaşında?
Sizin kaç çocuk var anadolupedagojsi tecrubelermi birlikte paylasalimBen ediyorum :)
Adem güneş ve yaşar kuru hocaları mümkün olduğunca takip etmeye çalışıyorum.
Çocuğunuz kaç yaşında?
allah bagislasin cocugunüz hayirlara vesile olsun inslh4 yaşında bir oğlum var. Bir de mayısta bebek bekliyoruz allah kısmet ederse...
tam hatırlayamadım ama oğlum 1 buçuk 2 yaşlarındayken ilk defa adem güneş i duydum. Öneri üzerine annelik sanatı ile başladım Sonrasinda Çocukluk sırrı, pozitif iletişim kitaplarını okudum. Adem güneşi tanımadan önce çocuk eğitime dair başka kitaplar okuyordum. Onu tanıdıktan sonra onu okuyorum. Yurt dışında olduğum için radyo program saatleri uymuyor bana. Ara sıra Arşivden dinliyorum. Facebook ta takip ediyorum.
Fakat söyle birsey var, ap yi ne kadar benimsemiş olsam da adem güneşin söylediklerini farz mis gibi görmüyorum. öğrettiği yöntem zaten yardimci oluyor.
Mahremiyet çocuğa daha ilk yillainda benimsmesi gereken konu tam hayata geçiş 4 yaşdirMahremiyet egitimi ve çocuk deyip geçmeyin kitaplarını okumak istiyorum şu sıra.. oğlum da büyüyor artık mahremiyet eğitimi önemli :)
Ama dedigum gibi çocukluk sırrını okuduktan sonra hayatim da çok değişiklik oldu hircin kızım sakinlesti. Hizli aktif oğlum da yavaşladı. Dinginlesiyirum ve yavasliyirum faydasını da görüyorumAh işte zaten bilinen konularda hep hatalar yapıyoruz.
Canm sen daha iyi bilirsn gerçekten bagimakla kizmakla daha çok zararlı çıkıyor insanBu ara oğlum huysuz ben yumuşak oldukça daha cok söz dinlemiyor. Ben de bu günlerde epey sesimi yükseltiyorum dün ceza da verdim![]()
Estağfurullah cahil hissetmeyin :)Olaylari tutum ve gorusleri biliyordum da bak buna bir isim konulup akimmis gibi uygulayanlar uygulamayanlar olarak hic duymamistim.
Kendimi cahil hissettim simdi.