ANAL FİSSÜR MÜ?

cutebunny

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2025
126
16
13
24
arkadaşlar öart zamanlarında erkek arkadaşımla korunmalı anal denerken anüsümde yırtıklar oluştı

anal fissür dedi doktor. günde 5 kez sürmek şartıyla 3 farklo krem kullanmfım ve oturma banyoları yaptım
doktor iiyleşmenin olduğunu söyledi

aylar sonra birden tuvaletimi yaparken anüsümden hafif kan geldi
iç kısma doğru sol tarafta bir yara vardı damla şeklinde
kremleri sürmeye devam edin dedi, düzenli olmasa da sürdüm

şimdi sol taraftaki o damla şeklinde yara yok fakat dışkılamaktan mıdır- sağ tarafta ince uzunlamasına bir yarık var. bugün sabah varlığını bu kadar net farkettim ve sanki yanında da minik bir topçuk var.bugün saat 23:10 gibi tuvaletimi yaparken ÇOK zorlandım, saat 23:51 , anüsümde ağrı çok yoğundı 23:51’e kadar ağrı incelerek devam etti. çok kötü bir ağrı.

arkadaşlar vöyle bir şey yaşayan var mı? anüs knseri ile mi iglili bu? yardımcı olur musunıx?
hemoroid mi bu anal fissür devamı mı ameliyat mı gerek

bir şey daha yazacaktım ama unuttum gerginlikten

O küçük topcuk dediğiniz şey bekçi meme. Skin tag dedikleri şey. Kronik anal fissur de görülür. Doktora gitmeniz gerek. En doğru teşhisi onlar koyar. Eger öyleyse ilaçla tedavi etseniz dahii surekli tekrarlar. Surekli boşa dönersiniz. Bence vakit kaybetmeden doktora gidin. Sizi korkutmak istemem ama ilerde kas spazmlari başlayacak. Yara kapanmayacak daha çok açılacak. O yuzden vakit kaybetmeden doktora görünün. Doktora giymediginiz her gün hayatınızın geri kalanın her tuvalet sonrası aglamaniz saatlerce geçmeyen dayanılmaz ağrılarınizin olması demek. Lutfen hafife almayın. 5 aydir çekiyorum bu hastalığı. Keske ilk kabiz olduğumda gitseydim doktora. Bu duruma gelmeseydim.

Back