Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8 tane konu açmışsınız. Deneyimi olan biri olsa yazardı. Doktora danışsanız daha iyi olmaz mı?yaptırqn vwr mı bu sorınu yaşauan nasıl geçirdi delircem ya geçmiyor 4 aydır makatta şşşlikte oldu basurda mı oldım yırtık üstüne gerçekten ne yapıcam bilmiyorum
Ne kiymetli analin varmis mubarek arka arkaya ayni konuyu acmissin israrla.
O şişlik çatlağın bıraktığı meme olabilir. Basur daha farklı bişey. Hepsi birbirinden zor. Mutlaka dr a gidinizyaptırqn vwr mı bu sorınu yaşauan nasıl geçirdi delircem ya geçmiyor 4 aydır makatta şşşlikte oldu basurda mı oldım yırtık üstüne gerçekten ne yapıcam bilmiyorum
siz de vwr mıydıO şişlik çatlağın bıraktığı meme olabilir. Basur daha farklı bişey. Hepsi birbirinden zor. Mutlaka dr a gidiniz
nasılsınız şuanTabiki bende hem iç hemoroid hemde 2 adet çatlak 1 adette çatlak memesi vardı 7 gün önce ameliyat oldum.
Bilmeem şuan bişey söylemek için çok erken ama ameliyat önceki halime göre çok daha iyiyim. İnşallah daha da iyi olacağımnasılsınız şuan
dışta hemoroid var mıydı bekçi meme büyük müydü bebde fe meme var galibaBilmeem şuan bişey söylemek için çok erken ama ameliyat önceki halime göre çok daha iyiyim. İnşallah daha da iyi olacağım
Dış hemoroidim yoktu galiba yani tuvalet esnasında dışarıya şiş memeler çıkıp girmiyordu. Sadece çatlağın dibinde fasülye kadar bi bekçi meme vardı ağrısız sızısız. Ama çatlak çok acı veren bi olaydı yemeden içmeden kesilmiştim bi deri bi kemik kaldım. İnşallah toparlanırım tez zamanda. Bence dr a gidin ihmal etmeyin.dışta hemoroid var mıydı bekçi meme büyük müydü bebde fe meme var galiba
Dış hemoroidim yoktu galiba yani tuvalet esnasında dışarıya şiş memeler çıkıp girmiyordu. Sadece çatlağın dibinde fasülye kadar bi bekçi meme vardı ağrısız sızısız. Ama çatlak çok acı veren bi olaydı yemeden içmeden kesilmiştim bi deri bi kemik kaldım. İnşallah toparlanırım tez zamanda. Bence dr a gidin ihmal etmeyin.in
Dış hemoroidim yoktu galiba yani tuvalet esnasında dışarıya şiş memeler çıkıp girmiyordu. Sadece çatlağın dibinde fasülye kadar bi bekçi meme vardı ağrısız sızısız. Ama çatlak çok acı veren bi olaydı yemeden içmeden kesilmiştim bi deri bi kemik kaldım. İnşallah toparlanırım tez zamanda. Bence dr a gidin ihmal etm
instanız falan var mı size yazsam acabaDış hemoroidim yoktu galiba yani tuvalet esnasında dışarıya şiş memeler çıkıp girmiyordu. Sadece çatlağın dibinde fasülye kadar bi bekçi meme vardı ağrısız sızısız. Ama çatlak çok acı veren bi olaydı yemeden içmeden kesilmiştim bi deri bi kemik kaldım. İnşallah toparlanırım tez zamanda. Bence dr a gidin ihmal etmeyin.