Anahtar ???

Ses kayıt cihazı alıp korkunç bir sesle "buradasın biliyoruuuum" "demek yine geldinnnn" "benimle kalmak ister misiiin" şeklinde ses kayıtları cihazın şarjı bitene kadar tekrarlasın o eve girdiğinde elbet denk gelir bir daha davet etsen de gelemez :KK53:
Tabi iyi bir plan program lazım buna:ıslık:

Birde evi görmek mantiksiz ama evi sakinmak ayri bi mantiksiz. Bana ne yani eltimler öyle almis diye gidip onlarin ev esyalarindan mi alacagim sanki :KK70: herkesin kendi zevki kendi evi.. eltilerim benim hakkimda böyle düşünmüyorlardir umarim :KK70:
Aynisindan alır demedim.ki benim esyami görüp daha fazlasını almak için uğraşır dedim

yeni takdırdım, sayılır 1 yıl olmadı henüz. evde 2 kişi yaşıyorum. çelik kapının 3 anahtarı olur. 3 den az vermezler. bu değişmez kuraldır. fazlasını istersen yaptırırsın.

Birde evi görmek mantiksiz ama evi sakinmak ayri bi mantiksiz. Bana ne yani eltimler öyle almis diye gidip onlarin ev esyalarindan mi alacagim sanki :KK70: herkesin kendi zevki kendi evi.. eltilerim benim hakkimda böyle düşünmüyorlardir umarim :KK70:
Hayır yani alsa nolur almasa nolur neyin tribi ya. :KK70:

Amaan rüya gördüm etkilendim derim bahane olarak, kapının kilidini değiştiririm birini eşime birini kendime alırım ona da elma yemek düşer yani.:KK72:

Ses kayıt cihazı alıp korkunç bir sesle "buradasın biliyoruuuum" "demek yine geldinnnn" "benimle kalmak ister misiiin" şeklinde ses kayıtları cihazın şarjı bitene kadar tekrarlasın o eve girdiğinde elbet denk gelir bir daha davet etsen de gelemez :KK53:
Tabi iyi bir plan program lazım buna:ıslık:
Kayıt cihazı değilde kamera alacaktik kalem kamera onlarda 2 gün kaydediyor sadece bize 1 haftalik lazım.onlardan bin liradan aşağı yok

kendisinde anahtar olduğunu sakladığı halde siz yokken öbür geliniyle eve girmesi mümkün mü? sizdeki anahtarı isteyecek vermemek için ne bahane bulabilirsiniz... hımm bence eşiniz madem böyle destek oluyor siz muhattap olmadan onun üstüne bırakın anahtar meselesini. tamam diyip geçiştirin bir şekilde, sonra oğluna paslarsınız. en kısa sürede de dondurucusunu falan evden çıkarın bir bahaneyle.
Taşınma planı yapıyoruz zaten kaynim evlenirse buraya geçer kesin

Aynisindan alır demedim.ki benim esyami görüp daha fazlasını almak için uğraşır dedim

Amaaan fazlasini alsin cok mu önemli.nisanliyim. iki eltim var. en buyuk cok sade seviyor. Ona gore az esya almis.
Ortanca cok fazla esya seviyor vitrin bilmem ne bir sürü esya var evde. (Ikisi de sehir dışında fotograflardan gösterdi ablalar) ben en küçügum ama ikisinin gibi de almam. O öyle almis daha fazla aliyim hirsina kapılmam yani.. yada ondan daha az eşya alirsam daha az degerli olurum gibi bir bakis acisi. Siz evde yokken bakmasi zaten cok ayip. Hani siz burdayken gelip bi kahvenizi icmeye ziyarete gelinir bu cok dogal da..
O sizden fazla esya alsa da bir sıkıntı olmaz bence.

Bence dolabın olduğu bir yere işaret bırakın. Üstüne bir şey koyun ve fotoğrafını çekin. Geldiğinizde yerinden oynamışsa anahtarı var demektir. Ya da karıştırdığını düşündüğünüz yerlere işaret bırakın.
Yaptım onu daha önce demir eksikligim olduğundan sürekli hastaneye gidiyordum hastanede uzakta yatak odam için yapmıştım ve yerinde değildi kp ye söyledim karısına laf kondurmadi ..

Yani kv bütün anahtarları vermedi bize onda daha bir anahtar var .. keşke değiştirme fırsatım olsa ya . Aman eltiler hep kıskanç olurlar görmesini istemem evimi yeni gelin degilim.sonuçta 2 yılı devircem nerdeyse ..

Siz yokken evinize girmeleri tabii hoş değil o ayrı da elti görse eşyanı ne olur kıskanç olacağını ne biliyorsun

göbek al değiştir, kesin anahtar var, en az 3 ve çoğu 5 anahtarlı, Normalde ben kv veririm anahtar sorun olmaz ama gizli gizli bişeyler yapmaya çalışıyorsa kabul edemem. O yüzden anahtarı kaybettim deyin çilingir çağırıp değiştirin. Hiç beklmeyin, tatile giderken mutlu mesut gidersiniz, acaba varmıydı girdi mi diye değil.

Ayrıca müstakbel eltiniz için söyledikleriniz hiç hoş değil, şimdiden mesafe koyup kendinize rakip arıyorsunuz. Yaptığı bişey varsa sizi rahatsız edecek bilemem ama şu durumda eltiler kıskanç olur derken kendinizden bahsediyor gibi olmuşsunuz, sizde bir eltisiniz sonuçta

Bence dolabın olduğu bir yere işaret bırakın. Üstüne bir şey koyun ve fotoğrafını çekin. Geldiğinizde yerinden oynamışsa anahtarı var demektir. Ya da karıştırdığını düşündüğünüz yerlere işaret bırakın.
ben de aynisini yazacaktim eski ev sahibimde yedek anahtar vardi tasinirken ufak tefek esyalari bir odaya kapattim anahtari da aldim isaret de koydum ama bir saat sonra kendi aradi odanin anahtari nerede diye bir de onun ici kavga etmiştim

Kayıt cihazı değilde kamera alacaktik kalem kamera onlarda 2 gün kaydediyor sadece bize 1 haftalik lazım.onlardan bin liradan aşağı yok
olsun iki gun de olsa illa ki girecektir iki gun icinde
Kanit kanıttir ha iki gun girmis ha bir hafta sonucta sizden izin almadan evinize, mahreminize giriyor

Sanirim yapardim bunu. :KK70:

ben olsam hiç uğraşmam kapının göbeğini değiştiririm. Ama illa anahtar bir şekilde eline geçiyorsa gene yaptırır kopyasını. Bu üş yarım saatlik bişey sonuçta yeni göbek ve işçilik 50 lira falan gider.

Back
X