Anahtar ???

naughtywomen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2016
894
562
33
Öncelikle birşey sormak istiyorum esimle ayrı sehirlerdeydik kv ile altli ustluyuz çelik kapımız takılırken ne.ben ne de esim evde yoktu ve 2 anahtar verilmiş ama ben inanmıyorum çelik kapıların hep 3 anahtarı olur 1 tanesini sakladığını düşünüyorum sizin kapinizin kac anahtarı var ???

Asıl sorun su ev 4+1 bir oda kvye ait kasaları var içinde kilitli hep bide evlenmeden önce beyaz eşya seçerken esim bana derin dondurucuda bak annem istiyor diye bende kendi annemin kullandığının aynısını aldım beyaz eşya eve geldiğinde kv derin dondurucuda burda kalsin esim kabul etmedi falan ama sonunda bende kaldı içinde hiç esyam bile yok yani ..

Sürekli dolap odasıodasının bahanesiyle bizde suan bende 2 anahtar var ve esimle yarın tatile memlekete gidicez 1 haftaligina ben anahtar birakmicam kvye çünkü evimi karıştırıyor biliyorum bu sebepten dolayı sonra bir ton laf yapicak dolabimda dolabimda diye ama.kesin esimle olan kararımız vermicez ve unuttuk diye bahane edicez ama biliyorum eşimin başı agricak yine yardımcı olun napabilirim bunun için ...

Bide bayramda misafir var eşimin kardeşi askerde ve nişanlı nişanlısı gelcek 10 kişiler yani eminim evimi görmek ister ben gormesini istemiyorum benim eşyama bakıp ona göre almasını istemem ben kimseninkine bakıp almadım onlar yüzsüz ama bana alındı diye oda ister evimi görmesinler diye ama biz çıkarken kv anahtar isterse illaki gösterirler adım gibi eminim .

Gece 10.30 da yola cikicaz yarın yardım edin kurtulamadım su kv den ...

Anahtarı değiştir. Yeni göbek al onu taktır.

Bizim evin (memleketteki ailemin evi) çelik kapisi takildiginda bes anahtar verildi. Yeni kapilarda 3 ya da 4 anahtar veriliyor bildiğim kadarıyla
Ben kiraya girerken ev sahibim bana bir anahtar verdi, arkadasim.sagolsun kilidi degistirdi onun üç anahtari var
Kvye de vermeyin kimse kisinin ozeline girmek zorunda degil, evi goremedik diye gucenirlerse de takmayin
Ben de su ev gezme olayina gıcık olurum kime ne benim evimin esyasindan!

Zaten onda anahtar var . Çelikmkapıların iki anahtarı yok .

Anahtar istemez o yüzden .

Siz anahtar kaybettiğinizi uydurup , onda ki anahtarıda tatil dönüşü isteyin bence .
Tatil dönüşü isterse hepsi onda olsun ben yokken onun evime girmesini istemiyorum

Yani kv bütün anahtarları vermedi bize onda daha bir anahtar var .. keşke değiştirme fırsatım olsa ya . Aman eltiler hep kıskanç olurlar görmesini istemem evimi yeni gelin degilim.sonuçta 2 yılı devircem nerdeyse ..

Ama bu çok çirkin birşey, ev sahibi evde yokken eve girmek.
Ben kabul edemem, gerekirse tatile geç gidin ama değiştirin anahtarları.

kendisinde anahtar olduğunu sakladığı halde siz yokken öbür geliniyle eve girmesi mümkün mü? sizdeki anahtarı isteyecek vermemek için ne bahane bulabilirsiniz... hımm bence eşiniz madem böyle destek oluyor siz muhattap olmadan onun üstüne bırakın anahtar meselesini. tamam diyip geçiştirin bir şekilde, sonra oğluna paslarsınız. en kısa sürede de dondurucusunu falan evden çıkarın bir bahaneyle.

Bence dolabın olduğu bir yere işaret bırakın. Üstüne bir şey koyun ve fotoğrafını çekin. Geldiğinizde yerinden oynamışsa anahtarı var demektir. Ya da karıştırdığını düşündüğünüz yerlere işaret bırakın.

Anahtarı kaybettim deyip ondaki anahtarı alacak kadar nasıl vaktiniz yok anlamadım?

Anahtar konusunda kilidi değiştirmekten başka bir yol yok gibi.
Eltiler kıskanç olur demişsiniz ama daha kaynınız evlenmeden nişanlısına bir sürü laf. Eltiler gerçekten fena oluyormuş hayret yani.

Birde evi görmek mantiksiz ama evi sakinmak ayri bi mantiksiz. Bana ne yani eltimler öyle almis diye gidip onlarin ev esyalarindan mi alacagim sanki herkesin kendi zevki kendi evi.. eltilerim benim hakkimda böyle düşünmüyorlardir umarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…