Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun şikayetiniz neyarkadaşlar anafranil kullanmaya başladım 50 gün olucak ayrıyeten psikolog gökhan bingöl hocadan terapi almayı düşünüyorum sizler gökhan hocadan terapi aldınız mı merak ediyorum faydası olur mu gerçekten
teşekkür ederim doktorum okb dedi sağlık kaygısı ve ben kendimde sosyal anksiyetede var diye düşünüyorum ortamda bazen aniden heyecan sersemleme hisleri oluyor sizlerde de oluyor mu neyin belirtisi ne yapmam lazım ilaç mı ekler doktor bilmiyorumGeçmiş olsun şikayetiniz ney
Bende aşırı heyecan nabzım yükseliyor kafama bişey oluyor karıncalanma uyuşma gibi gözlerim bulanık görüyor bacaklarım çok titriyor siz ne kullanıyorsunuz ilscKızlar sosyal anksiyete mi yaşadığım bi yardımcı olun mesela ortama girince herkes bana bakıyor gibi geliyor aniden heyecanlanıyorum bi sersemleme hissi halsizleşme içime bir his giriyo kaygı mı bilmiyorum ne yapmalıyım ilaç kullanan var mı bunun için
belkide panik atak vardır bende bilmiyorum anafranil kullanıyorum 75mg olanBende aşırı heyecan nabzım yükseliyor kafama bişey oluyor karıncalanma uyuşma gibi gözlerim bulanık görüyor bacaklarım çok titriyor siz ne kullanıyorsunuz ilsc
Sen neler yaşıyorsun Nezamandır ilaç kullanıyorsunbelkide panik atak vardır bende bilmiyorum anafranil kullanıyorum 75mg olan
ben iki kez kafama göre selectra 25 ve secita 10mg kullandım iyiydim bıraktım azaltarak ve geri başa döndüm 50 gün olucak anafranil kullanalı panik hissi anksiyete okb için başladım yaş 22 ve hiç geçmicek sanki bunlar sosyal ortamlarda sersemlik kaygı var evlilik düşününce bile korkuyorum nasıl olcak evlencem diye sizde ne var ilaç kullanıyo musunSen neler yaşıyorsun Nezamandır ilaç kullanıyorsun
Size özelden telefon numaramı vereyim ordan konuşalım Olurmu bende bir senedir ilaç kullanıyorum 2 aya kadar çok iyiydim 2 ay önce tekrar nüksetti ilacım değişti bir hafta önce şu anda bütün atakları yaşıyorum malesefben iki kez kafama göre selectra 25 ve secita 10mg kullandım iyiydim bıraktım azaltarak ve geri başa döndüm 50 gün olucak anafranil kullanalı panik hissi anksiyete okb için başladım yaş 22 ve hiç geçmicek sanki bunlar sosyal ortamlarda sersemlik kaygı var evlilik düşününce bile korkuyorum nasıl olcak evlencem diye sizde ne var ilaç kullanıyo musun
Size özelden telefon numaramı vereyim ordan konuşalım Olurmu bende bir senedir ilaç kullanıyorum 2 aya kadar çok iyiydim 2 ay önce tekrar nüksetti ilacım değişti bir hafta önce şu anda bütün atakları yaşıyorum malesef
doktor yanında sakinleştirici vermedimi bide atak yaşayormusunben iki kez kafama göre selectra 25 ve secita 10mg kullandım iyiydim bıraktım azaltarak ve geri başa döndüm 50 gün olucak anafranil kullanalı panik hissi anksiyete okb için başladım yaş 22 ve hiç geçmicek sanki bunlar sosyal ortamlarda sersemlik kaygı var evlilik düşününce bile korkuyorum nasıl olcak evlencem diye sizde ne var ilaç kullanıyo musun
sadece anafranil atak dediğiniz nedirdoktor yanında sakinleştirici vermedimi bide atak yaşayormusun
Çarpıntı titreme yerinde duramama dünyaya ya ait hissetmeme ölüm korkususadece anafranil atak dediğiniz nedir