Anakuzusu kocaya nasıl davranmalıyım?

elusse

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2016
9
2
1
34
Merhaba arkadaşlar ben daha önce şu konuyu açmıştım.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bu-evlilik-nasil-kurtarilir.929146/

Bu olaylardan sonra biraz düzeldik çok şükür. Ben bu davranışlar karşısında nasıl tutum sergilemeliyim. Sanki ben onun üzerine gittikçe daha çok anneci oluyor. Sizce ne yapmalıyım. Pazargünü birkaç saatliğine gitmek istiyor bana sordu git dedim. Hadi akıl verin bana bundan sonra nasıl davranmalıyım artık kavga gürültüden bıktım mutlu olmak istiyorum

Bu konu icin gerekirse boşanırım diyip siddette uyguluyormuş, bu Adam iyi degil önce bunu kabul et ve ne yazıkki böle gider bence, cekecem diyosanda asla ailesi Hakkında kötü konuşma kavga etme ya azcık ilerleme olur yada sen böle ödün verdikçe böle hayatın sürer

sana annesi için şiddet uygulayan bir adama kocam demeye devam edeceksen, annesi ile geçirdiği zamanlara karışmayacaksın, seviyeyi daha fazla düşürmeyeceksin..

boşanmaya niyetin yok belli, ben bile 2-3 cümlende bunu anladıysam seninle 2 senedir evli kocan hayli hayli anlamıştır ve kaybetmekten korkmayan adam senin isteklerini ailesinin sana saygısız yaklaşımını tabiki sallamaz, keyfine bakar..

yapacağın ya boşanmak yada susup oturmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…