Anahtar ???

Siz yokken evinize girmeleri tabii hoş değil o ayrı da elti görse eşyanı ne olur kıskanç olacağını ne biliyorsun
Dış çekim yaptık mi diye soruyordu hep yaptık dedim oda istemiş tamam iste isterse yurt dışına çıksın çeksin herşeyin fiyatı ne kadar ev kac oda falan diye çok soruyor ve ona yapilmicagini bilse kıyamet yani çok cazgir eşyaların marka mi diye sordu evet dedim.ne bilim oda öyle isticek kp biz marka aldık diye kızmıştı hem burda çok mağaza var diye ama.ayrı sehirdeydik mecburen o oldu . Nisanda kp ye bende istikbalden alicam.benim neyim.eksik.diye bundan dolayı

göbek al değiştir, kesin anahtar var, en az 3 ve çoğu 5 anahtarlı, Normalde ben kv veririm anahtar sorun olmaz ama gizli gizli bişeyler yapmaya çalışıyorsa kabul edemem. O yüzden anahtarı kaybettim deyin çilingir çağırıp değiştirin. Hiç beklmeyin, tatile giderken mutlu mesut gidersiniz, acaba varmıydı girdi mi diye değil.

Ayrıca müstakbel eltiniz için söyledikleriniz hiç hoş değil, şimdiden mesafe koyup kendinize rakip arıyorsunuz. Yaptığı bişey varsa sizi rahatsız edecek bilemem ama şu durumda eltiler kıskanç olur derken kendinizden bahsediyor gibi olmuşsunuz, sizde bir eltisiniz sonuçta
Dış çekim yaptık mi diye soruyordu hep yaptık dedim oda istemiş tamam iste isterse yurt dışına çıksın çeksin herşeyin fiyatı ne kadar ev kac oda falan diye çok soruyor ve ona yapilmicagini bilse kıyamet yani çok cazgir eşyaların marka mi diye sordu evet dedim.ne bilim oda öyle isticek kp biz marka aldık diye kızmıştı hem burda çok mağaza var diye ama.ayrı sehirdeydik mecburen o oldu . Nisanda kp ye bende istikbalden alicam.benim neyim.eksik.diye bundan dolayı

2 senedir böyleymiş hastaneye gittiğinde odana girildiğini anlamışsın şu zamana kadar neden anahtarı değiştirmedin ? sen yokken çekmecendeki donuna kadar bakmıştır zaten o zaman sıkıntı yok bence göreceğini görmüştür

ev gösterme olayı cok sacma bir sey kime ne sizin evinizden. sanki halka acık yer gezdirecek
ama sizin de yok benim esyama bakıp almasın ben kimseye bakıp almadım görsun istemiyorum demeniz sacma. nasılsa enınde sonunda görecek. sen evdeyken de görüp inceleyebilir o zaman gidip aynısını alırsa ne olacak. bende görüp o da isteyecek demeniz gereksiz kompleks olmus.

ben de aynisini yazacaktim eski ev sahibimde yedek anahtar vardi tasinirken ufak tefek esyalari bir odaya kapattim anahtari da aldim isaret de koydum ama bir saat sonra kendi aradi odanin anahtari nerede diye bir de onun ici kavga etmiştim

olsun iki gun de olsa illa ki girecektir iki gun icinde
Kanit kanıttir ha iki gun girmis ha bir hafta sonucta sizden izin almadan evinize, mahreminize giriyor
Kanitim çok valla onlara göre nolmus girmişse ben yokken bile erzak dolabima girer ne ihtiyacı varsa alır deterjan bile bırakmamıştı sinirlendim tabi esimde bende.bıktık valla .

Eltimle girip benim.yatak odamdaki yöresel esarplarimo takmış kızdım eltim pişkin pişkin ben taktim diyince kv.de nolmus yemedik kp ye şikayet ettim toz kondurmadi bana yalancı dedi

5 anahtar verildi. Geçen sene çelik kapı taktirmistim.

Sizdeki iki anahtardan birini kolayca bulunamayacak bir yere saklayın. Tatile giderken diğer anahtarı kapının üzerinde takılı haldeyken kapıyı çekip çıkın. Asla içeri giremeyecektir :KK45: Biri kayboldu, diğeri de kaybolmasın diye kapıya takmıştım, orada olduğunu unutup çekmişim dersiniz. :KK73:

göbegi degistir diyen olmus eee bu kadar görmicek mi göbek degismis yada degisiyo ister olmadı maksat uyuzluksa siz tatile gittiginizde gider bi kilitciye anahtar icerde kaldı der kapıyı cektim der actırır eve hırsız girdi kilidi bu yuzden degistirdim der der de der yani böylesi

Sizdeki iki anahtardan birini kolayca bulunamayacak bir yere saklayın. Tatile giderken diğer anahtarı kapının üzerinde takılı haldeyken kapıyı çekip çıkın. Asla içeri giremeyecektir :KK45: Biri kayboldu, diğeri de kaybolmasın diye kapıya takmıştım, orada olduğunu unutup çekmişim dersiniz. :KK73:
ayy bu cok iyi fikir bence kesin böyle yapsın konu sahibi kv iceri giremez böylece hicbir sekilde :KK70:

2 yillik evlisin ne ev gezmesi yahu panayir mi senin evin. Vaktim yok deme 10 dk da degisiyorlar kilidi zor birsey degil gozunde buyuyorsa bu kadar yaptir gitsin anahtari istersede cikarken veririz falan dersiniz vermeden cikar gidersiniz. Madem esinfe vermek istemiyor bu kadar dert etme bende istemem ben yokken evime girilsin ne münasebet yahu.

Kanitim çok valla onlara göre nolmus girmişse ben yokken bile erzak dolabima girer ne ihtiyacı varsa alır deterjan bile bırakmamıştı sinirlendim tabi esimde bende.bıktık valla .

Eltimle girip benim.yatak odamdaki yöresel esarplarimo takmış kızdım eltim pişkin pişkin ben taktim diyince kv.de nolmus yemedik kp ye şikayet ettim toz kondurmadi bana yalancı dedi
Evde yokken eşyalarının karistirilmasi.gercekten saygisizlik
Eger esin de senden yanaysa anahtari kapinin arkasina tak ya da anahtari alma kapat cilingir çağır degistirsin göbeği kadina da birsey kalmaz
Ayrıca nedir erzak bitti deterjan bitti ev mahremdir izin verilmedigi surece girilemez girilirse haneye tecavuz olur

girsin çıksın insansın belki birşeyi açık unutursun belki hırsız girer bilmem ne belki su basar evini baksın.kadın sana güvenmiş kasasını bırakmış . kalp kırma boşver yarın birgün sen kötü olursun evi kıskandı der.

Ya hu arkadasim oturmayin su kayinvalidenizin altina ustune yanina yoresine ya hu.. mecbur kaldik demeyin bana nolur,sartlar olgunlasmadan evlenmeyin.madem..
Sakin uslubumu saldirgan algilamayin,inanin sizin icin uzuluyorum..gonul rahatligiyla tatile bi gidemiyorsunuz su hale bak,yazik degil mi size ? Kayinvalidenin dolabinin bulundugu yere buyukce bir esya alip yer yok deyin,postalayin..ne arsizliktir bu ya rabbim :(

Göbeği değiştirip kökten çözüm bulun . .
Ayrıca neden kardeşinin nişanlısı senin eşyanın aynısını alsın ki . .
:işsiz:

Geçen yil gobek aldim 3 anahtatli ve 5 anahtarlisi vardi secim sana ait.

Çelik kapininda gobegi kac anahtarli takildiysa o kadardir..degistirin gitsin

gobegi fazla maliyetlin biseyde degil

zamaninizida almaz..

Evden cikarken kapi arkasinda anahtar birakip gidinl giremezler. Unutmussunuz gibi..Dondugunuz gun cilingir vs ugrasirsiniz ama hic degilse onlar da girmemis olur. Anahtar degistirseniz olay olur sanki :)

ev gösterme olayı cok sacma bir sey kime ne sizin evinizden. sanki halka acık yer gezdirecek
ama sizin de yok benim esyama bakıp almasın ben kimseye bakıp almadım görsun istemiyorum demeniz sacma. nasılsa enınde sonunda görecek. sen evdeyken de görüp inceleyebilir o zaman gidip aynısını alırsa ne olacak. bende görüp o da isteyecek demeniz gereksiz kompleks olmus.
Altın
Evde yokken eşyalarının karistirilmasi.gercekten saygisizlik
Eger esin de senden yanaysa anahtari kapinin arkasina tak ya da anahtari alma kapat cilingir çağır degistirsin göbeği kadina da birsey kalmaz
Ayrıca nedir erzak bitti deterjan bitti ev mahremdir izin verilmedigi surece girilemez girilirse haneye tecavuz olur
Kilit göbeği alicaz internetten nasıl değiştirilir diye baktım yapabilirim çok basitmis aslında . Yine dellenmicem yani

Ben yokken evime kimsenin cıkmasını isteliyorum de. Ay ne aklıma geldi int. De uyduruk sahte güvenlik kameraları var koy rıs kapıya bitane. Dolabı neden kv nin evinde değil

girsin çıksın insansın belki birşeyi açık unutursun belki hırsız girer bilmem ne belki su basar evini baksın.kadın sana güvenmiş kasasını bırakmış . kalp kırma boşver yarın birgün sen kötü olursun evi kıskandı der.
Güvenip bıraktı mi napabilirim kasasına allah aşkına bisi olsa zaten benden bilir ve o odanin kapısı kilitlidir ...

Ya hu arkadasim oturmayin su kayinvalidenizin altina ustune yanina yoresine ya hu.. mecbur kaldik demeyin bana nolur,sartlar olgunlasmadan evlenmeyin.madem..
Sakin uslubumu saldirgan algilamayin,inanin sizin icin uzuluyorum..gonul rahatligiyla tatile bi gidemiyorsunuz su hale bak,yazik degil mi size ? Kayinvalidenin dolabinin bulundugu yere buyukce bir esya alip yer yok deyin,postalayin..ne arsizliktir bu ya rabbim :KK43:
Çok büyük hata ettim su kkda çevremde olan.herkese söylerim.bunu yapmayın diye

Back
X