Anahtar ???

Göbeği değiştirip kökten çözüm bulun . .
Ayrıca neden kardeşinin nişanlısı senin eşyanın aynısını alsın ki . .
:işsiz:
Aynisi değil de eşyalarımı görüp bende bilmem.ne alirm der nisan olduğu günden beri bir sorgular falan isterse 50 binlik alsin. Biz istikbalden aldık kp.kızmıştı nisandan sonra müstakbel.eltim bende istikbalden alicam.demiş tesadüf mu değil ilk başta siz bilirsiniz . Dış cekim yaptık biz oda bizde yaparız dedi sinir.oluyorum buna ondan uzatmak istemedim

Ben yokken evime kimsenin cıkmasını isteliyorum de. Ay ne aklıma geldi int. De uyduruk sahte güvenlik kameraları var koy rıs kapıya bitane. Dolabı neden kv nin evinde değil
Ilk alındığı zaman hepsi bizim eve gelmiş.oda kalsin oda boş demiş durum bu yani esim.gotur dedi.de kabul etmedi

İki yıldır evinize girip karıştırdığından şüpheleniyorsun ama beş dakika bulunduğun ilçeden çilingir arayıp, yarım saat de çilingir beklemeye vaktin olmadı mı bunca zaman?
Kv anahtarı vermez diyorsun, çözüm de belli, soru ne o halde? Eve girmesin, anahtarı vermez, çilingire vaktim yok, e tatile gitmeyin madem...
Bu arada elti adayınız için söyledikleriniz çok fesatça. Mobilya kalmadı da sizinkiler mükemmel de sizinkilerden isteyecek. Kaldı ki oldu da sizinkileri beğendi istedi, bunun hoşunuza gitmesi gerek, sizi onure eden bir şey olur. Ortada fol yok yumurta yok eltinizle uğraşıyorsunuz.

Öncelikle birşey sormak istiyorum esimle ayrı sehirlerdeydik kv ile altli ustluyuz çelik kapımız takılırken ne.ben ne de esim evde yoktu ve 2 anahtar verilmiş ama ben inanmıyorum çelik kapıların hep 3 anahtarı olur 1 tanesini sakladığını düşünüyorum sizin kapinizin kac anahtarı var ???

Asıl sorun su ev 4+1 bir oda kvye ait kasaları var içinde kilitli hep bide evlenmeden önce beyaz eşya seçerken esim bana derin dondurucuda bak annem istiyor diye bende kendi annemin kullandığının aynısını aldım beyaz eşya eve geldiğinde kv derin dondurucuda burda kalsin esim kabul etmedi falan ama sonunda bende kaldı içinde hiç esyam bile yok yani ..

Sürekli dolap odasıodasının bahanesiyle bizde suan bende 2 anahtar var ve esimle yarın tatile memlekete gidicez 1 haftaligina ben anahtar birakmicam kvye çünkü evimi karıştırıyor biliyorum bu sebepten dolayı sonra bir ton laf yapicak dolabimda dolabimda diye ama.kesin esimle olan kararımız vermicez ve unuttuk diye bahane edicez ama biliyorum eşimin başı agricak yine yardımcı olun napabilirim bunun için ...

Bide bayramda misafir var eşimin kardeşi askerde ve nişanlı nişanlısı gelcek 10 kişiler yani eminim evimi görmek ister ben gormesini istemiyorum benim eşyama bakıp ona göre almasını istemem ben kimseninkine bakıp almadım onlar yüzsüz ama bana alındı diye oda ister evimi görmesinler diye ama biz çıkarken kv anahtar isterse illaki gösterirler adım gibi eminim .

Gece 10.30 da yola cikicaz yarın yardım edin kurtulamadım su kv den ...
Ne kadar dertlenmişsiniz yaaa....
Altı üstü kilidin bir göbeğini değiştirmeye bakar bu dediğiniz.
Kimselere demeden usulca kilisin göbek kısmını değiştirin yedek anahtar varsa bile artık işe yaramayacaktır zaten anahta olarak ta eski anahtarları verin :D
Döndüğünüz de bir bahane bulursunuz zaten.
Kilidin göbek kısmı ortalama 40-50 liraya değişiyor hatta eşiniz bile değiştirebilir sessizce.
Ha olurda kv göbek değişirken sizi yakaladı diyelim.
"Anne anahtar içinde kaldı bizde ne olduğunu anlamadık usta yapıyor'' der geçiştirirsin.
Eski anahtarları verir dönüşte de telaşla eski anahtarları vermişiz dersin ;)
50 liralık bir bütçeyle sinir sahibi olmaktan kurtulun derim.
Bu saatte anahtarcı bulamasanız da yapı marketler de göbek satılıyor alın akşam eşin taksın.
Kafanız rahat gidin.

Yani kv bütün anahtarları vermedi bize onda daha bir anahtar var .. keşke değiştirme fırsatım olsa ya . Aman eltiler hep kıskanç olurlar görmesini istemem evimi yeni gelin degilim.sonuçta 2 yılı devircem nerdeyse ..
Göbeği değiştirmeye vaktiniz yok ve siz Lv anahtar bırakmadan gideceksiniz fakat kv elinde sizin tahmininizce size söylemediği bir anahtar var ve siz anahtar vermeseniz de Kv o haberiniz olmayan anahtarlarla gizlice evinize girecek.
O halde size başka bir akıl vereyim.
Evden çıkarken kapınıza siyah dikiş ipliği sıkıştırın hem yandan hemde üstten. Siz yokken o kapı açılırsa zaten o ip düşecektir geldiğiniz zaman ip düşmüşse 3. Anahtarın kv olduğu kesinleşir.
Sizde sorarsanız anne biz yokken eve girdiniz mi diye.Anahtar yokki nasıl gircem derse sizdr hemen gözünün önünde anahtarcı çağırıp göbeği değişirsiniz.
Ama ipler düşmemişse kv anahtar yok demektir boşuna günah alamazsınız.

konu sahibi ne yaptın neye karar verdin? saat 8 oldu. kapıyı ustunde anahtar bırak öyle cek cıkın. en basiti. kimse de giremez. donuste de kilidi degistirir tum anahtarları sen alırsın.

Aynisi değil de eşyalarımı görüp bende bilmem.ne alirm der nisan olduğu günden beri bir sorgular falan isterse 50 binlik alsin. Biz istikbalden aldık kp.kızmıştı nisandan sonra müstakbel.eltim bende istikbalden alicam.demiş tesadüf mu değil ilk başta siz bilirsiniz . Dış cekim yaptık biz oda bizde yaparız dedi sinir.oluyorum buna ondan uzatmak istemedim

İstediğini yapmakta özgür . .

konu sahibi ne yaptın neye karar verdin? saat 8 oldu. kapıyı ustunde anahtar bırak öyle cek cıkın. en basiti. kimse de giremez. donuste de kilidi degistirir tum anahtarları sen alırsın.
Youtubeden kilit göbeği nasıl değiştirilir diye baktım yarın öğlen alıp kendim.yapabilirsem degistircem

Dondurucu ve erzaklar sizin evdeyken bunu nasıl yapmayı düşünüyorsunuz?
Döndüğünüzde büyük kriz çıkmaz mı?
1.5 yildir kriz var napim alıştık artık ben demiyorum gelmesin dolabina bakmasın benim yatak odama girip karıştırmasın yeter bilsem girmicek anahtarı seve seve birakiim ama yok cahil insanlar gerçekten bıktık . Az evvel esime bu fikri sundum öyle bir offff çekti ki beynim durdu bana miydi yoksa annesine mi anlamadım yemin ederim ..

Yatak odasini kitleseniz, sorun sadece bu degil ki eltim evimi gormesin, eltinde diyordur ki zaten tatile gitselerde girip evlerini kopyalasam, esyalarima bakar aynisini alir deyince fesat olan sanki sizmissiniz gibi oluyor. Farkinda misiniz kendi kendinize sorun cikartiyorsunuz. Ucuncu bir anahtarin olup olmadigi mechul, varsa girip girmeyecegi mechul, eltinin eve gelip gelmeyecegi mechul,evdeki esyalarin aynisini alip almayacagi mechul hayati ne kadar zorlastiriyorsunuz kendinize. Bunlarin hepsi zan.

Son düzenleme:
Back
X