anafranil kullanan ve terapi alan

Rahimee46

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2025
18
0
1
28
arkadaşlar anafranil kullanmaya başladım 50 gün olucak ayrıyeten psikolog gökhan bingöl hocadan terapi almayı düşünüyorum sizler gökhan hocadan terapi aldınız mı merak ediyorum faydası olur mu gerçekten

Geçmiş olsun şikayetiniz ney
teşekkür ederim doktorum okb dedi sağlık kaygısı ve ben kendimde sosyal anksiyetede var diye düşünüyorum ortamda bazen aniden heyecan sersemleme hisleri oluyor sizlerde de oluyor mu neyin belirtisi ne yapmam lazım ilaç mı ekler doktor bilmiyorum

Kızlar sosyal anksiyete mi yaşadığım bi yardımcı olun mesela ortama girince herkes bana bakıyor gibi geliyor aniden heyecanlanıyorum bi sersemleme hissi halsizleşme içime bir his giriyo kaygı mı bilmiyorum ne yapmalıyım ilaç kullanan var mı bunun için

Kızlar sosyal anksiyete mi yaşadığım bi yardımcı olun mesela ortama girince herkes bana bakıyor gibi geliyor aniden heyecanlanıyorum bi sersemleme hissi halsizleşme içime bir his giriyo kaygı mı bilmiyorum ne yapmalıyım ilaç kullanan var mı bunun için
Bende aşırı heyecan nabzım yükseliyor kafama bişey oluyor karıncalanma uyuşma gibi gözlerim bulanık görüyor bacaklarım çok titriyor siz ne kullanıyorsunuz ilsc

Sen neler yaşıyorsun Nezamandır ilaç kullanıyorsun
ben iki kez kafama göre selectra 25 ve secita 10mg kullandım iyiydim bıraktım azaltarak ve geri başa döndüm 50 gün olucak anafranil kullanalı panik hissi anksiyete okb için başladım yaş 22 ve hiç geçmicek sanki bunlar sosyal ortamlarda sersemlik kaygı var evlilik düşününce bile korkuyorum nasıl olcak evlencem diye sizde ne var ilaç kullanıyo musun

ben iki kez kafama göre selectra 25 ve secita 10mg kullandım iyiydim bıraktım azaltarak ve geri başa döndüm 50 gün olucak anafranil kullanalı panik hissi anksiyete okb için başladım yaş 22 ve hiç geçmicek sanki bunlar sosyal ortamlarda sersemlik kaygı var evlilik düşününce bile korkuyorum nasıl olcak evlencem diye sizde ne var ilaç kullanıyo musun
Size özelden telefon numaramı vereyim ordan konuşalım Olurmu bende bir senedir ilaç kullanıyorum 2 aya kadar çok iyiydim 2 ay önce tekrar nüksetti ilacım değişti bir hafta önce şu anda bütün atakları yaşıyorum malesef

Size özelden telefon numaramı vereyim ordan konuşalım Olurmu bende bir senedir ilaç kullanıyorum 2 aya kadar çok iyiydim 2 ay önce tekrar nüksetti ilacım değişti bir hafta önce şu anda bütün atakları yaşıyorum malesef
doktor yanında sakinleştirici vermedimi bide atak yaşayormusun

Back
X