• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anal fissür botoks

Selmaa34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2025
70
1
1
23
yaptırqn vwr mı bu sorınu yaşauan nasıl geçirdi delircem ya geçmiyor 4 aydır makatta şşşlikte oldu basurda mı oldım yırtık üstüne gerçekten ne yapıcam bilmiyorum

Doktora mı gitsen? Basur da basur yani. Belki ameliyat gerekiyor?

Bi teyzem böyle sıkıntıları vardı basur ameliyatı oldu da kurtuldu. ( arkadan cinsel ilişkiye girmeyin. Duşa girdiğinizde arkada saçlar birikiyor muhakkak o sacları oraya düşenleri toplamadan da (temizlemeden) çıkma. Çok uzun süre de tuvalette oturma.)

Diğer arkadaşımda basurdan ameliyat oldu bir daha da başına gelmedi kurtuldu.

4 aydır yaşıyorsun bu demekki kendiliğinden geçmeyecek senin için kronik oluşturmuş sanırım. Ameliyat olmaktan başka çareniz yok. Geçmiş olsun

Bence dr a görünmelisiniz. Geçmeyen durumlarda kronikleşme söz konusu olabilir ve bu da yaptığınız şeyler (krem vs) geçirmiyor olabilir. Devreye dr müdahalesi girmesi gerekiyor. Muayene şart

yaptırqn vwr mı bu sorınu yaşauan nasıl geçirdi delircem ya geçmiyor 4 aydır makatta şşşlikte oldu basurda mı oldım yırtık üstüne gerçekten ne yapıcam bilmiyorum
O şişlik çatlağın bıraktığı meme olabilir. Basur daha farklı bişey. Hepsi birbirinden zor. Mutlaka dr a gidiniz

Tabiki bende hem iç hemoroid hemde 2 adet çatlak 1 adette çatlak memesi vardı 7 gün önce ameliyat oldum.

dışta hemoroid var mıydı bekçi meme büyük müydü bebde fe meme var galiba
Dış hemoroidim yoktu galiba yani tuvalet esnasında dışarıya şiş memeler çıkıp girmiyordu. Sadece çatlağın dibinde fasülye kadar bi bekçi meme vardı ağrısız sızısız. Ama çatlak çok acı veren bi olaydı yemeden içmeden kesilmiştim bi deri bi kemik kaldım. İnşallah toparlanırım tez zamanda. Bence dr a gidin ihmal etmeyin.

Dış hemoroidim yoktu galiba yani tuvalet esnasında dışarıya şiş memeler çıkıp girmiyordu. Sadece çatlağın dibinde fasülye kadar bi bekçi meme vardı ağrısız sızısız. Ama çatlak çok acı veren bi olaydı yemeden içmeden kesilmiştim bi deri bi kemik kaldım. İnşallah toparlanırım tez zamanda. Bence dr a gidin ihmal etmeyin.in
Dış hemoroidim yoktu galiba yani tuvalet esnasında dışarıya şiş memeler çıkıp girmiyordu. Sadece çatlağın dibinde fasülye kadar bi bekçi meme vardı ağrısız sızısız. Ama çatlak çok acı veren bi olaydı yemeden içmeden kesilmiştim bi deri bi kemik kaldım. İnşallah toparlanırım tez zamanda. Bence dr a gidin ihmal etm

Dış hemoroidim yoktu galiba yani tuvalet esnasında dışarıya şiş memeler çıkıp girmiyordu. Sadece çatlağın dibinde fasülye kadar bi bekçi meme vardı ağrısız sızısız. Ama çatlak çok acı veren bi olaydı yemeden içmeden kesilmiştim bi deri bi kemik kaldım. İnşallah toparlanırım tez zamanda. Bence dr a gidin ihmal etmeyin.
instanız falan var mı size yazsam acaba

Back
X