27.01 Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Mayıs 2009 3.730 5.503 158 7 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi usriyusra #21 bende maıl grubuna uyeyım. ama cok ılgılenemedım ısın gercegı. sorunlu annelerden gelen maıller var onlarca. maıllerı okuyarakta olmadı sıkıldım sonunda. kıtaplarından baslıcam sanrım..
bende maıl grubuna uyeyım. ama cok ılgılenemedım ısın gercegı. sorunlu annelerden gelen maıller var onlarca. maıllerı okuyarakta olmadı sıkıldım sonunda. kıtaplarından baslıcam sanrım..
usriyusra Sabr'an Ya Nefsi☝️ Kayıtlı Üye 8 Mart 2014 1.589 322 128 39 16 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi usriyusra #22 27.01 .!.: bende maıl grubuna uyeyım. ama cok ılgılenemedım ısın gercegı. sorunlu annelerden gelen maıller var onlarca. maıllerı okuyarakta olmadı sıkıldım sonunda. kıtaplarından baslıcam sanrım.. Genişletmek için tıkla... Inşlh kıtaplarından faydalanırsınız
27.01 .!.: bende maıl grubuna uyeyım. ama cok ılgılenemedım ısın gercegı. sorunlu annelerden gelen maıller var onlarca. maıllerı okuyarakta olmadı sıkıldım sonunda. kıtaplarından baslıcam sanrım.. Genişletmek için tıkla... Inşlh kıtaplarından faydalanırsınız
usriyusra Sabr'an Ya Nefsi☝️ Kayıtlı Üye 8 Mart 2014 1.589 322 128 39 16 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi usriyusra #23 dusunmemlazim .!.: başka bir çocuk yüzünden oğlumun ağzına vurdum bu gün ( Genişletmek için tıkla... Yaptgımızın davranışın yanlış oldugunu bıldıgımız ıcın ruhen de rahatsızlık duyuyrz Rabbım sabır versın
dusunmemlazim .!.: başka bir çocuk yüzünden oğlumun ağzına vurdum bu gün ( Genişletmek için tıkla... Yaptgımızın davranışın yanlış oldugunu bıldıgımız ıcın ruhen de rahatsızlık duyuyrz Rabbım sabır versın