• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anal Fissür

Mart aynin 12 sinde ameliyat oldum ben sonra iyilestim aslinda.ama sonra demir haplari sayesinde kabizlik yasadim ve aynisi gibi catlaklarim olustu sandim.doktora gittim tekrar.meger yaralarim iyilesmemis zaten burda tekrar etmesi anlaminda.
Merhaba Şimdi nasılsınız

Benim de 22. Günüm. Kötüyüm diyemem ama eskisi gibi de değilim. Gün içinde batmalar hafif hafif hisler olabiliyor. Ben buradayım diyor yani. Akıntı kanama vs yok ama şu Arada batma hissi O doygunluk hissi ne zaman geçer bilmiyorum. @1Özlem1 hanım Nerelerde acaba iyileşti mi tamamen

Benim de 22. Günüm. Kötüyüm diyemem ama eskisi gibi de değilim. Gün içinde batmalar hafif hafif hisler olabiliyor. Ben buradayım diyor yani. Akıntı kanama vs yok ama şu Arada batma hissi O doygunluk hissi ne zaman geçer bilmiyorum. @1Özlem1 hanım Nerelerde acaba iyileşti mi tamamen
Merhaba Şimdi nasılsınız iyileştiniz mi

Merhaba iyiyim ama darlık oluştu. Bir operasyon daha görünüyor bana

Gecmis olsun Allahtan sifa diliyorum size.dogsurunu soylemek gerekirse bilmiyorum kasin ne kadarini kesti.beni lis ameliyati olarak aldi.cok konusan fazla aciklama yapan bir doktor degil.malum devlet hastanesi oldugu icin ve tek prokloloji doktoru oldugundan cok yogun.ameliyat sonrasi ben doktoru gormedim esim ilac recetesi almis sadece.kontrole gittigimdede dedigi tek sey makat cok dardi o yuzden catlak iyilesmiyodu suan gayet iyi.bende irdelemedim acikcasi.sonrasinda merak ettim e nabizdan falan baktim ama sadece lis ameliyati olarak gozukuyor.kolay bir islemdi.cok sukur masaallah suan cok iyiyim gecti gitti.bu illetti ceken herkese sifa diliyoru.
Merhaba, Şuan nasılsınız iyileştiniz mi

Back
X