• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailemle kavga ettim ama pişmanım?

Menekşe sen çocuk musun kadın mı 25 yaşında kocaman insansın başında anan baban yok teyzen ananen bakıyor besliyor şükür et yahu hala insanlara çocuk gibi çemkiriyorsun evet karışırlar sana hakları var. Kendimi nasıl kurtarırım diyeceğine seni sevmeyen önemsemeyen arabada bilmem ne çektiren adamın peşindesin. Sende benim görümcemin enerjisi var o da hüüüü anam babam ayrı hüüü depresyondayım diye diye 35 yaşını da geçti 10 senedir 1 gram yol almadı koca kadın çocuk gibi aynı.

Deme öyle 🥺 goygoy yapıyodum kızlar arasında. Burdan yetkililere sesleniyorum, yanlış yere yazmışım, asıl noktalamasaydım ban yerdim ahlakı bozmaktan, lütfen beni banlamayın 🥺🥺
Başka bir yere yazarken konuya yazdınız diye işlem yapılmayacak ama dikkat edin zira yanlışlıkla yazar sonra silerseniz her zaman böyle şanslı olmazsınız içerik silmekten banlanırsınız.

Çok yanlış yapıyorsun öfke patlamaları sinir krizleri vs ne alaka?
İyice yüz göz olmuşsunuz
Bu şekilde mesafeni asla koruyamazsın.

Artık işe gir çalış. Az da olsa para güçtür. O zaman sesini çıkarabilirsin ancak.

Israrla çalışmıyorsun liseli aklıyla takılıyorsun. Liseli olsan daha iyi onlar en azından günde 7-8 saat okula gidiyorlar.
Yüz göz olmuşsunuz derken ailemiz ya hani mesafeli mi durucam yani gülüyoruz konuşuyoruz arada tartışıyoruz bende öyle düşünüyorum elim para görmüyor he ama evdeki kimseden de para istemiyorum onlar verirse 100 200 veriyor arada lisedeyken daha akli başındaydım ne oldu bana bilmiyorum elim para görmediği için bana bu kadar sesleri çıkıyor

Yüz göz olmuşsunuz derken ailemiz ya hani mesafeli mi durucam yani gülüyoruz konuşuyoruz arada tartışıyoruz bende öyle düşünüyorum elim para görmüyor he ama evdeki kimseden de para istemiyorum onlar verirse 100 200 veriyor arada lisedeyken daha akli başındaydım ne oldu bana bilmiyorum elim para görmediği için bana bu kadar sesleri çıkıyor
Elinin para gormesi icin bir caban yok ki.

Aylardir iş muhabbeti var, çalışacağım diyorsun diyorsun fıs. Anca oturduğun yerden sikayet.
Gencecik kizsin, istesen simdiye kac kere ise başlardın.

Elinin para gormesi icin bir caban yok ki.

Aylardir iş muhabbeti var, çalışacağım diyorsun diyorsun fıs. Anca oturduğun yerden sikayet.
Gencecik kizsin, istesen simdiye kac kere ise başlardın.
Korkuyorum adım atmaya cesaret edemiyorum evden dışarı çıkmayan biriyim özguven yok nasıl bunu aşabilirim bilmiyorum

Menekşe sen çocuk musun kadın mı 25 yaşında kocaman insansın başında anan baban yok teyzen ananen bakıyor besliyor şükür et yahu hala insanlara çocuk gibi çemkiriyorsun evet karışırlar sana hakları var. Kendimi nasıl kurtarırım diyeceğine seni sevmeyen önemsemeyen arabada bilmem ne çektiren adamın peşindesin. Sende benim görümcemin enerjisi var o da hüüüü anam babam ayrı hüüü depresyondayım diye diye 35 yaşını da geçti 10 senedir 1 gram yol almadı koca kadın çocuk gibi aynı.
Araba meselesini nerde anlattı ya, o kadar konu açıyor ki yetişemiyoruz

E git çalış diyoruz menekşe. 5 para etmez sevgilinle buluşmak için kavga edeceğine işe gitmek için kavga et. Kasiyerlik, garsonluk vs ne iş bulursan yap. Tüm gün evde oturup ya sevgilini düşünüyorsun ya da onunla nasıl buluşacağını

Back
X