Tüp Bebek Merkezleri Anakara Centrum klinik

durudenizderya

SEN HER ŞEYE KADİRSİN
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2010
1.254
44
68
42
Ankara
Ankara centrum klinikte tedavi görenler burada yazışalım Recai haca adına açılmış bir sürü konu var fakat hiç kimse yazmıyor.klinik çok kalabalık olmasına rağmen burada kimse yok .centurmda hocayı beklerken bol bol konuşuyoruz diyorsunuz demi...uzun uzun beklemeler Allah hepimizin yardımcısı olsun klinikte çalışanlarında orada tedavi görenlerinde :16:

Bizim sansimiza cok olumsuzluklar yasandi kilinikte bir cok arkadasimizin tedavisi iptal edildi bekleme sirasi degilde hemsirelerin oraya gelen hastalari azarlamasi cok fena soru sormaya korkar olduk zaten recai hocayi sahsen 10 dk gordum asistani levent ilgileniyo oda cok bilgili degil bu konuda gurkan hoca daha bilgili levent ultrasyonda kac tane yumurta oldugunu bile goremiyo keske recai hoca arada kontrol etse benden hic tahlil istemeden tup bebege basladi en basit rahim filmim bile yokken bazi arkadaslarla ozel ilgineniliyor herkalde ben cok sansizlik yasadim trasferden sonra enfeksiyon kaptim merkezi aradim fakat ne hemsire ne yetkili birisine ulasabildim not biraktim donen olmadi sonra recai hocayi aradim saatler sonra dondu antibiyotik tedavisi gormek zorunda kaldim malesef sonuc negatif hem madi hem manevi olarak yiprandim icim acidi en azin dan bir kere aran mayi hak etmiyomuyuz kime guvenecegimizi sasirdim bu yasadiklarimdan sonra anne olmayi rafa kaldirdim paramla ruhen coktum recai hocam lutfen hastalarinizla siz ilgilenin sizin gibi bilgili bir doktora yazik oluyo hastalarinizada yazik Allahim her kesin gonlune gore versin

yussim sana katılıyorum hastanenin ilgisizliği hemşirelerin sert ve kaba davranmaları gerçekten insanı çok yıpratıyor bende orda tüp bebek denedim ama maalesef negatif çıktı maddi ve manevi olarak çook yıprandm zaten recai beyi bi kere gördün gördün adam bi daha görünmez oluyor sözde transferi onun yapacağını söylediler ama onuda yapadı hiç memnun kalmadım maalsef inşallah tekrar bi daha denemek zorunda kalmayız :(

çok değerli Recai hocamız ve başta laboratuvar olmak üzere tüm ekibine SONSUZ TEŞEKKÜRLER. 11 yıldır birçok kez birçok doktora gittik fakat bir türlü olmadı.11 yıldır emek ve para harcıyoruz.5 kez başarısız denemeden sonra CENTRUM daki ilk denememizde olumlu sonuç aldık..bu işte laboratuvar çok önemli..hoca çok önemli.keşke daha önce gelseymişiz..ALLAH a şükrediyoruz..RECAİ hocamız ve ekibine güleryüzlü çalışanlarına teşekkür ediyoruz..

Arkadaşlar recai hocayı ne zaman ararsanız arayın telefona çıkıyor.hemşire ve tüm çalışanları güler yüzlü. Ankara da ve hatta Türkiye de eniyi tüp bebek merkezlerinden bir tanesi. biz bir sürü yere gittik muayene için bekleyen hastalara dikkat ettik..çoğunda bekleyen hastalar arasında hamile görmedik. sizde dikkat edin gidin bakın centrum da bekleyenlerden çoğu hamile.

arkadaşlar merhaba konu biraz eski ama ben de aşılama yaptırmak istiyorum ankaradayım
Centrum klinik nasıldır? tavsiye ediyor musunuz?

Back
X