Anahtar

Gxuxlsxuxm Sultan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2007
6.201
43
156
Diğer
Kücükken bendeydi o anahtar, hep acardim o kapiyi....actigimda bambaska bir dünyaya girerdim.
Ucan filler, konusan cicekler, berrak nehirler, yemyesil ormanlar ve mavisi ile gözlerimi kamastiran denizler olurdu o dünyada.

Ben bazen upuzun sacli bir prenses olurdum altin bir sarayim ve elmastan bir tacim olurdu, bazende kimsenin zaptedemedigi hircin bir korsangüzeli, bazende gezerdim sadece seklini koydugum o dünyada ben.....acik pembe bir yolda yürürdüm saatlerce...gelen gecen hep sevdigim insanlardi, ne kötülük vardi o dünyada nede cirkinlik.

Gel zaman git zaman kaybettim o kapinin anahtarini, nerdeydi nereye koymustum acaba diye düsündüm durdum....

Sonra anladimki o anahtar yinede hep bendeydi sadece o dünyaya girmek istememisim.
Büyümüsüm ve anahatari kullanmayi unutmusum.

Anahtar yine bende....ve ben artik yine o dünyaya girecegim, ayni cocuklugumda yaptigim gibi korktugum, kizdigim, ürktügüm ve tükendigim zaman kendime orda bir siginak kuracagim. Kimsenin beni göremedigi o dünyada ve seklini benim verdigim o dünyada ve bundan sonra anahtarima sahip cikacagim.

Hayat herseyimizi elimizden alabilir ama Hayallerimizi asla.....

ben her gece o anahtarı çıkarıp rüyalara dalarken yeşil ırmaklardan yüzerek geçiyorum
mor takunyalarımla tıngırdıyorum,
herşeyin en güzeline sahip olduğumu düşünüp dünyadaki en şanslı insanlardan biriyim diyerek güzellikler içinde dalıyorum
sabah uyandığımda anahtarımı bıraktığım yerden alıp dünyanın en güzel gününe gözlerimi açıyormuşcasına umutla başlıyorum günüme
ve hiçbir şey kaybetmiyorum, zaten hiçbir şey değişmedi, hala bir oyun içindeyiz...

ilk dört paragraf beni anlatıyor mafoldumben
O anahtar yok bulamadım bulamıyıcam da sanırım.

Sende güzelim, yeterki sen yine kullan....ne zaman dinlenmeye, biraz olsun ruhunu sakinlestirmeye ihtiyacin varsa ac yine o kapiyi....a.s

ben her gece o anahtarı çıkarıp rüyalara dalarken yeşil ırmaklardan yüzerek geçiyorum
mor takunyalarımla tıngırdıyorum,
herşeyin en güzeline sahip olduğumu düşünüp dünyadaki en şanslı insanlardan biriyim diyerek güzellikler içinde dalıyorum
sabah uyandığımda anahtarımı bıraktığım yerden alıp dünyanın en güzel gününe gözlerimi açıyormuşcasına umutla başlıyorum günüme
ve hiçbir şey kaybetmiyorum, zaten hiçbir şey değişmedi, hala bir oyun içindeyiz...

Anahtirini hicbir zaman kaybetmemen dilegi ile canim....:1hug:

boshayallersmile

kaydirigubbakcemile3

o anahtara şu aralar öyle ihtiyaçım varki.......
sorma gitsin gülsümüm sultanım..........
hayat herşeyi alsada hayallerimize dokunamıyor evet ama........ya kurdugumuz hayaller bile bize hiç ugramıyorsa......hayalerımızde bile kırgınlık yaşamışsak....çok arabeksım çokk bir kaç gündür....
çok ihtiyaçım var o anahtarın açtıgı hayal kapısına........

senağlamasenağlama

hayat herşeyi alsada hayallerimize dokunamıyor evet ama........ya kurdugumuz hayaller bile bize hiç ugramıyorsa......hayalerımızde bile kırgınlık yaşamışsak....çok arabeksım çokk bir kaç gündür....

senağlamasenağlama

Yapma be duygum....anahtar sende oldugu icin o kapinin ardindada seni neler bekledigni sen secebilirsin.

Yeterki sen anahtari kullanmayi bil.:1hug:

Üzme kendini, bazen böyle dönemler geciriyor insan:teselli:

Sende güzelim, yeterki sen yine kullan....ne zaman dinlenmeye, biraz olsun ruhunu sakinlestirmeye ihtiyacin varsa ac yine o kapiyi....a.s

Anahtirini hicbir zaman kaybetmemen dilegi ile canim....:1hug:

kaydirigubbakcemile3

amiin inşallah opuyorumnanaktan

senağlamasenağlama

duygum zor değil kız
birkaç gün inanmadan da olsa söyle, sonra yavaş yavaş inanıyorsun dediklerine kaydirigubbakcemile3
bak hiç zor değil, gece yatarken bir tablet
"ben dünyadaki en mutlu insanlardan biriyim, benim ailem dünyadaki en güzel aile, benim yuvam dünyadaki en güzel yuva evlatlarım dünyadaki en güzel evlatlar olacak, çok şükür gücüm sağlığım yerinde, ailem başımda, üstesinden gelemeyecek bir güçlük tanımıyorum, rabbim de güç ve sabır versin, herşeyin hayırlısı olsun"
alacaksın, sabah kalktığında da bir tablet
"yine dünyanın en güzel gününe uyanıyorum, bir günlük daha nefes verildiği için binlerce şükür"
alacaksın, işte bu kadar, hiç zor değil olumunekankayizsmile

O anahtarı bir an elime alıyorum, kapıyı açıp açmama konusunda kararsız kalıyorum ve bir anda elimden atıyorum anahtarı. Hayallerime bir anda karanlık çöküyor ve o ışıltı dolu günlerimi tekrar anımsayamıyorum.
Korkuyorum yada cesaret edemiyorum.:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Sanırım benim cesaretimi kırdılar.
Bi açsam o kapıyı o güzellikleri tekar yaşasam. Dünyanın en mutlu insanı olurdum sanırım.
Sanırım tek ihyiacım olan cesaret o da anahtarla gitti ama...:gitme:

amiin inşallah opuyorumnanaktan

duygum zor değil kız
birkaç gün inanmadan da olsa söyle, sonra yavaş yavaş inanıyorsun dediklerine kaydirigubbakcemile3
bak hiç zor değil, gece yatarken bir tablet
"ben dünyadaki en mutlu insanlardan biriyim, benim ailem dünyadaki en güzel aile, benim yuvam dünyadaki en güzel yuva evlatlarım dünyadaki en güzel evlatlar olacak, çok şükür gücüm sağlığım yerinde, ailem başımda, üstesinden gelemeyecek bir güçlük tanımıyorum, rabbim de güç ve sabır versin, herşeyin hayırlısı olsun"
alacaksın, sabah kalktığında da bir tablet
"yine dünyanın en güzel gününe uyanıyorum, bir günlük daha nefes verildiği için binlerce şükür"
alacaksın, işte bu kadar, hiç zor değil olumunekankayizsmile

tabiki herşey için şükürler olsun çenem...
bu aralar bir tablet degıl kutuyu boşaltmam gerekiyor......
karamsarım üzerimde bir bulut var sıktıkça beni sıkıyor......
gitsede kurtulsam sonra hayl dünyama dönsemmm..........kaydirigubbakcemile4:lepi:

anahtar bulup açsak o hayalleri tekrar yaşadığımızda bizi hayallerimizden uyandıran
mahrum burakmaya çalışanlar ne olcak peki? boshayallersmile
ben önce o insanların etrafımdan gitmesini ve anahtarımı kaybetmemeyi seçiyorum:umursamaz:

Hayat insana bazen öyle bir hayalkirikligi yasatiyor ki,
hayal kurmaya korkar oluyorsun.
Dolayisiyla ne anahtar,ne kapi, hic biri bazen fayda etmiyor.

tek kelimeyle mükemmel çok güzel yazmışsın canım aslında bir an daldım gitim çocukluğum geldi kötü oldum ama çok güzel

tabiki herşey için şükürler olsun çenem...
bu aralar bir tablet degıl kutuyu boşaltmam gerekiyor......
karamsarım üzerimde bir bulut var sıktıkça beni sıkıyor......
gitsede kurtulsam sonra hayl dünyama dönsemmm..........kaydirigubbakcemile4:lepi:

bazen de tamamen hormonların işi oluyor tatlım
bir süre geçince bakıyosun ki ortada üzülecek hiçbişey yokmuş
aman niye takmışım bu kadar diyosun zemuszemus
biz hep burdayız canım, varsa en çözülmez gelen derdini bile anlat bak nasıl çözülüyor
derdi veren dermanını da veriyor zaten olumunekankayizsmile

kızlar genel olarak bakıyorum da umutsuzluğu seviyoruz, umut etmekten korkuyoruz
halbuki güzel şeyler düşünmenin, pozitif enerjinin kimseye bir zararı yok
çok istediğiniz birşey varsa ve olmuyorsa bunda da bir hayır vardır mutlaka, biraz da elimizde olanların keyfini sürsek bayanssulusmile

kızlar genel olarak bakıyorum da umutsuzluğu seviyoruz, umut etmekten korkuyoruz
halbuki güzel şeyler düşünmenin, pozitif enerjinin kimseye bir zararı yok
çok istediğiniz birşey varsa ve olmuyorsa bunda da bir hayır vardır mutlaka, biraz da elimizde olanların keyfini sürsek bayanssulusmile

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Neyi hayal ettiysem oldu,fazlasını istemeye başladığımı fark ettim bu aralar,sınırları zorluyorum hayal ederken...
Ne hikmetse hadi bu da gerçekleşsin de göreyim der gibi kafa tutuyorum hayallerime...Ama o da ne,dönüp dolaşıp hayallerim meydan okuyor bana,yok mu arttıran diye.
Düşünce gücüymüş,secretmiş inanmam öyle şeylere amaaaa,yok yaa,var bir iş benim beynimde,var bir güç ellerimde,çözebilirsem anlatırım bir gün ne yaptığımı elbet..
Mesela şu an bir bilse hayallerim,ona çoook sıkı bir meydan okuma hazırlığında olduğumu,sıkıştırıp kuyruğunu giderdi.
Umarım gitmez bu sefer de,bu sefer de diker kuyruğunu karşımda:lepi:

Son düzenleme:
Back
X